Το φιστίκι Μώλου-Θερμοπύλες στη Νέα Υόρκη σε παρουσίαση νέων γευσεων απο Ελλάδα(φωτο-video)
Παρουσίασαν νέες γεύσεις στο Ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης (βίντεο) Great flavors from # Greece ! # Feta Magnisias, graviera from @ NaxosIslands , # oliveoil # thasos pistachios # Thermopyles & currants in # NYC . Ο σεφ Γιώργος Γεράρδος και ο Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ - Κώστας Μπέη. NEA YOΡKH. Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης σε συνεργασία με την «Artos Productions» και την Οικονομοτεχνική παρουσίασαν τις νέες ελληνικές γεύσεις που δημιούργησε ο σεφ Γιώργος Γεράρδος. Ο γενικός πρόξενος, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας, μιλώντας στον «Ε.Κ.» επεσήμανε: «Σήμερα σε συνεργασία με την ‘Artos Productions’ και την Οικονομοτεχνική προβάλουμε ελληνικά προϊόντα, οργανική φέτα από το Βόλο, γραβιέρα από τη Νάξο, ελιές, λάδι και σταφίδες από τη Θάσο και από τη Φθιώτιδα φιστίκι απο τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μώλου Θερμοπυλες( pistachios # Thermopyles ). Πρόκειται για καταπληκτικά προϊόντα με τα