Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 29, 2017

Αποτελέσματα Β΄Φθιώτιδας Σάββατο 4/2/2017

Εικόνα
17η αγωνιστική Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας
Σάββατο 4-2-2017
ΚΗΦΙΣΟΣ-ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ 3-0
ΓΛΥΦΑ-ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ 2-2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 0-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ-ΜΑΛΙΑΚΟΣ 7-0
ΦΡΑΝΤΖΗ –ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 0-2
ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ 4-0
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ- ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ  2-2
ΔΙΒΡΗ – ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ 0-2

Δήμος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου:Ανακοίνωση Λαικής Συσπείρωσης

Εικόνα

Ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα

Εικόνα
Μια ιστορική αναδρομή στο φυσικό θησαυρό που διαθέτει η περιοχή μας Του Αντώνιου Ν. Τσακμάκη* Ιαματικά ύδατα, ονομάζονται οι πηγές τα νερά των οποίων έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Τα ιαματικά νερά πηγάζουν μέσα από πετρώματα και κατά τη διαδρομή τους μέχρι την επιφάνεια της Γης, αποκτούν τα μεταλλικά συστατικά τους στα οποία οφείλεται και η θεραπευτική τους δράση. Στο σύγγραμμα του ο αείμνηστος Ιωάννης Γ. Βορτσέλας με τίτλο «Φθιώτις» (Εκδόσεις Κασταλία), αναφέρεται στην ιστορία της Φθιώτιδος από αρχαιοτάτων χρόνων. Στο συγκεκριμένο σύγγραμμα περιλαμβάνονται με κάθε λεπτομέρεια, εκτός των άλλων, τα ιαματικά ύδατα της Φθιώτιδος. Ο αείμνηστος  Ιωάννης Γ. Βορτέλας, γεννήθηκε το έτος 1811, στο Παλαιόκαστρο Τυμφρηστού, ήταν εκπαιδευτικός & εκτός των άλλων καθηκόντων που ανέλαβε, υπηρέτησε & ως Βασιλικός Επίτροπος παρά τη Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Εκοιμήθη το έτος 1913 στην Αθήνα. Στο κεφάλαιο που έχει τίτλο Ιαματικά ύδατα, αναγράφει ότι στη Φθιώτιδα υπάρχου…

Α” ΕΣΚΑΣΕ: ΜΩΛΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 46-83

Εικόνα
ΜΩΛΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 46-83 Ο Άρης πέτυχε το 4/4 στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος κερδίζοντας μέσα στο Μώλο την τοπική ομάδα με 83-46 με τον Χρήστου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σχήματα εν όψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την άλλη πλευρά ο Μώλος, προσπάθησε για το καλύτερο με τη διαφορά δυναμικότητας όμως να είναι εμφανής.
eviabasket.gr

Online οι ασφαλιστικές εισφορές του ΕΦΚΑ - Πώς θα τις βρείτε

Εικόνα
Αν και με σημαντικές καθυστερήσεις στη λειτουργία, η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη - Απαραίτητοι οι κωδικοί TAXIS και ο ΑΜΚΑ
Διαθέσιμη, αν και με συχνές καθυστερήσεις στη λειτουργία, είναι πλέον η ηλεκτρονική υπηρεσία στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, όπου οι ασφαλισμένοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εισφορές τους, χρησιμοποιώντας τον κωδικό TAXIS και στη συνέχεια τον ΑΜΚΑ.
Για να δείτε τις εισφορές σας, ακολουθείτε τα εξής βήματα:
1) Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr (link is external)), επιλέγετε τις «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» και στη συνέχεια τις «ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ»
2) Στη συνέχεια θα σταλείτε στην ιστοσελίδα Taxisnet, προκειμένου να γίνει διασταύρωση των στοιχείων σας.
3) Μόλις γίνει η επιβεβαίωση, θα σας ζητηθεί ο ΑΜΚΑ προκειμένου να εισέλθετε στο σύστημα.
4) Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση του χρήστη, μπορείτε να δείτε με «μια ματιά» όπως αναφέρει το σύστημα τυχόν εκκρεμ…

Σκάλα Αταλάντης Παλιομάγαζα (Skala Atalantis Paliomagaza, Greece) -video drone

Εικόνα
Η Σκάλα Φθιώτιδας ή Σκάλα Αταλάντης είναι χωριό του δήμου Λοκρών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Σχέδιο Καλλικράτης). Βρίσκεται 144 χλμ. βόρεια της Αθήνας.
Από το 1999 έως το 2010 σύμφωνα με την τότε διοικητική διαίρεση της Ελλάδας αποτελούσε χωριό του Δήμου Αταλάντης του Νομού Φθιώτιδας.
Είναι παραθαλάσσιος οικισμός και επίνειο της ομώνυμης κωμόπολης της Φθιώτιδας. Απέναντι από την παραλία της Σκάλας βρίσκονται το Αταλαντονήσι και το μικρό νησάκι του Αϊ Νικόλα.Ο πληθυσμός της είναι 178 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011.Η Σκάλα Αταλάντης -λιμάνι του Ταλαντίου (λατινικά: La Calandri)- μνημονεύεται στα χρόνια της Φραγκοκρατίας (1204-1458) ως ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια του Δουκάτου των Αθηνών, το οποίο διατήρησε τη σπουδαιότητα του και κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Η σπουδαιότητα του έγκειτο στο γεγονός ότι αποτελούσε σημείο απ’ όπου ξεκινούσε η τροφοδοσία όχι μόνο της Αταλάντης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής μέχρι και την Λιβαδειά και τα Σάλωνα (Άμφι…

Έτσι θα αποκτούν ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών

Εικόνα
Τι προβλέπει ο νόμος για τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και τα παιδιά που έχουν αποφοιτήσει από Ελληνικά σχολεία ή σχολές ΑΕΙ ή ΤΕΙ Προς διαβούλευση δόθηκε χθες το νομοσχέδιο που προβλέπει τους όρους για την απόκτηση Ιθαγένειας και αλλάζει τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας παραμονής σε μετανάστες.

Πρόκειται για το νομοσχέδιο που αναμενόταν εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικές τις σχετικές διατάξεις. Ήδη εδώ και εβδομάδες η αναπληρώτρια υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου ασχολείται με τη σύνταξη του σχεδίου νόμου, ενώ έχει παράλληλα έρθει σε επαφή με εκπροσώπους κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσει για το περιεχόμενό του.

Επί της ουσίας, το νομοσχέδιο ρυθμίζει τις προϋποθέσεις κτήσης Ελληνικής ιθαγένειας από τέκνα αλλοδαπών που γεννιούνται στην Ελλάδα και από αλλοδαπούς που έχουν αποφοιτήσει από Ελληνικά σχολεία ή σχολές ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας. Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται …

Μειώνεται το τέλου αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες

Εικόνα
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, και ο Αν. Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, μειώνονται περαιτέρω τα τέλη αντιρρήσεων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να υποβάλουν αντίρρηση, σε περίπτωση που διαφωνούν με ........

την εκτίμηση της θεματικής αποτύπωσης του δασικού χάρτη της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται, ότι τα τέλη αντιρρήσεων, από τον Νοέμβριο 2016, είναι ήδη μειωμένα κατά 10%, σε σχέση την αντίστοιχη ΚΥΑ που είχε εκδοθεί το 2014. Η νέα ΚΥΑ προβλέπει την περαιτέρω μείωση των τελών, ειδικά για τους πολίτες που κατέχουν μικρές εκτάσεις, καθώς επίσης και τη διαίρεση της κατηγορίας από 5 έως 20 στρέμματα, σε δύο κατηγορίες, από 5 έως 10 στρέμματα και από 10 έως 20 στρέμματα.

Σύμφωνα με την νέα κατανομή, οι μειώσεις των τελών στις χαμηλές κατηγορίες φτάνουν έως και 60%, ενώ στην ανώτερη κατηγορία η μείωση είναι 7%, όπως φαίνονται αναλυτικότερα στον παρακάτω πίνακα:Κλάση έκταση…

Η τρομοκρατία των ελεγκτών. Επιβατών δικαιώματα

Εικόνα
Μετά την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων, οι συγκοινωνιακοί φορείς με στόχο το ακόμη μεγαλύτερο εισερχόμενο κέρδος στα ταμεία τους και με την κυβέρνηση στο πλευρό τους, έχουν εντατικοποιήσει του ελέγχους εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.της Μαρίας Παρέντη Η ”συνάντηση” των επιβατών με τους ελεγκτές έχει γίνει πλέον καθημερινή, ειδικά σε κεντρικούς σταθμούς του Μετρό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι επιβάτες μη γνωρίζοντας τα δικαιώματά τους και τρομοκρατημένοι από τον εκάστοτε ελεγκτή θεωρούν ότι έχουν διαπράξει σχεδόν κακουργηματική πράξη, καλούνται να απολογηθούν, ευτελίζονται μπροστά στους υπόλοιπους και σπεύδουν να ικανοποιήσουν κάθε αίτημα των εν λόγω υπαλλήλων.
Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα δεν έχουν λείψει και τα περιστατικά άσκησης λεκτικής ή σωματικής βίας, παράνομης εξακρίβωσης  προσωπικών στοιχείων ακόμη και παράνομης κατακράτησης.
Ο νομοθέτης από την πλευρά του δε θέλησε διόλου να διατηρήσει την ποινικοποίηση της  δόλιας αποφυγής πληρωμής εισιτηρί…

Capital controls: Αλλαγές στο όριο ανάληψης των 840 ευρώ

Εικόνα
Ανανεώνεται τα μεσάνυχτα το όριο αναλήψεων των 840 ευρώ, το οποίο ισχύει για διάστημα δύο εβδομάδων.  Από το Σάββατο 4/2 στις 00:01 έως και την Παρασκευή 17/2 στο τέλος της ημέρας κάθε φυσικό πρόσωπο έχει τη δυνατότητα ανάληψης έως και 840 ευρώ από κάθε πιστωτικό ίδρυμα στο οποίο διατηρεί έναν ή περισσότερους λογαριασμούς. Η ανάληψη μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με χρεωστική κάρτα από ΑΤΜ ή από το γκισέ των καταστημάτων. Του περιορισμού των 840 ευρώ εξαιρούνται οι καταθέσεις μετρητών, που μπορούν να αναληφθούν στο 100% και τα εμβάσματα από το εξωτερικό, τα οποία μπορούν να αναληφθούν σε φυσική μορφή σε ποσοστό 30%.

Συμμετοχή στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Εικόνα
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο “7o Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα, με στόχο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των ελαιοκομικών προϊόντων και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου.
Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στην Ελλάδα και στηρίζεται από τους φορείς του κλάδου και την ελληνική επιστημονική κοινότητα Στόχος του είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού ελαιολάδου, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των επιτραπέζιων ελιών στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης ελαιοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού. Παράλληλα με το φεστιβάλ πραγματοποιείται επιστημονικό συνέδριο για την Ελιά & το Ελαιό…

Φόρο 29% θα πληρώσουν φέτος όλες οι επιχειρήσεις

Πότε ισχύει το επιπλέον 15% στο μέρισμα
Από φέτος εξομοιώνεται η φορολογική μεταχείριση των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, επιβάλλεται φόρος 29% επί του συνόλου των κερδών των Νομικών Προσώπων που διατηρούν απλογραφικά βιβλία (κυρίως προσωπικές εταιρείες: ΟΕ & ΕΕ).

Πέρυσι ίσχυε συντελεστής 26% επί των πρώτων 50.000 ευρώ και 33% επί του υπερβάλλοντος ποσού.
Με 29% φορολογούνται και τα κέρδη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ & Προσωπικές με διπλογραφικά βιβλία).

Επιπλέον, επί των κερδών που θα διανείμουν (μέρισμα) επιβάλλεται φόρος που υπολογίζεται με συντελεστή 15% έναντι 10% πέρυσι.

Προκαταβολή και τέλος επιτηδεύματος

Φέτος, για όλες τις επιχειρήσεις η προκαταβολή φόρου διαμορφώνεται στο 100% έναντι 75% που ίσχυε το 2015 και 55% το 2014.

Οι επιβαρύνσεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Όλες οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν τέλος επιτηδεύματος.

Αυτό ανέρχεται σε 650 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες και σε 1.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις.

[ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ] ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Γενική Συνέλευση την Παρασκευή για την κατάργηση των εργολαβιών στη «ΛΑΡΚΟ»

Εικόνα
Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 3 Φλεβάρη με θέμα:«Συνέχιση του αγώνα για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου όλων των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια τη «ΛΑΡΚΟ» με σύμβαση αορίστου χρόνου» καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας. Ολόκληρη η Ανακοίνωση:
   Σ      Υ       Ν       Δ       Ι       Κ        Α       Τ      Ο  ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ  ΕΡΓ/ΧΝΙΤΩΝ  ΚΑΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Μ Ε Τ Α Λ Λ Ο Υ    Ν Ο Μ Ο Υ     Φ Θ Ι Ω Τ Ι Δ Α Σ  ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ ΠΛ. ΔΙΑΚΟΥ  ΕΡΓ. ΚΕΝΤ. ΦΘΙΩΤ  ΑΡΙΘ.ΕΓΓΡ.   ΒΙΒΛ.ΕΠΑΓΓ.ΣΩΜ.ΠΡΩΤ.ΛΑΜΙΑΣ 46/95   EMAIL:  politiskp@gmail.comΤηλ: 6937887924 Fax: 22330-41164 Αρ.Πρωτ.    -11-                          ΛΑΡΥΜΝΑ 31/01/2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 40 ΕΤΗ»    Συναδέλφισες και συνάδελφοι , Στις 31-01-1977 η εργατιά της ΛΑΡΚΟ μετρούσε την πέμπτη ημέρα απεργίας απέναντι στον Μέγα Βιομήχανο της εποχής Μποδοσάκη , απέναντι στην τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. που στήριζε τους Μποδοσάκηδες , απέναντι στον κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό των Μποδοσάκηδων.  Ήταν ένας αγώνας δίκαι…

ΥΠΟΙΚ: Διευκρινίσεις για την επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου στους αγρότες

Με αφορμή ερωτήματα των αγροτών σχετικά με την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) του πετρελαίου που προορίζεται για αγροτική χρήση (αγροτικό πετρέλαιο), το υπουργείο Οικονομικών γνωστοποιεί ότι έχει ολοκληρωθεί η καταβολή στους δικαιούχους των οφειλόμενων ποσών για το β' εξάμηνο του 2013 και ολόκληρο το 2014.
Η επιστροφή του ΕΦΚ που αφορά το 2015 θα καταβληθεί στους δικαιούχους από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2017.

Τυχόν οφειλές των δικαιούχων προς Ασφαλιστικούς φορείς και προς Δ.Ο.Υ. συμψηφίζονται σύμφωνα με το άρθρο 83 του Ν.Δ.356/74 (Κ.Ε.Δ.Ε) σημειώνεται από το υπουργείο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων του προγράμματος: Κοινωνικό Εισόδημα    Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) αρχίζει από 01/02/2017.

Τρόπος  Υποβολής Αιτήσεων:
Από τον αιτούντα με τους κωδικούς του TAXISNET στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.keaprogram.grΜέσω ΚΕΠ Μέσω Δήμου, από τους λειτουργούς του προγράμματος -Δημοτική Ενότητα Μώλου –Λειτουργός προγράμματος Μακρόπουλος Κωνσταντίνος  τηλ:2235051346
- Δημοτική Ενότητα Αγ.Κωνσταντίνου-Λειτουργός Προγράμματος Ράπτη Μαρία τηλ:2235350110
       Απαραίτητα δικαιολογητικά (κατά την προσέλευση στην υπηρεσία )
ΑΦΜ του αιτούντος και όλων των ενήλικων μελών του νοικοκυριούΑΜΚΑ του αιτούντος και όλων των μελών του νοικοκυριού3.    Ταυτότητα Έντυπο Συναίνεσης υπογεγραμμένο από όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας και τα φιλοξενούμενα με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους .Εντυπο Ε1 της Φορολογικής δήλωσης έτους 2016 (σε περίπτωση φιλοξενίας)IBAN του αιτούντος.

Α.Ο Μώλου-Άρης Θήβας το Σαββατο 4-2-2017 στο κλειστό Μώλου.Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-5/9)

Εικόνα
Έγινε πριν από λίγο ο ορισμός των διαιτητών για τα τοπικά πρωταθλήματα σε ένα Σαββατοκύριακο “φωτιά” με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις περισσότερες κατηγορίες.
Εκτός από την Α” ΕΣΚΑΣΕ το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες και για τους δύο ομίλους της Β” κατηγορίας, όπως επίσης πλήρης δράση υπάρχει στη Γ” ΕΣΚΑΣΕ αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομής, όπου ξεχωρίζει η β” φάση του εφηβικού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι αγώνες και οι διαιτητές:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΙΔΩΝ Β” ΟΜΙΛΟΣ
16:00 Κλειστό Σχηματαρίου ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Καραμπιτσάκος)

ΠΑΙΔΩΝ ΣΤ” ΟΜΙΛΟΣ
18:00 Κλειστό Ιστιαίας ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ (Χαϊνά-Τσάλλας)

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
17:00 Κλειστό Αλιβερίου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Χατζής)

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥΑ” ΕΣΚΑΣΕ
13:15 Κλειστό Λιβαδειάς ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Χουγιάζος-Χαϊνά)
18:00 Κλειστό Πειραϊκής ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Σπυρόπουλος-Μασλατζίδης Λ.)
18:00 Κλειστό Ιτέας Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Χριστοδούλου-Τσάλλας)
18:30 Κλειστ…