Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 6, 2014
Εικόνα
Φρένο στις αναβολές στράτευσης Σημαντικές αλλαγές σε στρατολογικά θέματα φέρνει το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά. Με το νομοσχέδιο επιχειρείται να εξαφανιστούν τα «παραθυράκια» που έβρισκαν κάποιοι νέοι προκειμένου να μεταθέσουν χρονικά την κατάταξή τους και να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με διατάξεις του νομοσχεδίου:
• Μειώνεται κατά δύο έτη το όριο ηλικίας χορήγησης αναβολής σε σπουδαστές Κολλεγίων [Κέντρων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης (ΚΕΜΕ)], τα οποία συνεργάζονται με ανώτερα ή ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. Το όριο μειώνεται από τα 28 στα 26 έτη.
• Θεσπίζεται η αναβολή κατάταξης λόγω υπηρετούντος αδελφού. Στην περίπτωση που δύο αδέλφια καλούνται ταυτόχρονα στις Ενοπλες Δυνάμεις για εκπλήρωση στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, τότε ο ένας από τους δύο θα μπορεί να παίρνει αναβολή στράτευσης.
• Αδυναμία μετακίνησης για κατάταξη στρατευσίμων, εφέδρ…
Εικόνα
Θα δηλώσουν όλες οι ομάδες συμμετοχή στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Φθιώτιδας;…
Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα απομένει για να λήξει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη (η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Τετάρτη 20 Αυγούστου) και η αγωνία παραμένει αν θα δηλώσουν συμμετοχή και τα 18 σωματεία.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης ότι δεν προτίθεται να κατέβει στη μεγάλη τοπική κατηγορία ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Β' κατηγορίας, Ολυμπιακός Ανθήλης 2011, ενώ... «άπνοια» υπάρχει σε 4 ακόμη σωματεία, όπως είναι η Στυλίδα, η Αταλάντη, ο Αγρότης Λιανοκλαδίου 1946 και ο Μώλος.
Επίσης όλα είναι ρευστά στον Αχιλλέα Δομοκού, ο οποίος περιμένει αν θα γίνει κάτι με την περίπτωση της αναδιάρθρωσης και παραμείνει στη Γ' Εθνική, διαφορετικά θα σχεδιάσει το μέλλον του σε νέες βάσεις.
Ήδη ανεπίσημα έχουν... «ενοχληθεί» οι δευτεραθλητές της Β' κατηγορίας (Κ…
Εικόνα
κυριακάτικες εφημερίδες Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής 13 Ιουλίου 2014.
Περισσότερα
Εικόνα
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια και φορολογικές δηλώσεις - Απαντήσεις σε 57 ερωτήματα Share3 Είτε τη Δευτέρα, είτε μερικές ημέρες αργότερα σε περίπτωση που ανακοινωθεί παράταση, η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα ολοκληρωθεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξεμπερδεύουμε με τις φορολογικές μας υποχρεώσεις. Περισσότεροι από 100.000 Έλληνες θα κληθούν για έλεγχο στις εφορίες. Ποια δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν μαζί τους; Δεκάδες χιλιάδες θα παραλάβουν εξαιρετικά φουσκωμένα εκκαθαριστικά φόρου ακινήτων και θα αποφασίσουν να μεταβιβάσουν τα ακίνητα στα παιδιά ή στους συγγενείς τους για να «μοιραστούν» τον φόρο. Πόσα θα χρειαστεί να πληρώσουν σε έξοδα; Αυτά και πολλά ακόμη ζητήματα, αντιμετωπίζονται με τον οδηγό φορολογικής επιβίωσης που δημοσίευσε η γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων

Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε απαντήσεις στα ακόλουθα ζητήματα:
1. Ποια είναι τα δικαιολογητικά που υποχρεούνται να υποβάλλουν τα φυσικά π…
Εικόνα
ΠΑΣΚΕΔΙ: Και δεν πληρώνω ΑΕΠΙ και παίρνω άδεια μουσικών οργάνων. ΤΕΛΕΙΟ; ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Και δεν πληρώνω ΑΕΠΙ και παίρνω άδεια μουσικών οργάνων. ΤΕΛΕΙΟ;
          Επί τέλους ! Ο ΠΑΣΚΕΔΙ εξασφάλισε απαλλαγή πληρωμής  ‘μουσικών δικαιωμάτων’ για όσα από τα μέλη του χρειάζονται μόνο μια απλή μουσική επένδυση στο κατάστημά τους ( και , παρ’ όλα αυτά , πλήρωναν έως τώρα σεβαστά ποσά κάθε χρόνο στην ΑΕΠΙ – GEA κλπ. Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης τέτοιων δικαιωμάτων ) ενώ θα μπορούν να παίρνουν από τους Δήμους ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, σταματώντας πλέον οι μηνύσεις, οι σφραγίσεις και τα αυτόφωρα.
          Συγκεκριμένα , εξασφαλίσαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνεργασία με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “EL RADIO” (www.elradio.gr) , ο οποίος μεταδίδει μόνο ελεύθερη μουσική – ΧΩΡΙΣ υποχρέωση καταβολής πνευματικών & συγγενικών δικαιωμάτων και την προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη μας, πληροφορώντας και τους πλέον δύσπιστους πως το Νομικό μας τ…
Δείτε online την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης Posted: 11 Jul 2014 10:35 PM PDT Προκειμένου να ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της φορολογικής σας δήλωσης για το οικονομικό έτος 2014 (εισοδήματα 2013), μέσω διαδικτύου, πατήστε στο τέλος του άρθρου το σχετικό link της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομικών (TaxisNet).

Αποτελέσματα εκκαθάρισης φορολογικών δηλώσεων 2014:

Πατήστε είσοδος και μετά εισάγετε τον Αριθμό φορολογικού μητρώου που σας ενδιαφέρει για να μάθετε άμεσα το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης. H υπηρεσία είναι διαθέσιμη ανεξαρτήτως του τρόπου υποβολής της Φορολογικής σας Δήλωσης (στη Δ.Ο.Υ. ή μέσω διαδικτύου).
Επιλέξτε το παρακάτω link:
Ενημέρωση Εκκαθάρισης φορολογικών δηλώσεων έτους 2014.
Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ Posted: 11 Jul 2014 10:48 PM PDT Για να εισπράξετε επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ:

πρέπει να είστε μισθωτός και να έχει λήξει ή να έχει καταγγελθεί από τον εργοδότη (απόλυση) η σύμβαση εργασίας σας.

να είστε ως εργαζόμενος ασφαλισμένος στον κλάδο ανεργίας του ΟΑΕΔ

να έχετε συμπληρώσει μέσα στο 14μηνο ή 12μηνο που προηγείται της αίτησής σας τον αριθμό των ημερομισθίων που προβλέπονται ανάλογα με το επάγγελμά σας.

(από 01.01.2014) να μην έχετε επιδοτηθεί εντός της τετραετίας πριν την ένταξη στην επιδότηση πάνω από 400 ημέρες

Ο άνεργος έχει τη δυνατότητα μέσα σε 60 ημέρες από την ημερομηνία της απόλυσης του να εγγραφεί στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού στο ΚΠΑ ή την αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας του και να υποβάλει αίτηση για επιδότηση λόγω ανεργίας. Η επιδότηση ανεργίας αρχίζει από την ημέρα της υποβολής της αίτησης για το επίδομα. Ο δικαιούχος που υποβάλλει κατά το πρώτο 7ημερο μετά την καταγγελία ή τη λήξη …
Εικόνα
Τι να τρώω στην παραλία; Έξυπνα και ελαφριά σνακ
Τι να τρώω στην παραλία; Έξυπνα και ελαφριά σνακ
Η ζέστη έχει κάνει την εμφάνιση της και λίγο πολύ όλοι μας σκεφτόμαστε πότε θα οργανώσουμε κάποια εξόρμηση σε κοντινή παραλία.
Είναι πολύ ωραία ιδέα, λοιπόν, παράλληλα με τη φυσική δραστηριότητα που θα μας εξασφαλίσει το κολύμπι και οι υπόλοιπες αθλοπαιδιές στη θάλασσα, να έχουμε οργανώσει και τη διατροφή μας, εξασφαλίζοντας «έξυπνα» σνακ για την παραλία. Σνακ που θα μας γεμίσουν με ενέργεια, που θα μας βοηθήσουν να αισθανθούμε κορεσμό, χωρίς να μας δίνουν πολλές θερμίδες και, παράλληλα, σνακ που θα μας ενυδατώνουν, διότι μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή ενυδάτωση, όσο βρισκόμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο.
Ξεκινώντας, λοιπόν, το μυαλό όλων μας πάει στα φρούτα. Τα φρούτα αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για την παραλία. Προτιμήστε τα σε σχέση με τους φρέσκους χυμούς που μπορείτε να βρείτε εκεί σε κάποιο μπαρ στην παραλία
Εικόνα
Προβληματισμός δημάρχων για τα οικονομικά των ΟΤΑ Έντονη κριτική στις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων για την πολιτική της αφαίμαξης πόρων και της μείωσης προσωπικού άσκησαν αρκετοί δήμαρχοι του νομού, στα πλαίσια της χθεσινής επιμορφωτικής ημερίδας που διοργάνωσε στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» στη Λάρισα η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.  Παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη και υπηρεσιακών παραγόντων των διοργανωτών έγινε εκτενής συζήτηση για τα οικονομικά των ΟΤΑ, αλλά και ενημέρωση προς τους νέους αιρετούς, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων τους από 1η Σεπτεμβρίου.  Την ημερίδα άνοιξε με τοποθέτηση του ο απερχόμενος δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος χαρακτήρισε «τα τελευταία 3,5 χρόνια της αυτοδιοίκησης ως εξαιρετικά δύσκολα και την χώρας μας ως μια από τις πλέον γραφειοκρατικές και συγκεντρωτικές χώρες του κόσμου, γεγονός που δυσκολεύει το έργο…
Εικόνα
Η ιστορία ενός κοινωνικού επιχειρηματία και γιατί μας ενδιαφέρει φώτο: elconfidencial.com Εμπνευσμένος από τον Γερμανό οικονομολόγο του 19ου αιώνα, Ερνστ Ένγκελ (Ernst Engel) ο οποίος διατύπωσε τη θεωρία σύμφωνα με την οποία όσο μικρότερο είναι το εισόδημα μιας οικογένειας, τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό που καταναλώνει σε τρόφιμα, ο Γκιγιώμ Μπαπστ (Guillaume Bapst) άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο τα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα επιλέγουν τρόφιμα. Θέτοντας σε εφαρμογή την θεωρία του Ένγκελ, ο Γάλλος κοινωνικός επιχειρηματίας, δημιούργησε ένα δίκτυο παντοπωλείων όπου οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν προϊόντα σε τιμή 10 μέχρι και 30% χαμηλότερη από την αρχική τιμή της αγοράς. Εκτός από τις προφανείς δυνατότητες που παρέχονται σε όσους έχουν ανάγκη για τρόφιμα, με την πρωτοβουλία του Γκιγιώμ, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα προϊόντα, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι οι …
Εικόνα
Το Ασκληπιείο Δαφνούντος στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας Άγιος Κωνσταντίνος - Ασκληπιείο Δαφνούντος (2007)   Στο πλαίσιο κατασκευής της παράκαμψης του Αγίου Κωνσταντίνου στο τμήμα του αυτοκινη- τόδρομου Π.Α.Θ.Ε. από τον Λογγό έως την έξοδο της σήραγγας της Κνημίδος, η ΙΔ΄ ΕΠΚΑ διεξήγαγε σωστικές ανασκαφές, στη θέση «Ισιώματα» από τον Οκτώβριο του 2005 έως τον Απρίλιο του 2007. Η θέση ταυτίζεται με τον αρχαίο Δαφνούντα, οικοδομικά κατάλοιπα του οποίου ήλθαν για πρώτη φορά στο φως. Το σημαντικότερο εύρημα των ανασκαφών είναι ένα ορθογώνιο κτηριακό συγκρότημα, διαστ. 30x15 μ., αποτελούμενο από δύο δια- φορετικά κτήρια και υπαίθριους χώρους λατρείας (εικ. 1).  Οι υπαίθριοι χώροι περιλαμβάνουν μια ορθογώνια εσχάρα με υπολείμματα καύσης, βωμό και επτά κυκλικούς λάκκους λαξευμένους στο στέρεο έδαφος.  Πληθώρα προϊόντων απόρριψης τελετουργικών πράξεων και θυσιών περιέχονταν σε ορισμένους από τους λάκκους και σε παχύ στρώμα στο χώρο ανατολικά του βωμού, με ίχνη καύσης, κεραμίδες και μικρούς λ…
Εικόνα
Έξι μήνες φυλάκιση για ρύπανση του Ασωπού, ένα χρόνο φυλάκιση αν δεν πληρώνεις ΑΕΠΙ (Ελλάς: η χώρα της βλακείας και της υπερβολής)
Λοιπόν κάποιες βιομηχανίες από την περιοχή του Ασωπού κατηγορούνται για ρύπανση του περιβάλλοντος και πηγαίνουν στο δικαστήριο όπου η δικαιοσύνη τους επιβάλει τις εξής ποινές… ¨έξι μήνες φυλάκιση στη μια και χίλια ευρώ πρόστιμο και έξι μήνες φυλάκιση στην άλλη και δύο χιλιάδες ευρώ πρόστιμο…. 
Κάποιοι μικροεπαγγελματίες που έχουν κάτι καφενεία στην πέρα παναγιά κατηγορούνται από την ΑΕΠΙ ότι παίζουν μουσική στο μαγαζάκι τους και τα δικαστήρια χωρίς δεύτερη σκέψη κόβουν κοστούμι την ποινή…. 
Ένα χρόνο φυλάκιση και τρεις χιλιάδες ευρώ πρόστιμο….
Για να καταλάβουμε δηλαδή σε αυτή την αφρικανική χώρα με τους λευκούς κατοίκους που λέγεται Ελλάδα (ή Μπανανία, ή Τσιμπουτί ή χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας) είναι πιο σοβαρό αδίκημα να παίζεις ραδιόφωνο σε ένα καφενεδάκι από το να θέτεις σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία των κατοίκων και των παιδιών μιας ολόκληρη…
Εικόνα
Ο Παγκοσμιος Ιστος τυλιξε την υδρογειο με καλωδια Λίγοι χρήστες το έχουν συνειδητοποιήσει, όμως το Διαδίκτυο κυριολεκτικά περνάει από τους ωκεανούς: τα υποβρύχια καλώδια που έχουν ποντιστεί ως σήμερα για τα δίκτυα δεδομένων και τηλεφωνίας θα αρκούσαν για να τυλίξουν τον πλανήτη 213 φορές.
Σύμφωνα με την εταιρεία μάρκετινγκ Builtvisible, η οποία συγκέντρωσε τα διαθέσιμα δεδομένα, από το 1989 ως σήμερα έχουν ποντιστεί 797 υποβρύχια καλώδια συνολικού μήκους 8,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.
Δεδομένου ότι η περιφέρεια της Γης είναι 40.000 χιλιόμετρα, οι οπτικές ίνες θα μπορούσαν να τυλίξουν τον ισημερινό 213 φορές. Και αν μπορούσε κανείς να τις ενώσει και να τις τεντώσει, θα μπορούσαν να καλύψουν 28 φορές τα 300.000 χιλιόμετρα που χωρίζουν τη Γη από τη Σελήνη.
Μέχρι το 2017, εκτιμά η εταιρεία, ο αριθμός των υποβρύχιων καλωδίων θα έχει φτάσει τα 850. Ένα από αυτά, το Trans-Pacific Unity που ενώνει την Ιαπωνία με την Καλιφόρνια, ανήκει σε κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Google…
Εικόνα
ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Εικόνα
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ECDL
Καταργείται η τριετής ισχύς των πιστοποιητικών πληροφορικής (ECDL). Μετά το σάλο που προκάλεσε η ΚΥΑ 4204 (ΦΕΚ 1263/Β/16-5-2014) του προηγούμενου Υπουργού Παιδείας  και Θρησκευμάτων κου Αρβανιτόπουλου  και σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες, υπεγράφη η κατάργησή της από τον νυν Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κο  Λοβέρδο. Τη σχετική ΚΥΑ,  που όριζε την τριετή λήξη των πιστοποιητικών πληροφορικής , έσπευσαν να εκμεταλλευτούν οικονομικά κάποιοι φορείς πιστοποίησης και ήδη μεγάλος αριθμός κατόχων πιστοποιητικών έχει προχωρήσει σε διαδικασία ανανέωσης καταβάλλοντας ποσά από 75€ έως 150€, σύμφωνα με τις σχετικές διαφημίσεις στο google και άλλα μέσα των συνεργαζόμενων εξεταστικών κέντρων των φορέων αυτών. Οι 8 από τους 10 φορείς πιστοποίησης δεν είχαν προχωρήσει σε αντίστοιχη διαδικασία, καταγγέλλοντας  στα συναρμόδια υπουργεία «ως άδικη και καταχρηστική»  την τριετή ισχύ των πιστοποιητικών πληροφορικής,  μέσω του συλλογικού οργάνο…
Εικόνα
Νέο ΕΣΠΑ: Αποκλειστικό πρόγραμμα για τους ΟΤΑ για να αντιμετωπιστούν στοιχειώδεις ανάγκες Αναρτήθηκε: 11.07.2014 Με τη βεβαιότητα ότι η νέα δημοτική περίοδος θα εξακολουθήσει να είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά και με σαφείς αιχμές κατά των κυβερνητικών επιλογών που έχουν πλήξει τη λειτουργία της αλλά και όσων σχεδιάζονται και  δρομολογούνται για την επόμενη περίοδο,  ξεκίνησαν στη Λάρισα  την Παρασκευή, οι εργασίες της ενημερωτικής συνάντησης νεοεκλεγμένων αιρετών από τις περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, που διοργανώνει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και την ΕΕΤΑΑ.
Παράλληλα εκφράστηκε η αγωνία να μπορέσει η Αυτοδιοίκηση της χώρας να είναι  έτοιμη για να αξιοποιήσει, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, τους πόρους του ΕΣΠΑ στη νέα προγραμματική περίοδο, προκειμένου να διασφαλίσει πηγές χρηματοδότησης για έργα και προγράμματα εξαιρετικά απαραίτητα στην παρατεταμένη επενδυτική ανομβρία που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι δήμοι της χώρας.
Ει…
Συνεδρίαση Του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Στις 16 Ιουλίου 2014, Ημέρα Τετάρτη
Η 7η (τακτική) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.
Δείτε τη σχετική πρόσκληση:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία , 9 Ιουλίου, 2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ.πρωτ.: Οικ. 336
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΡΘΡΟ 165 ΤΟΥ Ν.3852/2010
ΠΡΟΣ : 1.Tον Περιφερειάρχη Στερεάς
Ταχ.Δ/νση : Υψηλάντη 1
Εικόνα
Επιτέλους! Είστε ελεύθεροι να έχετε τους σκύλους μαζί σας στην παραλία σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εμπορικής ΝαυτιλίαςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ –
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΚΛΑΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΤΑΞΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ &
ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ Α΄
Ταχ. Δ/νση    :    Ακτή Βασιλειάδη, (Πύλη Ε1 - Ε2)
Ταχ. Κώδικας    : 185 10,  Πειραιάς
Τηλέφωνο     : 2104191542
Πληροφορίες    :    Πλωτάρχης Λ.Σ. (Τ) ΣΜΥΡΝΗ Στ.
Fax    : 210 4191561
E-mail    : digakal@hcg.gr      
ΠΕΙΡΑΙΑΣ      08-8-2013
Αριθμός Φακέλου: 511.19/2013
Αριθμός Σχεδίου: 3160 ΠΡΟΣ: ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΘΕΜΑ: «Άρση της απαγόρευσης λουσίματος κατοικιδίων ζώων στη θάλασσα».
Σχετ.:    Η αρ. πρωτ.: 0305/8/7/13/08-7-2013 επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων.

    1. Επί του αντικειμένου του θέματος γνωρί…