Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 24, 2015

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία του Αγίου Σεραφείμ(vid)

Εικόνα

Άγιος Χαράλαμπος ''ΛΙΑΠΑΤΑ''(φωτο)

Εικόνα
Photos by

Ο Άγιος Χαράλαμπος (Τοπική Κοινότητα Αγίου Χαραλάμπους - Δημοτική Ενότητα ΜΩΛΟΥ), ανήκει στον δήμο ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.
Η επίσημη ονομασία είναι “ο Άγιος Χαράλαμπος”. Έδρα του δήμου είναι τα Καμένα Βούρλα και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Άγιος Χαράλαμπος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Χαραλάμπους, του πρώην Δήμου ΜΩΛΟΥ του Νομού ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.
Ο Άγιος Χαράλαμπος έχει υψόμετρο 411 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,7650238774 και γεωγραφικό μήκος 22,6558305114. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Άγιο Χαράλαμπο θα βρείτε εδώ.
buk.gr/el/poli-perioxi/agios-haralampos


https://www.facebook.com/groups/76979628661/

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας

Εικόνα
Ἡ τοπική μας  Ἐκκλησία μέ πολλούς καί διαφόρους τρόπους συμπαρίσταται στόν ἀγώνα τῶν γονέων γιά τήν σω­στή καθοδήγηση τῶν παιδιῶν τους. Ἐκτός ἀπό τά Κατηχη­τι­κά Σχο­λεῖα, τίς Συνάξεις Νέων, τή Σχολή Παραδοσιακῶν Χορῶν, λειτουργεῖ κάθε καλοκαίρι τίς Ἐκκλησιαστικές Κα­τα­­σκη­νώ­σεις στήν Παραλία τοῦ Καινουρίου Λο­κρί­δος, ὅπου φιλοξενοῦνται τά παιδιά μας δω­ρεάν. Οἱ Κατασκηνώσεις προσφέρουν στά παιδιά τή δυνα­τό­τη­τα νά ζή­σουν γιά λίγες ἡμέρες κοντά στή φύση μέ τό παιχνίδι καί τήν ψυ­χα­γωγία ἀλλά καί νά ἀναγεννηθοῦν μέ τή συμμετοχή τους στή μυ­στη­ριακή ζωή τῆς Ἐκ­κλη­σίας.             Φέτος θά λειτουργήσουν σέ τρεῖς (3) περιόδους.  Ἡ 1η περίοδος περιλαμβάνει ἀγόρια Δ΄- Στ΄ Δημοτικοῦ καί εἶναι ἀπό 1 ἕως 12 Ἰουλίου.  Ἡ 2η περίοδος περιλαμβάνει ἀγόρια, Γυμνα­σίου καί Λυκείου καί εἶναι ἀπό 13 ἕως 22 Ἰουλίου.  Ἡ 3η περίοδος περιλαμβάνει κορίτσια Δ΄, Ε΄ καί ΣΤ΄ Δημο­τι­κοῦ καί Γυμνασίου καί εἶναι ἀπό 23  Ἰουλίου ἕως 31 Ἰουλίου.              Ὅσα παιδιά ἐπιθυμοῦν νά συμμετάσχουν…

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο - Λύκειο Λαμίας

Εικόνα
Το Γενικό  Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας, το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και είναι ισότιμο με όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας, θα λειτουργήσει κανονικά και κατά το επόμενο σχολικό έτος 2015-2016 υπό ενιαία Διεύθυνση. Θα λειτουργήσει, επίσης, κανονικά η Περιφερειακή Εκκλησιαστική Εστία υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, εξασφαλίζοντας δωρεάν σίτιση και διαμονή στα παιδιά που το επιθυμούν ή το έχουν ανάγκη. Στο Εκκλησιαστικό Σχολείο διδάσκονται όλα τα  μαθήματα Γενικής  Παιδείας, Ανθρωπιστικών και Θετικών Σπουδών. Το Σχολείο διαθέτει, επίσης, εργαστήρια Φυσικών Επιστημών και Πληροφορικής, οργανωμένη δανειστική Βιβλιοθήκη για το κοινό, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, καθώς και Παρεκκλήσι για τη συμμετοχή και την εξάσκηση των μαθητών στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας. Οι μαθητές συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες και προγράμματα, όπως πολιτιστικά, αθλητικά,…

ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΓΑ...

Εικόνα
Με ανακοίνωση του ο ΟΓΑ διευκρινίζει επ’ ακριβώς πότε θα γίνει πληρωμή...
εκκρεμών αιτήσεων δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων ετών 2013 και 2014, μετά το θέμα που προέκυψε από την πληρωμή μέρους αυτών την Πέμπτη 28 Μαΐου:
α)  Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα σε 250 δικαιούχους, που τους επιδικάστηκαν με τελεσίδικες 
β) Οι λοιπές εκκρεμείς αιτήσεις δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων για τα έτη 2013 και 2014, θα πληρωθούν μαζί με τα Οικογενειακά Επιδόματα του Β’ τριμήνου 2015, το δεύτερο 15θήμερο του Ιουλίου 2015.

Ο Οργανισμός σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταβάλει κάθε δυνατή  προσπάθεια προκειμένου τα ποσά των δικαιούχων των εκκρεμών αιτήσεων ετών 2013 και 2014 να καταβληθούν εντός του μηνός Ιουνίου.

γ) Για την σωστή πληροφόρηση των δικαιούχων εκκρεμών αιτήσεων οικογενειακών επιδομάτων των ετών 2013 και 2014, σε ότι αφορά την ημερομηνία 28 Μαΐου 2015, που είχε οριστεί από την προηγούμενη…

Ο θρήνος για την Άλωση της Πόλης & η σημασία του για Φθιώτιδα – Ευρυτανία !

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Στο Θρήνο της Κωνσταντινουπόλεως του έτους  1453 (στίχοι 770 – 980) αναφέρεται :
“…Τα Φάρσαλα, ο Δομοκός,Ζητούνη, Λεβαδία, το να ιδούσι τον Σταυρόν στην ώρα προσκηνούσι, Ελλάδα, Πάτρα, Άγραφα, Βελούχι και Πριστόλιο…”.
 Για τη σημερινή Φθιώτιδα και τη σημερινή Ευρυτανία, στα όρια ακριβώς των οποίων κείται το ιστορικό χωριό Μαυρίλο, άλλοτε πρωτεύσουσα του δήμου Τυμφρηστού, η ανωτέρω αναφορά στο θρήνο της Κωνσταντινουπόλεως το έτος 1453 έχει εξέχουσα σημασία, διότι :
 1ον,     Ως ¨Ελλάδα¨ αποκαλείται η περιοχή γύρω από τον Έλληνα ποταμό [ Σπερχειό ], η ίδια ακριβώς περιοχή απ’ όπου προέρχονταν οι πολεμιστές του Αχιλλέα που αποκαλούνταν Έλληνες και οι οποίοι εξεστράτευσαν υπό την ηγεσία του στην Τροία μαζί με άλλα ελληνικά φύλα [ Μυρμιδόνες ], η ίδια ακριβώς περιοχή που σήμερα βρίσκεται στο νομό Φθιώτιδας και έδωσε το όνομά της σε ολόκληρη τη χώρα μας.
 2ον,     Ως “Πάτρα” αποκαλείται βεβαίως η “Νέα Πάτρα”, δηλαδή η Υπάτη, που και τότε ακόμη ξεχώριζε πολιτισμικά στη Ρούμελη. Ως …

Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση

Εικόνα
Σοκ προκαλεί στα Τρίκαλα η σύλληψη δασκάλου που υπηρετεί σε κεφαλοχώρι της περιοχής για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τουλάχιστον οκτώ (8) καταγγελίες γονέων στην Εισαγγελία Τρικάλων, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησαν κιόλας σε κάποια στιγμή να του επιτεθούν. Τελικώς ο 50χρονος δάσκαλος, παντρεμένος με δασκάλα επίσης, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής και οδηγείται στην Εισαγγελέα Τρικάλων προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η φωτογραφία είναι αρχείου (Eurokinissi.gr) Πηγή: trikalavoice.gr,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α\ΘΜΙΑΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία, 27/5/2015ΠΡΟΣΤα μέλη μας ΜΜΕ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ     Στις  εκλογές  που  έγιναν  σήμερα  Τετάρτη  27  Μαΐου  2015  στον  σύλλογό μας  για αντιπροσώπους  στο  συνέδριο  της  ΔΟΕ  τα αποτελέσματα  έχουν  ως  εξής : Ψήφισαν  622 Έγκυρα  584 – Άκυρα , λευκά  38 ΔΑΚΕ                                                                ψήφοι  189 –  αντιπρ. 2 Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών             ψήφοι  179 - αντιπρ. 2 ΔΗΣΥ-Ανεξάρτητες Κινήσεις                         ψήφοι  128 – αντιπρ. 1 Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών      ψήφοι  80 – αντιπρ. 1 Παρέμβαση Μαχόμενης Εκπαίδευσης            ψήφοι    8 – αντιπρ. 0 Εκλέγονται  αντιπρόσωποι: Για την ΔΑΚΕ : Παπαχρήστος  Αθανάσιος , Χριστόπουλος Κωνσταντίνος Για  την  Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών : Βαγγελός Στέφανος , Κατσαρός Χρήστος          Για την ΔΗΣΥ-Ανεξάρτητες Κινήσεις : Μητσόπουλος Κωνσταντίνος

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Ανακοίνωση Για Την Συμφωνία Κυβέρνησης Ιμπεριαλιστών

Εικόνα
Με το λαό στους δρόμους, ενάντια στη νέα συμφωνία υποταγής! Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτή που υποτίθεται ότι θα άλλαζε τα δεδομένα και θα υπηρετούσε τα λαϊκά και εργατικά συμφέροντα, κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της προκειμένου σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία να διατηρηθεί η κινηματική απραξία, να συντηρούνται οι λαϊκές αυταπάτες για το χαρακτήρα της ΕΕ και του ΔΝΤ, και να αποφευχθεί η παραμικρή εμπλοκή. Με το λαό στο περιθώριο, απλό θεατή των εξελίξεων, συνεχίζεται η κυβερνητική επιδίωξη μιας συμφωνίας με τους ιμπεριαλιστές της ΕΕ και του ΔΝΤ. Και ο λόγος είναι ότι η συμφωνία που ετοιμάζεται είναι μια συμφωνία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του μεγάλου κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών, μια συμφωνία αντιλαϊκή, που θα φορτώσει νέα βάρη στις πλάτες του λαού και των εργαζομένων. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα από μια κυβέρνηση η οποία εκφράζει σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία την υποταγή της στην ΕΕ, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δηλαδή την υποταγή της σε αυ…

Δύο νησιά πωλούνται στη Στερεά Ελλάδα

Εικόνα
..................................................................................  Πωλείται το νησί του Αγίου Αθανασίου στην Ιτέα   2,6 στρέμματα 1.600.000 Ευρώ κοντά στους Δελφούς και το νησί Αγίας Τριάδας στην Εύβοια 12 στρεμμάτων κοντά στην αρχαία πόλη της Ερέτριας 

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος διοργανώνει το 39ο Ιερατικό Συνέδριο 15/6/2015

Εικόνα
Φέρεται εἰς γνῶσιν ὑμῶν, ὅτι τήν Δευτέραν 15 Ἰουνίου θά πραγματοποιηθεῖ τό 39ο Ἱερατικό Συνέδριο τῶν ἐφημερίων μας, εἰς τό Εὐρωσιναϊτικό Κέντρο τοῦ Ἱδρύματος Ὄρους Σινᾶ τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Θεοβαδίστου Ὄρους Σινᾶ, τό ὁποῖο εὑρίσκεται στήν Τραγάνα Λοκρίδος.
Ὁμιλητής εἰς τό Συνέδριο θά εἶναι ὁ Σεβασμιώτατος Ἀρχιεπίσκοπος Σινᾶ Φαρᾶν καί Ραϊθῶ κ. Δαμιανός.
Τό πρωΐ, θά τελέσωμε τήν Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν τοῦ Προφήτου Μωυσέως, τήν ὁποίαν θά παρακολουθήσετε ὅλοι.
Μετά τήν Θεία Λειτουργία θά πραγματοποιηθεῖ ἡ εἰσήγηση τοῦ Σεβασμιωτάτου Ἀρχιεπισκόπου εἰς τούς χώρους τοῦ Ἱδρύματος.
Γιά  τήν μετακίνηση τῶν ἐφημερίων θά ὑπάρξουν λεοφωρεῖα εἰς τό Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως, τά ὁποῖα θά ἀναχωρήσουν στίς 7.00 π.μ..
Ἡ παρουσία πάντων εἶναι ἀπαραίτητη.

Μετά πατρικῶν εὐχῶν. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ † Ο ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λήξη προθεσμίας για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων

Εικόνα
Λήγει την Τρίτη 30-06-2015 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για υπαγωγή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ».
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, στις Ενεργητικές Πολιτικές – Πολιτικές Απασχόλησης – Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας - ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ».

Χορωδία Μώλου:Συμμετοχή στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Στυλίδας

Εικόνα
Η μικτή χορωδία Μώλου σε σύμπραξη με την παιδική χορωδία Μώλου και σε διεύθνση Αντώνη Μπαλή, θα συμμετάσχουν σήμερα 30-05-2015 στο Χορωδιακό φεστιβάλ Στυλίδας . 8 μ.μ.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΩ ΑΡΓΙΑΣ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Ενημερώνεται το επιβατικό κοινό ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5/2015 ΔΕΝ θα εκτελεστούν ή θα εκτελεστούν τροποιημένα τα πιο κάτω δρομολόγια:
ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ 06:00, 14:00, 15:00 (EXPRESS), 20:00 Το δρομολόγιο EXPRESS 17:30 ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ θα εκτελεστεί ως “απλό” δρομολόγιο
ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ 15:15, 17:30 (EXPRESS)
ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΜΑΡΤΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ 15:15
ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΑΘΗΝΑ 17:15
ΛΑΜΙΑ-ΠΕΛΑΣΓΙΑ 05:45 & ΠΕΛΑΣΓΙΑ – ΛΑΜΙΑ 06:40
ΛΑΜΙΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ 07:20 & ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΜΙΑ 09:00
ΛΑΜΙΑ-ΣΤΥΛΙΔΑ 13:00 & ΣΤΥΛΙΔΑ – ΛΑΜΙΑ 14:10
ΛΑΜΙΑ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 08:00, 10:00 & 16:15 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΛΑΜΙΑ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΣΤΙΣ 15:30
ΛΑΜΙΑ-ΥΠΑΤΗ 11:15 & 20:15
ΛΑΜΙΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ 12:40
ΛΑΜΙΑ-ΔΟΜΟΚΟΣ 06:00,14:15 & 18:00
ΔΟΜΟΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 08:00 & 19:00
lamias-eidhseis.blogspot.gr/

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Εικόνα
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


REAL NEWSEΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
KONTRA NEWS
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΤΟ ΧΩΝΙ
Η ΒΡΑΔΥΝΗ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΤΟ ΑΡΘΡΟΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015, 21:14

Απεργοσπάστες και ένταση στις Ιχθυοκαλλιέργειες Λάρυμνας

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ Για μία ακόμη φορά οι Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ έρχονται στην επικαιρότητα με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της που διεκδικούν τα δεδουλευμένα. Αυτή τη φορά όμως το Σωματείο Γάλακτος τροφίμων και Ποτών Φθιώτιδας, καταγγέλλει απεργοσπαστικό μηχανισμό που ανέπτυξε η διοίκηση «για να εξουδετερώσει τον απεργιακό αγώνα». Το θέμα είναι ότι στην αντίδραση των απεργών απέναντι σε έναν μικρό αριθμό εργαζομένων που πήγε σήμερα για δουλειά στην ιχθυογεννητική μονάδα της Λάρυμνας, η διοίκηση έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη συνδρομή των αρχών και η ένταση στην περιοχή αυξάνει. Μέσα σε αυτό το κλίμα το Σωματείο καταγγέλλει τους εργοδότες και το αστικό κράτος και ζητεί την αλληλεγγύη των εργαζομένων. Στην ανακοίνωσή του επίσης τονίζει ότι η ενέργεια αυτή της εργοδοσίας εξαγρίωσε του εργαζόμενους και τους συσπείρωσε ακόμη περισσότερο. «Σωματείο και εργαζόμενοι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε όσο απαιτηθεί, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήμα…

Δήμος Μώλου Αγίου Κωννσταντίνου:«Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»

Εικόνα
Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,  στις 2 Ιουνίου  2015,  ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης. ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ 2-6-2015
ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 7.459/29-5-2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (Άρθρο 67, Ν.3852/10)

1.    Αναμόρφωση , τροποποίηση  προϋπολογισμού,  τεχνικού προγράμματος και ετήσιου σχεδίου δράσης έτους  2015
Εισηγητής: Πετρόπουλος  Κων/νος, υπάλληλος Οικονομικής Υπηρεσίας

2.    Τροποποίηση  της αριθμ. 7/118/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου  περί  καθορισμού αδειών υπαίθριου εμπορίου
Εισηγητής: Τριανταφύλλης  Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος

3.    Ορισμός  μελών  για τη συγκρότηση επιτροπής  σχετικά με την οργανωμένη εγκατάσταση πλανόδιων
Εισηγητής: Παπαγρηγορίου Χρήστος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου    Οι φάκελοι των θ…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ Ο Βιολογικός Μαλεσίνας στέλνει τα ΒΙΟ...ΠΡΟΙΟΝΤΑ του στην θάλασσα!!!

Εικόνα
Πριν λίγες μέρες η ομάδα του Lokron Real News δέχτηκε από φίλο αναγνώστη του blog την καταγγελία ότι ο Βιολογικός Μαλεσίνας στέλνει τα ΒΙΟ...ΠΡΟΙΟΝΤΑ του στην θάλασσα. Αφού εξετάσαμε λοιπών των κανονισμό που διέπει τους Βιολογικούς  στο  http://www.ypeka.gr  σας παρουσιάζουμε τις εικόνες της ντροπής και τις αφιερώνουμε  (με όλο τους το περιεχόμενο) στους καθ'ύλην αρμοδίους!!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Λαμία: Αθώοι οι αγρότες για επεισόδια του Φεβρουαρίου 2013 στην Εθνική οδό κατά τη διάρκεια αγροτικών κινητοποιήσεων

Εικόνα
Σε δικαστικό θρίλερ εξελίχθηκε το αγροτοδικείο για τα θλιβερά επεισόδια που διαδραματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2013 στην Εθνική οδό κατά τη διάρκεια αγροτικών κινητοποιήσεων .
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας μετά απο μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε δεκατρείς ωρες αθώωσε τελικά τους 12 αγροτοσυνδικαλιστές που κατηγορούνταν για τα επεισόδια στην εθνική οδό και τη συμπλοκή τους με αστυνομικούς που είχαν εντολή να μην επιτρέψουν στους διαδηλωτές να κλείσουν το δρόμο . Για την ετυμηγορία των δικαστών χρειάστηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας να γίνει χρήση οπτικού και φωτογραφικού υλικού μέσα απο το οποίο παρουσιάζονταν καρέ-καρέ το σκηνικό εντασης στην εθνική οδό που κλιμακώθηκε με τα σοβαρά επεισόδια και τη χρήση χημικών απο την πλευρά των αστυνομικών .
Στη χθεσινή δίκη μέσα απο τις μαρτυρίες αστυνομικών και αγροτών αναβίωσαν τα θλιβερά γεγονότα εκείνης της περιόδου που συντάραξαν το Πανελλήνιο και εγιναν αντικείμενο συζητήσεων στο ελληνικό κοινοβού…

ΕΒΕ Φθιώτιδας: Ενημέρωση Για Προκυρήξεις, Εκθέσεις Και Διαγωνισμούς

Εικόνα
Το Υπουργείο Εξωτερικών – Γραφείο Ειδικής Γραμματέως –Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτωνανακοινώνει ότι οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις Προκηρύξεις Διαγωνισμών Υπηρεσιών & Προμηθειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων Διεθνών Οργανισμών 19ο /2012  από τo www.aidfunding.mfa.gr Την Δευτέρα 25 Μαϊου 2015 και ώρα 15.00 μ.μ θα διενεργηθεί ο ηλεκτρονικός δ/σμός για την υλοποίηση του έργου «Μεταφορά των γραφείων των Δ/νσεων της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από την Ομόνοια στο ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Λ. Κηφισίας 178 στο Χαλάνδρι . Πληρ: ΙΚΑ ΑΘΗΝΩΝ τηλ. 210-5213648 Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και ώρα 14.00 λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών εσωτερικού ελέγχου του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκη. Πληρ: Γραφείο Προμηθειών τηλ. 2310993146 Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 14.00 λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών για τις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής εξοπλισμού ακτινογραφίας του Νοσοκομείου Α…