Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 20, 2017

Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμένων Βούρλων ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Εικόνα
Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμένων Βούρλων ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ στι 3 Σεπτεμβρίου 2017
..
fonografos.net

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σε αδέσποτα στη Λαμία

Εικόνα
Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 το πρωί, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας
δέχτηκε καταγγελία για πυροβολισμούς αδέσποτων σκύλων μπροστά σε καφετέρια
που βρίσκεται σε κυκλικό κόμβο στην βόρεια Λαμία.Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο
δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα προς την νησίδα πρασίνου και πέτυχε
τουλάχιστον ένα από τα αδέσποτα σκυλιά στο πόδι, ζώα εμβολιασμένα,
στειρωμένα και τσιπαρισμένα από τον Δήμο Λαμιέων.
Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι τι θα γινόταν αν εκείνη την στιγμή
περνούσε από το συγκριμένο πολυσύχναστο σημείο άνθρωπος και, δευτερευόντως,
με πιο δικαίωμα κάποιος πυροβολεί με σκοπό να αφαιρέσει την ζωή σε ένα
ανυπεράσπιστο ζώο που είναι θύμα κακοποίησης και εγκατάλειψης.
Επειδή,σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η συγκεκριμένη βίαια συμπεριφορά έχει
επιδειχτεί στην ίδια ακριβώς περιοχή και στο παρελθόν και με δεδομένη την
επιστημονική τεκμηρίωση της σύνδεσης τέτοιων γεγονότων με βία εναντίον
ανθρώπων, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας προέβη σε όλες εκείνες τις
νόμιμες ενέργειες…

Συντήρηση Οχημάτων - Μηχανημάτων Δήμου Μώλου - Αγ. Κων/νου

Εικόνα
Διαγωνισμός…
Δημόσιο ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό έχει προκηρύξει ο Δήμος Μώλου - Αγ. Κων/νου για την υπηρεσία «Συντήρηση Οχημάτων - Μηχανημάτων του Δήμου» προϋπολογισμού 49.809,91 € με Φ.Π.Α..
 Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού στα γραφεία του Δήμου στα Καμένα Βούρλα, οδός Αγ. Παντελεήμονος 8, Τ.Κ. 35008.
Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μώλου – Αγίου Κων/νου.
 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό καθώς και την παραλαβή των τευχών δημοπράτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Αγίου Παντελεήμονα 8, Καμένα Βούρλα, τηλέφωνα λήψης πληροφοριών: 22353-50034, 22353-50038).

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Εικόνα
0 Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣREAL NEWSDOCUMENTO


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣKYΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΤΟ ΧΩΝΙTO ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥKONTRA NEWSΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΚαζαντζίδεια 2017:Φωτογραφίες των Αγώνων Ανοικτής Θάλασσας

Εικόνα
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων 'ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ 2017'. πραγματοποιήθηκε Ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θάλασσας στη διαδρομή παραλία Καζαντζίδη-Κάλαμος-Λογγος-Γιάλτρα-Παραλία Καζαντζίδη. Τα σκάφη ήταν από τις περιοχές Βόρειου Ευβοικού.
Φωτογραφίες του Θεόφιλου ΕμμανουήλΜε ΜΑΤ και συλλήψεις εργαζομένων αποφασίστηκε η παράδοση της καθαριότητας σε ιδιώτη

Εικόνα
Με αστυνομικές δυνάμεις στην είσοδο του κτιρίου, μηνύσεις και συλλήψεις εργαζομένων, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας με θέμα την εκχώρηση της αποκομιδής των απορριμμάτων και της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων του δήμου σε ιδιώτη. Στη συνεδρίαση πήραν μέρος μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση αστυνομικές δυνάμεις είχαν ήδη παραταχθεί στην είσοδο του κτιρίου, απαγορεύοντας την είσοδο στους απολυμένους συμβασιούχους, που διαμαρτύρονται για την απόφαση της δημοτικής αρχής, ενώ προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις. Έξω από το κτίριο έμειναν συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι καθώς και οι απολυμένοι συμβασιούχοι που δούλευαν στην καθαριότητα. Αμέσως μετά, η κινητοποίηση μεταφέρθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες. Οι εργαζόμενοι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «παρακώλυση» τη…

Απεργία στη ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 29 Αυγούστου ενάντια στις απολύσεις

Εικόνα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Την Πέμπτη 17/08/2017 συνεδρίασε το ΔΣ του Συνδικάτου μας με αφορμή τις απολύσεις που έγιναν στην εργολαβία Καρατσιώλη στην ΛΑΡΚΟ. Υπενθυμίζουμε πως οι απολύσεις είχαν ανακληθεί, οι συνάδελφοι μια μέρα πριν την Τετράωρη στάση που είχαμε προκηρύξει ήρθαν για δουλειά και εφόσον αναστείλαμε την 4ωρη στάση την επόμενη μέρα τους απολύσαν ξανά. Σήμερα οι συνάδελφοι μας έχουν πάρει την απόλυση με Δικαστικό Επιμελητή. Η εργολάβος δεν τους έχει καταβάλει όλα τα δεδουλευμένα, η Καταγγελία Σύμβασης έχει πλαστές ημερομηνίες πρόσληψης με αποτέλεσμα να  μην πάρουν αποζημίωση και επίδομα ανεργίας.  Η Διοίκηση και η Διεύθυνση μέχρι σήμερα αρνείται πεισματικά να δώσει τις ωροχτυπήσεις που βεβαιώνουν την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία  κάνοντας προκλητικά πλάτες στους εργολάβους. Συναδέλφισες και συνάδελφοι, Η πλειοψηφία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ σήμερα έχει βιώσει το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών στο πετσί της.  Διαχρονικά οι Κυβερνήσεις και η σημερινή , οι διορισμέ…

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας καταγγέλλει την πλειοψηφία της δημοτικής αρχής του δήμου Λαμιέων

Εικόνα

Φθιώτιδα: Σήκωσε τα δίχτυα και είδε εικόνες που θα θυμάται για καιρό – Η απόφαση του ψαρά!

Εικόνα
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης βγήκε για ψάρεμα με τη βάρκα του. Κάποια στιγμή αποφάσισε να σηκώσει τα δίχτυα του... Δεν είχε μόνο ψάρια το δίχτυ επαγγελματία ψαρά το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Αυγούστου 2017 στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά του Αταλαντονησίου. Ανέσυρε με το αλιευτικό του εργαλείο (μανωμένα δίχτυα) ένα αρχαίο θραυσμένο πήλινο αγγείο και δυο πήλινα θραύσματα, από το βυθό της θάλασσας και σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την ακτή, όπου ψάρευε με το επαγγελματικό του σκάφος.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας, ενημερώθηκε η Εφορεία Ενάλιων Αρχαιοτήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αντικείμενα της Βυζαντινής περιόδου όχι μεγάλης αξίας. Επίσης όπως λένε ψαράδες της περιοχής ο βυθός στο συγκεκριμένο σημείο έχει διάσπαρτα πολλά παρόμοια αντικείμενα.
Σε κάθε περίπτωση όμως οι αλιείς έχουν την υποχρέωση να τα παραδίδουν στις Λιμενικές Υπηρεσίες και αυτοί με τη σειρά τους στους ειδικούς επιστήμονες για την αυτοψία κ…

Καζαντζίδεια 2017: 1η βραδιά με πλήθος κόσμου στην πλατεία Αγίου Κων/νου! (photos-video)

Εικόνα
Καζαντζίδεια 2017: 1η βραδιά με πλήθος κόσμου στην πλατεία Αγίου Κων/νου! (photos-video)
Την Παρασκευή 25/8/17  με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η 1η βραδιά στα Καζαντζίδεια στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου που συνεχίζονται και  το Σάββατο 26/8/17 προς τιμήν του μεγάλου λαϊκού βάρδου Στέλιο Καζαντζίδη. Είσοδος Ελεύθερη.
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου βρέθηκε το Radio NET