Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 26, 2014
Εικόνα
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΜΩΛΟΣ 1-0(ΦΩΤΟ)
Τις φωτογραφίες τις πήραμε απο το https://www.facebook.com/aokv1966
Εικόνα
Βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική(Μώλος-Αρχάνι)
Επόμενη Αγωνιστική (9η), 5/11/2014, ώρα: 15.00
Μαγνησιακός - Κηφισσός Κ. Τιθορέας
Καλαπόδι - Μαλεσίνα 2008
Στυλίδα - Νέο Κρίκελλο
Μώλος - Αρχάνι
Ευρυτανικός - Παγκρατιακός
Ένωση 2010 - Καμένα Βούρλα
Αχιλλέας Δομοκού - Προδευτική Λάρυμνας 0-3 α.α.
Δάφνη Λιβανατών    - Αταλάντη
Άρης Αγ. Κων/νου - Ολυμπιακός Λαμία
8η Αγωνιστική
Μαλεσίνα 2008 - Μαγνησιακός 3-1
Νέο Κρίκελλο - Κηφισσός Κ. Τιθορέας 0-0
Αρχάνι - Καλαπόδι 5-1
Παγκρατιακός - Στυλίδα 1-1
Καμένα Βούρλα - Μώλος 1-0
Προοδευτική Λάρυμνας - Ευρυτανικός 1-2
Αταλάντη - Ένωση 2010 1-3
Ολυμπιακός Λαμίας - Αχιλλέας Δομοκού 3-0 α.α
Άρης Αγ. Κων/νου - Δάφνη Λιβανατών 3-1

Εικόνα
8η Αγωνιστική Φθιώτιδα:Ήττα για τον Μώλο απο τα Καμένα Βούρλα με 1-0 - 8 στα 8 για την ομάδα του Σπύρου Λέντα – Δύσκολο 1-0 των Καμένων στο γειτονικό ντέρμπυ με το Μώλο – Πέντε στα πέντε εκτός για την Ένωση που εξακολουθεί να είναι χωρίς βαθμό εντός! - Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Α΄Κατηγορίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, όπου δεν έλειψαν οι συγκινήσεις. Η Μαλεσίνα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 επικράτησε του φιλότιμου Μαγνησιακού που προδόθηκε από τα πολύ γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού, παραμένοντας άποντος μακριά από την έδρα του. Αντίθετα οι Λοκροί με 8 στα 8 επιβεβαιώνουν κάθε αγωνιστική ότι μοναδικός στόχος τους είναι η άνοδος στο Εθνικό. Από κοντά τα Καμένα Βούρλα, που χρειάστηκαν ένα πέναλτυ για να κάμψουν την αντίσταση του συμπολίτη Παμμωλιακού με 1-0 και να διατηρηθούν τρεις βαθμούς από την κορυφή. Οι ομάδες που ήταν μέχρι πρότινος στην 3η θέση δεν κέρδισαν αυτή την αγωνιστική με το Νέο Κρίκελο να παραχωρεί 0-0 στον Κηφισσό Κ. Τιθορέας…

Δήμος Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου (Φωτορεπορτάζ)

Εικόνα
Καμένα Βούρλα

Τα Καμένα Βούρλα συνδυάζουν θάλασσα, βουνό, ιαματικές πηγές, εύκολη πρόσβαση σε κοντινές παραλίες και σύνδεση με  τις απέναντι παραλίες της Βόρειας Εύβοιας  και τα Λιχαδονήσια . Τα Καμένα Βούρλα, το στενό αυτό πέρασμα γης  ανάμεσα στη θάλασσα του Βόρειου Ευβοϊκού και τους πρόποδες του όρους Κνημίδα προικισμένα από τη φύση αλλά και ευνοημένο απ' τη γεωγραφική θέση τους, δεν είναι ένας προορισμός που μπορείς εύκολα να προσπεράσεις. Ακόμη και σήμερα που η νέα χάραξη της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας τα παρακάμπτει, οι επισκέπτες δεν έχουν μειωθεί όπως φοβόντουσαν οι καταστηματάρχες της περιοχής όταν ξεκινούσε το έργο.
Τα Καμένα Βούρλα είναι διεθνώς γνωστά για τις ραδιούχες πηγές τους και έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως μια από τις πιο δημοφιλείς λουτροπόλεις της Ελλάδας.   Η τουριστική του ανάπτυξη άρχισε από το μεσοπόλεμο όταν το 1926 ο χημικός Μιχαήλ Περτέσης ανακάλυψε τις ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες των πηγών. Οι ιαματικές πηγές κατατάσσονται από τους ειδικού…

Ο Μώλος σήμερα το πρωί(φωτο)

Εικόνα
Εικόνα
Εκτοξεύτηκε στα 406 ευρώ ο τόνος μέσα σε δύο εβδομάδες το σκληρό
Κατά 100 ευρώ ενισχύθηκε η τιμή του σκληρού σιταριού στην ιταλική αγορά μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες, γεγονός που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά της αγοράς εμπορευμάτων. Από τα 306 ευρώ ο τόνος, πήγε στα 366 ευρώ στις 24 Οκτωβρίου και μια βδομάδα μετά την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου εκτινάχθηκε στα 406 ευρώ ο τόνος. Οδηγός στο ράλι αυτό είναι οι καιρικές συνθήκες που οδήγησαν στη μείωση της ρωσικής παραγωγής και της σοδειάς των σιτηρών στον Καναδά.
Aπό τα 306 ευρώ ο τόνος, η τιμή στο σκληρό σιτάρι πήγε στα 366 ευρώ στις 24/10 και στις 31/10 εκτινάχθηκε στα 406 ευρώ ο τόνος. Επιπλέον, η εξασθένιση που παρουσιάζει το ρωσικό ρούβλι, το οποίο μειώθηκε κατά 21,7% έναντι του δολαρίου από τις αρχές Ιουλίου, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη, καθώς θα είναι βασικός παράγοντας στην απόφαση των καλλιεργητών για το αν θα επαναφυτεύσουν την άνοιξη.
Έτσι, η αγορά σιταριού επεκτείνει το σερί της αυτήν την εβδομάδα με τα προθεσμιακά…
Εικόνα
Εγκύκλιος-βόμβα της Ιεράς Συνόδου: Η Εκκλησία δεν θα τελεί κηδείες και μνημόσυνα σε όσους επιλέγουν την αποτέφρωση 2014-10-31 20:09 Την απόφασή της να μην πραγματοποιεί νεκρώσιμο ακολουθία ή μνημόσυνο για όσους έχουν επιλέγει την αποτέφρωση ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος με εγκύκλιό της που εστάλη σε όλες τις μητροπόλεις.
Στο κείμενο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενημερώνει τους πιστούς για τις συνέπειες που θα έχουν όσοι επιλέγουν την αποτέφρωση του σώματος.
Η εγκύκλιος, με τίτλο«Περί τῶν κανονικῶν συνεπειῶν τῆς καύσεως νεκρῶν», που εστάλη σε όλες τις μητροπόλεις αναφέρει ότι, με ευθύνη του κάθε μητροπολίτη, θα μπορεί να τελείται μόνο ένα τρισάγιο.
«Μέ τά ἄρθρα 48 καί 49 τοῦ Νόμου 4277/2014 ὁ νομοθέτης δέν λαμβάνει ὑπ' ὄψιν τίς θρησκευτικές πεποιθήσεις τοῦ νεκροῦ. Ἐάν ὁ θανών δέν εἶχε ἐκφρασθεῖ ἐν ζωῇ περί τῆς μετά θάνατον ἐπιθυμίας ταφῆς ἤ ἀποτεφρώσεως τοῦ σώματός του, ἡ ἀποτέφρωση δύναται νά λάβει χώρα μέ μόνη τή δήλωση τοῦ/τῆς …
Εικόνα
Ορισμός Διαιτητών 1/2-11-2014ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΑ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
Διαιτητής:  ΣΩΣΩΝΗΣ
Βοηθοί:   ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
   8η αγωνιστική Σάββατο 01-11-2014  ΩΡΑ: 15:00
ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΑ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
Διαιτητής:  ΣΩΣΩΝΗΣ
Βοηθοί:   ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ
Αγώνας:   ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
Διαιτητής:  ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί:  ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΛΙΚΑ Β
Αγώνας:   ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΟ-ΚΗΦΙΣΟΣ
Διαιτητής:  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Βοηθοί:  ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ- ΚΑΛΚΗ ΙΦ
Αγώνας:  ΑΡΧΑΝΙ-ΚΑΛΑΠΟΔΙ
Διαιτητής:  ΤΖΟΒΑΡΑΣ
Βοηθοί:  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Σ- ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ
Αγώνας:   ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ-ΣΤΥΛΙΔΑ
Διαιτητής:  ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ
Βοηθοί:  ΔΟΣΚΟΡΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Αγώνας:   ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΑ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
Διαιτητής:  ΣΩΣΩΝΗΣ
Βοηθοί:   ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ
Αγώνας:   ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
Διαιτητής:  ΚΟΝΤΟΣ
Βοηθοί:  ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ-ΔΑΟΥΚΛΙΩΤΗΣ Α
Αγώνας:   ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΕΝΩΣΗ 2010
Διαιτητής:  ΜΠΛΟΥΝΑΣ
Βοηθοί:  ΛΙΤΟΣΕΛΙΤΗΣ-ΣΚΑΡΛΑΣ
Αγώνας:   ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
Εικόνα
Απο αύριο η εκτύπωση για τα τέλη κυκλοφορίας Απο αύριο η εκτύπωση για τα τέλη κυκλοφορίας Από αύριο 1η Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα μπορούν να μπαίνουν στο taxis προκειμένου να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015 ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται για το πόσο θα πληρώσουν και να κάνουν τον προυπολογισμό τους για το πότε θα μπορέσουν να τα πληρώσουν αφού το τελευταίο διάστημα και μέχρι το τέλος του χρόνου είναι βαρύς ο «ζυγός» της πληρωμής φόρων
Εικόνα
Αυξήθηκαν 60% τα τιμολόγια της ΔΕΗ μέσα στην κρίση Αυξήθηκαν 60% τα τιμολόγια της ΔΕΗ μέσα στην κρίση Στην "ηλεκτρική καρέκλα" της ΔΕΗ, κάθισαν οι Έλληνες πολίτες την τελευταία 6ετία, καθώς η χώρα μας εν μέσω κρίσης παρουσίασε τις μεγαλύτερες αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος!
Εικόνα
Τι αλλάζει για τα παιδιά του Δημοτικού -Στην τελική ευθεία οι αποφάσεις για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Η βαριά τσάντα των μικρών μαθητών του Δημοτικού σχολείου φαίνεται πως με το νέο πλαίσιο που επίκειται να περάσει το υπουργείο Παιδείας, θα ελαφρύνει σημαντικά.
Και τούτο διότι στόχος των αλλαγών είναι να μειωθούν τα αντικείμενα που διδάσκονται στα δημοτικά σχολεία, αλλά και να μειωθεί η ύλη στα βασικά μαθήματα, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα «μελέτης» των μαθητών στο σχολείο ώστε να έχουν προετοιμαστεί σωστά όταν έχουν πλέον επιστρέψει στο σπίτι και να μην έχουν επιπλέον φόρτο εργασίας.
Όπως αναφέρει και το Vima.gr, με θέμα τις αλλαγές στο δημοτικό συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας υπό την προεδρία του πρώην πρύτανη, καθηγητή πανεπιστημίου κ. Σωκράτη Κάτσικα.
Στη συνεδρίαση όλες οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες της χώρας (δάσκαλοι, καθηγητές, ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί) θα κληθούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τις αλλαγές που θεωρούν ότι πρέπε…

Μετεωρολόγοι: Έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της δεκαετίας

Εικόνα
Ο επερχόμενος χειμώνας στην Ευρώπη θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 10ετίας, δηλώνουν οι μετεωρολόγοι. Μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν φθάσει οι αρκτικές αέριες μάζες και ο ήλιος θα εμφανίζεται μόνο αραιά.
Πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο σενάριο;
Οι μετεωρολόγοι υπόσχονται να το διευκρινίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν θα έχουν στα χέρια τους καινούργια δεδομένα.
Οι κάτοικοι του «παλαιού κόσμου» πρέπει να προμηθευτούν πουλόβερ και ζεστά μπουφάν, υποστηρίζουν οι Ευρωπαίοι επιστήμονες.
Ο Γερμανός μετεωρολόγος Ντομινίκ Γιουνγκ δήλωσε ότι ο χειμώνας του 2014-15 υπόσχεται να είναι αφύσικα παγερός. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, σημειώνει ο ίδιος. Και συνεχίζει: «Δεν θα πρέπει να αναμένει κανείς ανοιξιάτικη «απόψυξη» ούτε καν τον Μάρτιο. Οι Ευρωπαίοι θα μπορέσουν να ζεσταθούν στις ακτίνες του ήλιου όχι νωρίτερα από τον Απρίλιο.
Το τελευταίο διάστημα, ο καιρός δεν κάνει τα χατίρια των Ευρωπαίων. Το καλοκαίρι καίγεται τη μια φορά η…
Εικόνα
Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλει και δίνει μάχη για την αύξηση των δημοτικών τελών στον Δήμο Μώλου Αγ. Κων/νου
Η αύξηση των δημοτικών τελών στον Δήμο Μώλου Αγ. Κων/νου καταγγέλλει η Λαϊκή Συσείρωση καταθέτοντας παράλληλα και την πρότασή της:
Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι, και χαμηλοσυνταξιούχοι, μικροί αγρότες, μικροεπαγγελματίες και έμποροι, η νέα δημοτική αρχή του Δήμου μας θεώρησε «ιδανικό» να αναπροσαρμόσει τα δημοτικά τέλη με αυξήσεις που αγγίζουν ακόμα και το 50% με την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2015.             Θεωρούμε την ψήφιση των αυξήσεων αυτών από την πλειοψηφία, αλλά και τη στάση των υπολοίπων παρατάξεων, εκτός πραγματικότητας, αφού όλη η συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρέκαμψε σκόπιμα το γεγονός ότι οι φόροι, τα χαράτσια, οι απολύσεις, οι μισθοί πείνας, κάνουν αδύνατη την εκπλήρωση των υποχρεώσεων των εργαζομένων δημοτών προς τον δήμο. Ταυτόχρονα παραπλανητική ήταν η στάση του δημάρχου ο οποί…
Εικόνα
Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου» Άρθρο 67 Ν.3852/10)

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα
διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 3 Νοεμβρίου 2014, ημέρα
Δευτέρα και ώρα 14.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της
ημερήσιας διάταξης.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 3/11/2014 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 18.488/29-10-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (Άρθρο 67, Ν.3852/10)


1. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου στη Γενική Συνέλευση του Φορέα
Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής  Φθιώτιδας Ανώνυμης Εταιρεία Ο.Τ.Α.-ΦοΔΣΑ
Κεντρικής Φθιώτιδας ΑΕ Εισηγητής: Παπαγρηγορίου Χρήστος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων
της θιωτικής Αναπτυξ…
Εικόνα
26η Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών στην Λαμία.
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως ἀνακοινοῦται, τήν Δευτέρα 3 Νοεμβρί­ου καί ὥρα 5ηἀπογευματινή εἰς τό Ἀμφιθέατρο τοῦ Πνευματικοῦ-Διοικητικοῦ Κέ­ντρου τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως θά λάβει χώρα ἡ ἔναρξις τῆς 26ης Πανο­ρθο­δό­ξου Συνδιασκέψεως Ἐντεταλμένων Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν καί Ἱερῶν Μητρο­πό­λεων διά θέματα Αἱρέσεων καί Παραθρησκείας, τήν ὁποία διοργανώνει ἡ Ἱερά Σύ­νοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος καί ἡ Ἱερά Μητρόπολις Φθιώτιδος. Τό γε­νικό θέμα τοῦ Συνεδρίου εἶναι: «Ἐξωχριστιανικές αἱρετικές καί ἀπο­κρυ­φι­στι­κές θεωρήσεις περί τοῦ Χριστοῦ».
Στό Συμβούλιο αὐτό θά λάβουν μέρος 110 μέλη ἀπό ὅλες τίς Ὀρθόδοξες χῶ­ρες, μεταξύ τῶν ὁποίων Ἀρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ἱερεῖς καί Καθηγηταί ἀπό ὅλα τά Ὀρθόδοξα κράτη.
Σᾶς καλοῦμε νά τιμήσετε μέ τήν παρουσία σας τήν ἐναρκτήρια τελετή καί τούς ὑψηλούς ἐπισκέπτες τῆς πόλεώς μας. Τό Συνέδριο θά διαρκέσει 3 ἡμέρες καί εἶναι ἀνοιχτό μόνο στήν τελετή τοῦ Ἁγιασμοῦ. Οἱ ἄλλες συνεδρι…
Εικόνα
Συνεδριάζει την Τρίτη το ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της 6ης  / 2014 Συνεδρίασης
Καλείστε  στην 6η / 2014 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας  την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014  και ώρα 12:00 το μεσημέρι   στα γραφεία της, Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου στη  Λαμία με

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Έγκριση Πρακτικών της 5ης Συνεδρίασης του Δ.Σ. ( 21-10-2014 ). Ενημέρωση από τον  κ. Ευάγγελο Τετριμίδα , απερχόμενο Πρόεδρο της   ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.Συζήτηση – Προτάσεις για το Πρόγραμμα Δράσης της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Οργάνωση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας     σε Επιτροπές Μελέτης και Προβληματισμού επί των ζητημάτων της Τ.Α. , κατ΄αντιστοιχίαν  της ΚΕΔΕ , για την ενίσχυση της αμφίδρομης επικοινωνίας ΚΕΔΕ και ΠΕΔ  και την αναβάθμιση του ρόλου της .Οργάνωση Eκπροσώπησης της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας σε Επιτροπές όπως  ορίζεται  από σχετικές διατάξεις.Συμμετοχή του Προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στις Συνεδριάσεις του  Διοικητικού Συμβουλίου  της ΚΕΔΕ.Ψήφιση Πιστώσεων.Διάφορα.
Εικόνα
Υπομονή... φθηναίνει κι άλλο το πετρέλαιο Ποιος να το λεγε ότι θα μιλάμε για μείωση στις τιμές του πετρελαίου, αλλά και της βενζίνης, όμως έτσι είναι. Αν και οι φόροι παραμένουν στα ύψη χάρη στις διεθνείς τιμές του αργού όλα δείχνουν ότι η τιμές λιανικής θα μειωθούν ακόμη περισσότεροι
Ήδη οι τιμές για το πετρέλαιο θέρμανσης κινούνται μεταξύ 1,04 και 1,05 ευρώ/λίτρο και η τιμή της βενζίνης κινείται από 1,52 ως 1,55 (στην Αττική).

Αν και οι διεθνείς τιμές ανέβηκαν λίγο τα τελευταία 24ωρα η τάση σύμφωνα με τους παράγοντες της αγοράς δείχνει ότι θα είναι πτωτική.

Όσοι λοιπόν έχετε απόθεμα από περυσινό πετρέλαιο θέρμανσης καλό είναι να κάνετε υπομονή και ίσως βγείτε κερδισμένοι καθώς ίσως υπάρξουν, πάντα σύμφωνα με τις προβλέψεις, ακόμη και τιμές κοντά στο 1,1 ευρώ το λίτρο.

Οι πρώτες ενδείξεις πάντως από τα πρατήρια δείχνουν μια μικρή αύξηση στις πωλήσεις σε σχέση με πέρυσι κατά περίπου 10%. Πάντα, λένε οι βενζινοπώλες, στην τιμή καθοριστικό ρόλο παίζει και η ποσό…
Εικόνα
Παίρνει φόρα για τα 4 ευρώ στον παραγωγό το ελαιόλαδο Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ανοίγει η νέα ελαιοκοµική περίοδος (1η Νοεµβρίου ‘14), µε όλες τις αναλύσεις να δίνουν σηµαντική ώθηση στις τιµές παραγωγού. Οι µέχρι σήµερα εκτιµήσεις για την εγχώρια αγορά, µε βάση τη διεθνή ζήτηση και τα επίπεδα παραγωγής στη Μεσόγειο (η Ισπανία βλέπει µείωση πάνω από 50%), επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά και στην πρώτη δηµοπρασία του χρόνου που έγινε την Τετάρτη στους Αγίους Αποστόλους Λακωνίας.


Πιο συγκεκριµένα, η εν λόγω δηµοπρασία, χωρίς να δείχνει όλο το εύρος των δυνατοτήτων που έχει φέτος η αγορά, έδωσε τιµή 3,44 ευρώ το κιλό για το έξτρα παρθένο έναντι 2,67 ευρώ το κιλό (αύξηση 28,84%) την αντίστοιχη περσινή ηµεροµηνία. Τις προοπτικές επιβεβαιώνουν και οι πρώτες επαφές των Ιταλών εµπόρων.
 Μάλιστα, στην δηµοπρασία προσήλθαν 9 έµποροι, που έδωσαν προσφορές από 3,11 έως 3,44 ευρώ το κιλό, ενώ πέρσι είχαν προσέλθει 6.
Αυτή είναι και η τιµή πώλησης (3,44) για το προϊόν στην Λακωνία, από …
Εικόνα
3 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Λαμία 3 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Λαμία Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΔΡΑ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ) που εδρεύει στο Νομό ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Εικόνα
3 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Λαμία 3 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ στην Λαμία Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΔΡΑ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ) που εδρεύει στο Νομό ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κατασκευαστικές ατέλειες από την εργολαβική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο του αποχετευτικού δικτύου στο χωριό μας.

Εικόνα
Φορτηγό της εργολαβικής εταιρείας,που έχει αναλάβει το έργο της αποχέτευσης στο χωριό μας έπεσε σε χαντάκι του δικτύου.Χαντάκι που το ίδιο το όχημα δημιούργησε λόγω του βάρους του οχήματος και ότι δεν έχει γίνει η σωστή υπόστρωση αμμοχάλικου με αποτέλεσμα μόλις πάτησε το φορτηγό να σπάσει η ασφαλτος και να βυθιστεί το όχημα....Και αναρωτιέμαι ..Σε πόσα θα σημεία του δρόμου που είναι έτοιμος(φαινομενικά) ,θα συμβεί το ίδιο όταν περάσει το ίδιο βαρέο όχημα;
Δυστυχώς χθές, δεν μπορέσαμε να "βγάλουμε" φωτογραφία  που ήταν  ο ένας τροχός του φορτηγού μέσα στο χαντάκι...σήμερα πρωι πρωι που πήγαμε το είχαν ήδη σκεπάσει με άμμοχάλικο.
Φυσικά και οι υπάλληλοι και οι εργάτες τις εταιρείας θέλουν να τελειώνουν για να πληρωθούν...όχι ομως και "κουκούλωμα"του προβλήματος ρε παιδιά,εμείς θα τα "λουστούμε"όλα αυτα αργότερα,και γι'αυτό πρέπει να ελεγχθεί για να προλάβουμε μελλοντικές ζημιές...ήδη σε πολλά σημεία του δρόμου, η άσφαλτος φαίνεται ότι έχε…

Κατασκευαστικές ατέλειες από την εργολαβική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο του αποχετευτικού δικτύου στο χωριό μας.

Εικόνα
Φορτηγό της εργολαβικής εταιρείας,που έχει αναλάβει το έργο της αποχέτευσης στο χωριό μας έπεσε σε χαντάκι του δικτύου.Χαντάκι που το ίδιο το όχημα δημιούργησε λόγω του βάρους του οχήματος και ότι δεν έχει γίνει η σωστή υπόστρωση αμμοχάλικου με αποτέλεσμα μόλις πάτησε το φορτηγό να σπάσει η ασφαλτος και να βυθιστεί το όχημα....Και αναρωτιέμαι ..Σε πόσα θα σημεία του δρόμου που είναι έτοιμος(φαινομενικά) ,θα συμβεί το ίδιο όταν περάσει το ίδιο βαρέο όχημα;
Δυστυχώς χθές,δεν μπορέσαμε να "βγάλουμε" φωτογραφία που ήταν ο   ένας τροχός του φορτηγού μέσα στο χαντάκι...σήμερα πρωι πρωι που πήγαμε το είχαν ήδη σκεπάσει.
Φυσικά και οι υπάλληλοι και οι εργάτες τις εταιρείας θέλουν να τελειώνουν για να πληρωθούν...όχι ομως και "κουκούλωμα"του προβλήματος ρε παιδιά,εμείς θα τα "λουστούμε"όλα αυτα αργότερα,και γι'αυτό πρέπει να ελεγχθεί για να προλάβουμε μελλοντικές ζημιές...ήδη σε πολλά σημεία του δρόμου, η άσφαλτος φαίνεται ότι έχει "κάτσει"

Πίνακας των θεμάτων ημερήσιας διάταξης της από 23-10-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Μώλου Αγίου Κων/νου και των αποφάσεων που λήφθηκαν

Εικόνα
α/α Περίληψη θεμάτωνημερήσιας διάταξης Αριθμός Απόφασης που λήφθηκε Περίληψη απόφασης που λήφθηκε
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1 Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για παράβολα έκδοσηςάδειας και τέλη χρήσης μηχανημάτων 20/427/2014 Ομόφωνα
ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1