Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 3, 2017

Οι εξελίξεις σχετικά με την μετονομασία του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου σε δήμο Καμένων Βούρλων

Εικόνα
Να σημειωθεί,μόνο,πως θα είναι δευτερος δήμος στην Ελλάδα που θα μετονομαστεί.Ο πρώτος είναι ο δήμος Καλαμπάκας που θα γίνει δήμος Μετεώρων (για ευνόητους λόγους). Ούτε το Λουτράκι(Δήμος Λουτρακίου−Περαχώρας−Αγίων Θεοδώρων),ούτε  η Αιδηψός (Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού),ούτε η Αράχωβα( Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας)ζήτησαν να μετονομαστούν οι δήμοι τους,ούτε ασχολούνται με το θέμα...Brand name μόνο εμείς εδώ έχουμε..
Διαβάστε το άρθρο 
Απο  http://kamena-voyrla-news.blogspot.gr/
Θα μετονομαστεί τελικά σε Καμένα Βούρλα ο Δήμος μας ή όχι? Επιστολή αναγνώστη
Χάθηκε, η αλλαγή του ονόματος του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, σε Δήμο Καμένων Βούρλων, μετά την προσφυγή Συλλόγων και φορέων του Μώλου στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας, και της αδιαφορίας, παράλειψης ή και σκοπιμότητας ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη, ο οποίος δεν όρισε ως όφειλε Δικηγόρο για να υποβάλει υπόμνημα από πλευράς του Δήμου, στην εκδίκαση που έγινε στο Ε΄ Τμήμα στ…

Λαμιάρα ομαδάρα.Τί γράφτηκε για το 1-3 στο Θ Κολοκοτρώνης

Εικόνα
inShare Ιστορία έγραψαν σήμερα ο Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του, καθώς οδήγησαν την Λαμία στη πρώτη νίκη της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία. Και τι.. νίκη. Το εκκωφαντικό 3-1 που επικράτησαν του Αστέρα στη Τρίπολη αποτυπώνει πώς όχι μόνο θα είναι φέτος «πολύ σκληροί για να πεθάνουν» αλλά παράλληλα, είναι σε θέση τόσο να πάρουν αποτελέσματα, όσο και να παίξουν καλή μπάλα. Οπως συνέβη σήμερα.  
gazzetta.gr
Ζει μεγάλες στιγμές! Η Λαμία πανηγυρίζει την παρθενική της νίκη στη Σούπερ Λίγκα, παίρνοντας το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) μεγάλο διπλό με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που έκανε μαεστρικό κοουτσάρισμα, ήταν υποδειγματική ανασταλτικά, αλλά τούτη τη φορά έδειξε και θαυμαστή αποτελεσματικότητα στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι απουσίαζε ο Βουό.
Ο Βάντερσον, ωστόσο, κάλυψε επάξια το κενό του, καθώς ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αμυντικούς των γηπεδούχων και έβαλε και υπέροχο γκολ με φάουλ,…

Θερμοπύλεια 2017:1η Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση για την αξιοποίηση του Ιαματικού πλούτου.

Εικόνα
Η Συνάντηση είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων - στα πλαίσια των Θερμοπυλείων 2017 - και του Δικτύου Ιαματικών Πηγών Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΔΙΑΜ) ενώ πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Νομού Φθιώτιδας

Εικόνα
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας, λειτουργώντας ως δικαιούχος της εγκεκριμένης Πράξης «ΜΙΚΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΊΔΑΣ ΑΜΕΑ» με Κωδικό ΟΠΣ 5002632στο ΕΠ «Στερεά Ελλάδα 2014-2020»
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ άτομα με αναπηρία (στο εξής καλούμενοι «ωφελούμενοι»), γονείς, κηδεμόνες και δικαστικούς συμπαραστάτες να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή υπηρεσιών διημέρευσης – ημερήσιας φροντίδας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση είκοσι (20) ωφελούμενων που βρίσκονται εντός Π.Ε. Φθιώτιδας, για τριάντα έξι (36) μήνες, στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης & ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Φθιώτιδας  που λειτουργεί, στην Λ. Ειρήνης 11Α Λαμία.
Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας  που…

Δήμος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (11-9-2017)

Εικόνα
Η πρόσκληση και τα 5 θέματα της συνεδρίασης:

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης
Παρακαλείσθε την ∆ευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ., όπως προσέλθετε στο ∆ημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ∆ΙΑΤΑΞΗΣ
ΧορήγησηπαράτασηςχρήσηςμουσικήςήΜουσικώνΟργάνωνστοκατάστημαυγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχείρηση Αναψυχής (Καφετέρια) & Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Προσφοράς Πλήρους Γεύματος «Ζεστής και Κρύας Κουζίνας(Εστιατόριο)» του Αυγέρη Νικολάου του ∆ημητρίου που βρίσκεται στην παραλία Καινούργιου του ∆ήμου Μώλου Αγίου Κων/νουΕισήγηση προς το ∆ημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη σφράγιση λειτουργίας των υφιστάμενων παιδικών χαρών του ∆ήμου Μώλου Αγίου Κων/νου μέχρι τη λήψη ειδικού σήματος πιστοποίησης λειτουργίας τουςΚατασκευή επιφανειακού αύλακα στο πεζοδρόμιο της πλατείας Αντωνίου Μακρή στη ∆ημοτική Κοινότητας Αγίου Κων/νουΕξέτασηαίτησηςΑ…

Ο εορτασμός στην Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας (ΦΩΤΟ)

Εικόνα
Την κυριώνυμο ημέρα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας μετέβη στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Δαμάστας, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και κατόπιν προηξήρχε της Λαμπρής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, η οποία μετεδόθη απευθείας σε όλο τον κόσμο, μέσω των Τηλεοπτικών Σταθμών «Star Κεντρικής Ελλάδος», του Εκκλησιαστικού Τηλεοπτικού Σταθμού της Αδελφότητος Λυδία 4Ε καθώς και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τους ιερούς ύμνους απέδωσε θαυμάσια Βυζαντινή Χορωδία, υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας κ. Ανδρέου Ιωακείμ.
  Μετά την ανάγνωση του ιερού Ευαγγελίου ο Ποιμενάρχης εκήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερόμενος  στην συμβολή της Παναγίας στη σωτηρία του κόσμου και επεσήμανε για ακόμη μια φορά  ότι Εκείνη είναι η μοναδική ελπίδα, προστασία και παρηγοριά μας. Με τη Γέννησή της άρχισε για τους ανθρώπους μια  νέα εποχή χαράς, γιατί από Αυτή προήλθε η λύση τ…

Το παλιό ξενοδοχείο ''Αργώ'' στα Καμένα Βούρλα

Εικόνα
Φωτογραφία Θανάσης Τριγκας


'ΗΛΙΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Εικόνα
Τα Ήλια, είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι, που δημιουργήθηκε τα τελευταία 70 χρόνια περίπου και όπως λέγεται, πήρε το όνομα του από τον ναό του Ηλίου Απόλλωνα (μαντείο Σελινουντίου Απόλλωνα) που ήταν κτισμένος στο όρος Τελέθριον. Το χωριό διαθέτει πάρα πολύ όμορφη παραλία με πεντακάθαρη θάλασσα, επίσης υπάρχει πηγή με ιαματικό νερό. Η ηρεμία και το γαλάζιο του Βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα Ήλια. Ακριβώς πάνω από το χωριό, σε ύψος 450 μέτρα, επί του Βαλαντίου Όρους, με θαυμάσια θέα προς το βόρειο Ευβοϊκό κόλπο, είναι κτισμένη η γυναικεία Μονή Αγίου Γεωργίου Ήλιων. Στην είσοδο του χωρίου υπάρχει δρόμος που οδηγεί στη Μονή. Τα Ήλια βρίσκονται σε απόσταση 8 χιλιόμετρα περίπου νότια από τα Λουτρά Αιδηψού, στους πρόποδες του όρους Τελέθριου, στη διαδρομή με κατεύθυνση προς το χωριό Ροβιές. Και 107 χιλιόμετρα μακριά από τη Xαλκίδα μέσω Λίμνης.

Στις 16 Σεπτεμβρίου η έναρξη στα τοπικά πρωταθλήματα. Στις 14/10 Α’&Β’ ΕΣΚΑΣΕ

Εικόνα
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ στη νέα αγωνιστική χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής στις κατηγορίες υποδομής.
Συγκεκριμένα, εκείνο το διήμερο θα γίνουν αγώνες στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων.
Τα πρωταθλήματα ανδρών σε Α’ και Β’ ΕΣΚΑΣΕ θα ξεκινήσουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.
Μέχρι αύριο αναμένεται να γίνουν γνωστά από την Ένωση επισήμως  τα προγράμματα, με τον Γ.Βυλλιώτη να κάνει τις τελευταίες αλλαγές ώστε να μην πέφτουν την ίδια μέρα αγώνες στους οποίους έχουν δηλωθεί κωλύματα από τις ομάδες.
eviabasket.gr

Αυτοί είναι οι διαιτητές των αγώνων του κυπέλλου Φθιώτιδας

Εικόνα
Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, οι διαιτητικές τριάδες, για τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:
Σάββατο     9/9/2017    17.00 ΓΗΠ.  ΛΑΡΥΜΝΑΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΛΑΡΥΜΝΑΣ  –  ΜΑΛΕΣΙΝΑ  2008 ΜΠΛΟΥΝΑΣ-ΚΑΛΥΒΑΣ-ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ ΓΗΠ.  ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ: ΔΑΦΝΗ  ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ  –  ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ ΚΟΛΟΡΙΖΟΣ Ε.-ΚΟΜΗΤΗΣ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΗΠ.  ΜΩΛΟΥ: ΜΩΛΟΣ  –  ΝΕΟ  ΚΡΙΚΕΛΛΟ ΧΑΝΗΣ-ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ-ΣΚΟΥΡΑΣ ΓΗΠ.  ΚΑΤΩ  ΤΙΘΟΡΕΑΣ: ΚΗΦΙΣΣΟΣ  Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ –  ΚΑΛΑΠΟΔΙ ΛΑΘΥΡΗΣ-ΚΟΛΟΒΟΣ-ΠΙΛΑΤΟΣ ΓΗΠ.  ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ: ΒΑΘΥΚΟΙΛΟ  –  ΕΧΙΝΑΙΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΗΠ.  ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ: ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  –  ΔΙΒΡΗ ΚΟΥΔΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΒΟΥΛΟΣ-ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΗΠ.  ΣΤΑΥΡΟΥ: ΑΣΤΕΡΑΣ  ΣΤΑΥΡΟΥ  –  ΔΟΞΑ  ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ  2011 ΜΟΥΤΣΩΚΟΣ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΚΛΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΓΗΠ.  ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΓ.  ΣΕΡΑΦΕΙΜ  –  ΚΑΜΕΝΑ  ΒΟΥΡΛΑ  ΤΣΑΒΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΗΣ-ΦΡΑΝΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΗΠ.  ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΔΥΤ.  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  –  ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΔΑΣ-ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ Κυριακή     10/9/…

Σχετικά με τη λιανική πώληση καυσοξύλων και ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων  Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων σχετικά με τη λιανική πώληση καυσοξύλων και ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου, ανακοινώνονται τα εξής: Με νέα Υπουργική απόφαση αρ.91354, που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 2983/τ.Β/30-08-2017 και ισχύει από 19 Σεπτεμβρίου 2017, δεν αλλάζει ο τρόπος λιανικής πώλησης καυσόξυλων, που εξακολουθεί να γίνεται κατ΄ όγκον και όχι κατά βάρος, η δε χρησιμοποιούμενη μονάδα μέτρησης μπορεί να είναι είτε το χωρικό κυβικό μέτρο στοιβαχτού (m³ στοιβαχτού) είτε το χωρικό κυβικό μέτρο χύδην (m³ χύδην). Υπάρχουν όμως διαφοροποιήσεις όσον αφορά στο είδος των παραβάσεων και στο ύψος των διοικητικών κυρώσεων. Για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών αλλά και των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης καυσόξυλων, παραθέτουμε πιο κάτω ολόκληρο το άρθρο 111 της νέας Υπουργικής απόφασης.
Άρθρο 111
Λιανική πώληση καυσόξυλων
Επιπλέον των γενικών απαιτήσεων για τη λιανική πώ…

Χάθηκε σκυλάκι στην Αγία Τριάδα Μώλου

Εικόνα
Το συγκεκριμένο σκυλάκι χάθηκε πριν λίγες μέρες στην Αγία Τριάδα στο Μωλο. Ακούει στο όνομα ΡΟΥΜΠΙ. Όποιος το δει να επικοινωνήσει με το Φιλοζωικο Σύλλογο "ΦΊΛΟΙ ΚΑΡΔΙΆΣ"

Kύπελλο Φθιώτιδας- 9 Σεπτεμβρίου-Αστέρας Αγίου Σεραφείμ-Καμένα Βούρλα

Εικόνα
Kύπελλο Φθιώτιδας-Αστέρας Αγίου Σεραφείμ-Καμένα Βούρλα
Γηπεδο Αγιου Σεραφειμ
Ωρα 17.00

Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Αντινίτσης, Λαμία

Εικόνα
Βρίσκεται στις κατάφυτες πλαγιές του όρους Όθρυς και σε υψόμετρο 900 μέτρων και σε απόσταση 22 χιλιομέτρων απο την Λαμία, μέσα σε πολύ καλή βλάστηση και πολλά κρύα νερά. 
O ακριβής χρόνος κτίσεως της Μονής Αντίνιτσας, καθώς και το όνομα του κτήτορος είναι άγνωστο. Το 1930, ο Αναστάσιος Ορλάνδος σημειώνει: «Του εσωτερικού δ’ όντος εξ ολοκλήρου ασβεστοχρίστου, δεν σώζεται ουδ’ η κτιτορική αυτής επιγραφή» ενώ σύμφωνα με τον ιστορικό Ιωάννη Γ. Βορτσέλα,«πιθανώς εκτίσθη λήγοντος του Μεσαίωνος»
Η λεπτομερής μελέτη των αρχιτεκτονικών χαρακτηριστικών του παλαιού Καθολικού της Μονής και της όλης ναοδομίας του από τον καθηγητή Αναστάσιο Ορλάνδο, το 1930 με συγκριτικά στοιχεία από μονές του Αγίου Όρους, αλλά και της ευρύτερης βαλκανικής χερσονήσου καταλήγει: «δεν δυνάμεθα να αναγάγωμεν το καθολικόν της Αντινίτσης εις χρόνους προγενεστέρους τής αλώσεως.  Η μάλλον πιθανή χρονολογία κατασκευής του εξετασθέντος ναού είναι το δεύτερον ήμισυ τού 15ου αιώνος, περίοδος εκ της οποίας πολύ ολίγα μνημεία τή…

Φθιώτιδα: Βρέθηκαν δοχεία με χασίς θαμμένα σε χωράφι.. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εικόνα
ΛΑΜΙΑ: Βρέθηκαν  δοχεία με χασίς θαμμένα σε χωράφι
Δύο πλαστικά δοχεία με 12 νάιλον συσκευασίες με χασίς  θαμμένα σε χωράφι στην περιοχή των Μεξιατών Φθιώτιδας βρήκαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας  χθες το μεσημέρι .   ΟΙ Αστυνομικοί  της Ασφάλειας  αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν εντόπισαν το χωράφι  και άρχισαν να το επιτηρούν . Ωστόσο  δεν εμφανίσθηκε κάποιος  και οι αστυνομικοί  έσκαψαν στο χωράφι όπου και βρήκαν δύο πλαστικά δοχεία που ήταν γεμάτα με δώδεκα νάιλον σακούλες που είχαν μέσα χασίς συνολικού βάρους 6,5 κιλών . 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του/των αγνώστου/ων δράστη/ών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
φωτο :ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
ilamia.gr


Φωτογραφίες

Γιάννης Σαρακιώτης: «Να αξιοποιηθούν τα κτίρια των πρώην Ειρηνοδικείων Θερμοπυλών(Μώλου) και Σπερχειάδας»

Εικόνα
Δελτία Τύπου Την αξιοποίηση των κτιρίων των πρώην Ειρηνοδικείων Θερμοπυλών και Σπερχειάδας ζήτησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης με επιστολή του προς την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Αφού συνεχάρη το υπουργείο για την πρόσφατη παραχώρηση των κτιρίων των πρώην Ειρηνοδικείων Μακρακώμης και Αμφίκλειας με στόχο την κάλυψη αναγκών του οικείου δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας αντίστοιχα, ο κ. Σαρακιώτης ζήτησε την άμεση παραχώρηση και των ανάλογων κτιρίων στις Θερμοπύλες και στη Σπερχειάδα. Οι επιτακτικές ανάγκες των Δήμων Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου και Μακρακώμης δύνανται να εξυπηρετηθούν μέσω μιας τέτοιας απόφασης, ενώ παράλληλα θα αποτραπεί και η περαιτέρω απαξίωση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου. Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Σαρακιώτης, «είναι αναμφίβολα σημαντικό να μην επιτραπεί η πλήρης και συνεχιζόμενη εγκατάλειψη σημαντικότατων περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού δημοσίου». Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει ο Βουλευτής, «θεωρείται υποχρ…

Φωτιά κοντά στον Άγιο Σεραφείμ στη Φθιώτιδα

Εικόνα
Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή κοντά  στον Άγιο Σεραφείμ στον Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.
Επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής  κινούνται στο σημείο ώστε να αποτρέψουν την επέκταση της.
Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση
fonografos.net

Βιάζονται για την αλλαγή της ονομασίας στο δήμο(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                         Καμένα Βούρλα 08/09/2017ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ              
 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                         
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το παρόν δελτίο τύπου ως Δήμος προβαίνουμε στην ενημέρωση όλων των δημοτών του Δήμου  για το θέμα που αφορά την αλλαγή επωνυμίας του Δήμου και την εξέλιξη μέχρι σήμερα της όλης διαδικασίας.
Συγκεκριμένα μετά την ομόφωνη και θετική απόφαση της Επιτροπής του Υπουργείου Εσωτερικών που δικαιώνει πανηγυρικά την απόφαση του Δημοτικού μας συμβουλίου για την αλλαγή του ονόματος , και μετά από αίτηση και πρωτοβουλία του Δήμου μας προ μηνός, ενημερωθήκαμε και επισήμως από το Συμβούλιο της Επικρατείας για έκδοση γνωμοδοτήσεως που αφορά την αλλαγή του ονόματος.
Αναμένεται η έκδοση Προεδρικού διατάγματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας .


                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Στο Δημοτικό σχολείο Μωλου και Καινούργιου τα προσφυγόπουλα.Τι λεει ο δήμαρχος κ.Συκιώτης(video)

Εικόνα

Ποια έργα ξεκινούν σύντομα σε Καμένα Βούρλα και Άγιο Κωνσταντίνο

Εικόνα

ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟ 1940

Εικόνα
Θερμοπύλες 1940
Ένας βοσκός έχει κατεβάσει τα ζώα του στον Σπερχειό ποταμό
Αυτοχρωματικη φωτογραφία του ΜΑΥΝΑRD OWEN WILLIAMS
national geographic magazine

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Λαμία:Νέος Κύκλος Μηνιαίων Συναντήσεων για το θηλασμό

Εικόνα

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣΌλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη

Εικόνα