Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 3, 2016

Πάνω από 7 δισ. € χρέη προς ιδιώτες

Εικόνα
Στα 5,77 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς ιδιώτες τον Μάιο και αν σε αυτά τα ποσά προστεθούν και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων, που ήταν 1,259 δισ. ευρώ, τα συνολικά «φέσια» του Δημοσίου ξεπερνούν τα 7 δισ. ευρώ.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους:
• Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες έφτασαν τον Μάιο στα 5,770 δισ. ευρώ, από 5,520 δισ. ευρώ τον Απρίλιο. Παράλληλα οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων διαμορφώθηκαν τον ίδιο μήνα σε 1,259 δισ. ευρώ έναντι 1,182 δισ. ευρώ τον Απρίλιο.
• Το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών αφορούν στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης. Τα χρέη στον τομέα αυτό ανήλθαν σε 3,067 δισ. ευρώ στο τέλος Μαΐου, έναντι 2,875 δισ. ευρώ τον Απρίλιο. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων διαμορφώθηκαν σε 1,146 δισ. ευρώ έναντι 1,121 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει τη σταδιακή αποπληρωμή σημαντικού όγκου των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσ…

Αποφάσεις για το έργο των τουριστικών γραφείων και των λεωφορείων των ΚΤΕΛ

Εικόνα
Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης Τουρισμού αναφορικά με την νόμιμη εκτέλεση του έργου των τουριστικών γραφείων και τη νόμιμη εκτέλεση έργου από τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Α.Ε.
Η ανακοίνωση:
«Το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης Τουρισμού, με δύο πρόσφατα έγγραφά του προς τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού του Υπουργείου, αποκαθιστά επιτέλους την τάξη όσον αφορά τη νόμιμη εκτέλεση του έργου των τουριστικών γραφείων και τη νόμιμη εκτέλεση έργου από τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Α.Ε.
Συγκεκριμένα:
Ως προς το έργο των Τουριστικών Γραφείων Στο πρώτο σχετικό έγγραφο:
επισημαίνεται με έμφαση η ισχύς του Ν. 393/1976υπενθυμίζεται ο ορισμός των Τουριστικών Γραφείωνεπισημαίνεται ότι τουριστικές πράξεις μπορούν να εκτελούνται μόνο από Τουριστικά Γραφεία Διασαφηνίζ…

Πόσοι αναπληρωτές της Α/θμιας αποκλείονται από τους νέους πίνακες αναπληρωτών

Εικόνα
Μικρός είναι ο αριθμός των αναπληρωτών δασκάλων αλλά και νηπιαγωγών που δεν θα έχουν δικαίωμα αίτησης πρόσληψης ως αναπληρωτές γιατί  αν και προσελήφθησαν δεν παρουσιάστηκαν να αναλάβουν υπηρεσία ή παραιτήθηκαν. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΥΠΠΕΘ ο αριθμός των δασκάλων που τιμωρούνται με αποκλεισμό από τους πίνακες είναι με τα έως τώρα στοιχεία 103 ενώ των νηπιαγωγών 21.

Στην Ειδική Εκπαίδευση ο αριθμός των δασκάλων ΠΕ71 (Πτυχιούχοι Ειδικής Αγωγής, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής) που δεν θα έχουν δικαίωμα κατάθεσης αίτησης αναπληρωτών λόγω των κυρώσεων του ν.3966 είναι μόλις 6, οι δάσκαλοι ΠΕ70.50 (μεταπτυχιακό στην Ε.Α κλπ) είναι 17 και οι νηπιαγωγοί ΠΕ60.50 ανέρχονται σε 6.

Επίσης, υπάρχουν και δυο αναπληρωτές που αποκλείονται από τους νέους πίνακες καθώς καταγγέλθηκε η σύμβασή τους για σπουδαίο λόγο. Πρόκειται για έναν αναπληρωτή της ειδικότητας του δασκάλου, και έναν καλλιτεχνικών.

Στις κοινές ειδικότητες με τη Δευτεροβάθμια ο αριθμός …

Επιχορήγηση των Δήμων για καταφύγια αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Εικόνα
πατήστε το link

Οι βοσκότοποι στον αέρα, νέα κατανομή από τις Περιφέρειες

Εικόνα
Ομολογία αποτυχίας στο θέμα της διαχείρισης των βοσκοτόπων, συνιστά η νέα τροπολογία που κατατέθηκε προς ψήφιση από τη Βουλή και προβλέπει τη σύνταξη επιτροπών σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας για τον έλεγχο της χωροταξικής ορθότητας της κατανομής των βοσκοτόπων και την διόρθωση τυχόν σφαλμάτων αυτής που εντοπίζονται σε τοπικό επίπεδο.
Τεράστιες δυσκολίες από το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις τα δικαιώματα που έχουν ενεργοποιηθεί σε κτηνοτρόφους μιας Περιφερειακής Ενότητας βρίσκονται σε άλλη. Από τις ίδιες επιτροπές σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα πρέπει να προχωρήσουν επίσης:
- Η χωρική αναπροσαρμογή της κατανομής των δικαιωμάτων χρήσης της βοσκής σε περίπτωση που σε τμήματα ή και σε ολόκληρη τη βοσκήσιμη γη απαγορευτεί η βόσκηση ή αυτή χαρακτηρισθεί αναδασωτέα στο πλαίσιο της δασικής νομοθεσίας.
- Η κατανομή επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών από τις εκτάσεις οι οποίες αποτελούν απόθεμα, σε νέους κτηνοτρόφους και σε κτηνοτρόφους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μ…

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας με θέμα τον Αριστοτέλη: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εικόνα
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
ΜΕ ΘΕΜΑ:Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΑΘΗΝΑ, 9-15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
(2400 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη)
Αξιότιμοι κύριοι/ες , Η Διεθνής Εταιρεία Ελληνικής Φιλοσοφίας, η Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία, η Φιλοσοφική Εταιρεία της Κύπρου και άλλες Επιστημονικές Ενώσεις, Εταιρείες σας ανακοινώνει το πρόγραμμα των ειδικών συνεδριών και των πολιτιστικών δρώμενων του Παγκοσμίου Συνεδρίου. Κυριακή 10/7 20:30 μ.μ. Επίσκεψη των συμμετεχόντων στο συνέδρων στο Μέγαρο plus στις καλλιτεχνικές εκθέσεις 1. Υπερασπίζοντας τον Αριστοτέλη 2. Αρχαίες ικέτιδες – Σύγχρονοι πρόσφυγες Θεατρική μουσική παράσταση “ Άγγελος σοφίας”. Δευτέρα 11/7 19:00-21:00μ.μ. Ειδική συνεδρίαση στη Πνύκα Ομιλητής Γεώργιος Κατρούγκαλος, ( Ελλάδα) Υπουργός Εργασίας, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών “Ο Αριστοτέλης και η σημερινή Ευρώπη” Κωνσταντίνος Σάντης (Ηνωμένο…

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου βάζει ποτίστρες & ταΐστρες για τα αδέσποτα και μη ζώα του νησιού

Εικόνα
Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, με γνώμονα την καλή εικόνα του νησιού και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των επιχειρήσεων - μελών του, ξεκινά εκστρατεία για την χορήγηση νερού στα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς (σκυλιά και γάτες). Για το σκοπό αυτό προμηθεύτηκε και θα παρέχει δωρεάν στις επιχειρήσεις – μέλη του, σκεύη σίτισης – ποτίσματος μικρών ζώων οι οποίες θα αποδεχτούν την εθελοντική τους συμμετοχή στο πρόγραμμα «Το νερό είναι ΖΩΗ και για τα ζώα».Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «Σε πρώτη φάση θα παραδοθούν 20  μεταλλικά σκεύη με ελαστική βάση για να μην μετακινούνται εύκολα, σε ισάριθμες επιχειρήσεις του νησιού, για να τοποθετηθούν σε χώρο εύκολα προσβάσιμο από αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα. Σύντομα θα παραληφθούν και μεγαλύτερα δοχεία για νερό με δοχείο 2 λίτρων αυτόματου γεμίσματος.
Οι επιχειρήσεις που θα λάβουν τα δοχεία, θα αποδεχτούν ως μόνη υποχρέωση τους να γεμίζουν καθημερινά με καθαρό νερό τα δοχεία και να τα διατηρούν σε καλή κατάσταση…

«Καταργούν» το χαρτί στο Δημόσιο για να εξοικονομήσουν 400 εκατ. ευρώ

Εικόνα
Περίπου 400 εκατ. ευρώ ετησίως μπορεί να εξοικονομήσει το Δημόσιο μέσω της καθιέρωσης της πλήρους ηλεκτρονικής διαδικασίας έκδοσης και διακίνησης διοικητικών πράξεων και εγγράφων.
Στη βάση αυτή το υπουργείο Εσωτερικών προωθεί νομοθετική ρύθμιση για τη διαδικασία έκδοσης και διακίνησης διοικητικών πράξεων και άλλων εγγράφων στο Δημόσιο αποκλειστικά μέσω Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ).
Στο σχέδιο νόμου για την κινητικότητα που έχει δοθεί σε διαβούλευση και συγκεκριμένα στο άρθρο 22 για την «Ηλεκτρονική διαδικασία έκδοσης και διακίνησης διοικητικών πράξεων και εγγράφων στο Δημόσιο Τομέα» αναφέρεται ότι όλες οι διαδικασίες που καταλήγουν στην έκδοση διοικητικών πράξεων εκ μέρους των φορέων του Δημοσίου (π.χ. η σύνταξη, η προώθηση για υπογραφή, η θέση της υπογραφής), καθώς και λοιπές διαδικασίες χειρισμού εγγράφων εντός της κάθε υπηρεσίας (π.χ. η χρέωση προς ενέργεια εισερχόμενων εγγράφων, η εσωτερική διακίνησή τους καθώς και η αρχειοθέτηση αυτών), θα πραγμα…

Επιστολή Δήμου Στυλίδας για τα προβλήματα σε ΚΤΕΛ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εικόνα
0
inShare Ύστερα από επανειληµµένες προφορικές διαµαρτυρίες δηµοτών µας αλλά και τη γραπτή διαµαρτυρία του δηµότη µας  και πρώην δηµάρχου Στυλίδας κ.Μπλούνα Θάνου στο ∆ήµο Στυλίδας σχετικά µε τις παρεχόµενες υπηρεσίες του Υπεραστικού Κτελ Ν.Φθιώτιδας αλλά και του Προαστιακού Σιδηρόδροµου αφού επικοινωνήσαµε αρχικά τηλεφωνικώς, αποστείλαµε και γραπτώς τα αιτήµατά µας στον Πρόεδρο του Υπεραστικού Κτελ Ν.Φθιώτιδας στο κ.Χαιρόπουλο καθώς και στο Γραφείο Συµβούλου ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.Τσαλίδη Φίλιππο και αναµένουµε τις απαντήσεις τους.
Ελπίζουµε να λυθούν άµεσα τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν καθηµερινά µε τα µέσα µαζικής µεταφοράς οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας καθώς η βελτίωση των παρεχόµενων υπηρεσιών των συγκοινωνιών θα συµβάλει τόσο στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού όσο και στην ανάδειξη της περιοχής µας.

Άλλες 12 προσλήψεις στην ΠΕ Φθιώτιδας - Δείτε που!

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ Την πρόσληψη 12 ατόμων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) µηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας. Πρόκειται για 8 θέσεις ΔΕ χειριστών ειδικών μηχανημάτων και οδηγών φορτηγών, καθώς και 4 θέσεις ΥΕ Εργατών. Όλοι τους θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων στην Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας. Ειδικότερα: ∆Ε Οδηγών (φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5t) - Τέσσερα (4) άτομα ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργου (ισοπεδωτή γαιών - γκρέϊντερ) -  Τρία (3) άτομα ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργου (φορτωτή – εκσκαφέα) -  Ένα (1) άτομο ΥΕ Εργατών - τέσσερα (4) άτομα Κατεβάστε ή διαβάστε όλη την προκήρυξη εδώ.

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση της ΠΕΔ Στερεάς

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την ΕΥΘΕΙΑ Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιούλη στις 11.00 στη Λαμία θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Στερεάς με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Ειδικότερα: 1. Ενημέρωση για την υπόθεση του κτιρίου της πρώην ΤΕΔΚ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ .
2. Συζήτηση και απόφαση για την συγχώνευση / κατάργηση των υποθηκοφυλακείων στη Στερεά Ελλάδα.
3. Συζήτηση επί της Προγραμματικής Σύμβασης για την πρωτοβουλία χρηματοδότησης των Μελετών των Ενεργειακών Έργων των Δήμων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ELENA .
4. Ορισμός Μελών σε Επιτροπές .
5. Ανακοινώσεις.

Ποιοι δικαιούνται από 200 ευρώ το μήνα στη Λαμία

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την ΕΥΘΕΙΑ Σε εφαρμογή θέτει η κυβέρνηση από τις 14 Ιουλίου σε 30 δήμους της χώρας το πρόγραμμα καταβολής Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης (200€ κατ´ άτομο) για όσους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το "πράσινο φως" δίνει η δημοσίευση σε ΦΕΚ της κοινής υπουργικής απόφασης που προβλέπει τη διάθεση 57 εκ. ευρώ έως το τέλος του 2016 με βάση εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
Με βάση την απόφαση, το εγγυημένο ποσό ορίζεται για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό στα 200€ ανά μήνα, για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού θα δίνεται προσαύξηση 100 € ανά μήνα και για κάθε ανήλικο μέλος του νοικοκυριού επιπλέον 50 € ανά μήνα. Το δηλούμενο εισόδημα από κάθε πηγή ημεδαπής και αλλοδαπής προέλευσης - προ φόρων, μετά την αφαίρεση των εισφορών για κοινωνική ασφάλιση - που εισπράχθηκε από όλα τα μέλη του νοικοκυριού, κατά τους έξι μήνες πριν από το μήνα υποβολής της αίτησης κυμαίνεται από 1.200€ έως 3.000€ ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση εν…

Μάχη για τη ζωή δίνει ο Λαμιώτης Γιώργος Βασιλείου

Εικόνα
Συγκλόνισε η είδηση για τον καρκίνο του Γιώργου Βασιλείου - Οι εξελίξεις στην υγεία του και φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο. 


Όλοι στο πλευρό του "ταξίαρχου Θεοχάρη" για τις δύσκολες ώρες που περνά.


Μάχη για τη ζωή δίνει ο Γιώργος Βασιλείου στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Μεταξά” στον Πειραιά όπου νοσηλεύεται. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει στις δύσκολες αυτές ώρες την στήριξη των δικών του ανθρώπων αλλά και όσων τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του. Ο “Ταξίαρχος Θεοχάρης” αντιμετωπίζει με ιδιαίτερο δυναμισμό το πρόβλημα υγείας του, που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο μόλις έγινε ευρύτερα γνωστή. Η σύζυγός του, Λία είναι συνεχώς στο πλευρό του. Δείτε φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο
Read more: http://my-mosxato.blogspot.com/2016/07/blog-post_67.html#ixzz4Dpi9FiQz

728 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ-Αναρτήθηκε ο οριστικός πίνακας από τον ΟΑΕΔ

Εικόνα
Αναρτήθηκε σήμερα στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016», ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων ανέργων του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα 2016, για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε επιβλέποντες φορείς, ύστερα από σχετική απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ, καθ. Μ. Καραμεσίνη.
Ο οριστικός πίνακας περιλαμβάνει τους ωφελούμενους, εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για πέντε μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους επιβλέποντες φορείς, όπως έχουν καθοριστεί, βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 4/2016. Η κατάρτιση του οριστικού πίνακα πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ Δημόσιας Πρόσκλησης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να …

«Έξαρση της οζώδους δερματίτιδας»

Εικόνα
«Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί το ζωικό κεφάλαιο της χώρας εξαιτίας της προσβολής των βοοειδών εκ νέου και τη φετινή χρονιά από τον ιό της οζώδους δερματίτιδας. Χιλιάδες είναι οι θανατώσεις προσβεβλημένων ζώων  σε περισσότερες από 60 εκτροφές της χώρας, καθώς παρά τα κρούσματα της ασθένειας κατά την περυσινή χρονιά, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν κατάφερε να αποτρέψει και να σταματήσει την επανεμφάνισή της».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε ερώτηση, που συνυπογράφει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, η οποία έχει ως πρώτο υπογράφοντα τον βουλευτή Κοζάνης κ. Γιώργο Κασαπίδη, και απευθύνεται στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου.
Στην ερώτηση υπογραμμίζεται ότι το ενδεχόμενο της εκ νέου έξαρσης του ιού της οζώδους δερματίτιδας και της ανάγκης για επιφυλακή των υπηρεσιών για την λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και προστασίας του ζωϊκού κεφαλαίου της χώρας «είχε επισημανθεί με την υπ. αριθμ. 4145/22.03.2016 ερώτ…

Ανακαλούνται και επίσημα στη Γερμανία οι σοκολάτες kinder λόγω καρκινογόνων ουσιών!

Εικόνα
Σοκάρει η ανακοίνωση του οργανισμού «Foodwatch», σύμφωνα με την οποία ανακαλούνται από τα ράφια στη Γερμανία οι δημοφιλείς -και στη χώρα μας- σοκολάτες Kinder για «πιθανώς καρκινογόνες ουσίες» Συγκεκριμένα, ο μη κερδοσκοπικός ευρωπαϊκός οργανισμός «Foodwatch», ο οποίος προστατεύει τα δικαιώματα των καταναλωτών όσον αφορά την ποιότητα των τροφίμων, ζήτησε να ανακληθούν από τα γερμανικά ράφια καταστημάτων οι σοκολάτες Kinder της εταιρείας «Ferrero», όπως και τα σοκολατάκια «Lindt Fioretto Nougat» και οι ριζογκοφρέτες «Sun Rice Classic» της «Rübezahl Schokoladen».
Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι σοκολάτες αυτές εμπεριέχουν αρωματικό ορυκτέλαιο (MOAH), το οποίο πολύ συχνά συναντάται ως συστατικό σε προϊόντα προς πώληση στα σούπερ μάρκετ. Δείτε περισσότερα στο https://www.logospellas.gr/

Το Ορφανοτροφείο φέρνει τη Φωτίου σε Λαμία και Δομοκό

Εικόνα
Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισκέπτεται στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής η Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας υπεύθυνη για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.
Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της περιουσίας του πρώην Ορφανοτροφείου Αρρένων Λαμίας, σε συνδυασμό με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και σε επίπεδο κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, έδωσαν την αφορμή στην κα Φωτίου να επισκεφτεί προσωπικά το ΚΚΠΠΣΕ. Δείτε περισσότερα στο http://www.efthia.gr/

Στερεά: Θα γέμιζαν τη αγορά με ποτά-μπόμπες

Εικόνα
Τα μέλη του κυκλώματατος έφερναν λαθραία από την Βουλγαρία ποτά και οινόπνευμα με το οποίο παρασκεύαζαν επικίνδυνα προς κατανάλωση ποτά. Ένα ακόμα τεράστιο κύκλωμα που δραστηριοποιείτο συστηματικά στην εισαγωγή, από την Βουλγαρία, παρασκευή και διάθεση λαθραίων και επικίνδυνων προς κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, εξάρθρωσε η Οικονομική Αστυνομία.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 13 Έλληνες, μέλη της οργάνωσης και αναζητούνται ακόμη 39 μέλη, ενώ από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, της Μαγνησίας και της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών και οινοπνεύματος. Δείτε περισσότερα στο http://www.mag24.gr/