Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 15, 2018

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Μώλου -Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνα
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018,  με τον Δήμαρχο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου,  ΙωάννηΣυκιώτη και τους αντιδημάρχους, ΑθανάσιοΚαραμανώλη και ΝικόλαοΤριανταφύλλη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι επικείμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η θέση της δημοτικής Αρχής για την απλή αναλογική στις επόμενες εκλογές στην Αυτοδιοίκηση και οι σχεδιασμοί του δήμου για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αφορά στην κεντρική εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού λυμάτων στα Καμένα Βούρλα. Επίσης, ο Δήμαρχος κατέθεσε σχετικό αίτημα για την αναβάθμιση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης του Αγίου Κωνσταντίνου, εντός του πλαισίου των δράσεων του δήμου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Αναλυτική ήταν η συζήτηση και για τις δυνατότητες ένταξης έργων του δήμου στα δύο προγράμματα «ΦιλόΔημος» που υλοποιεί το Υπουργείο Εσωτερικών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, ιδίως ως προς τις επε…

Πρόσκληση από την Περιφέρεια για τη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων

Εικόνα
HΠεριφέρεια Στερεάς Ελλάδαςμε στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της, συμμετέχει στηΔιεθνήΈκθεση Βιολογικών προϊόντων“Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair”,η οποία διοργανώνεται στις14-15 Νοεμβρίου 2018,στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στοΜάλμο της Σουηδίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών. ΗΝatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fairείναι η μοναδικήB2B Έκθεσηγια τις 5 χώρες τις Σκανδιναβίας, και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να γνωρίσει κάποιος αγοραστές, χονδρεμπόρους, διανομείς και αντιπροσώπους από Σουηδία, Δανία, Φιλανδία, Νορβηγία και Ισλανδία. Επισημαίνεται ότι η αγορά των βιολογικών προϊόντων των Σκανδιναβικών χωρών είναι η Νο 1 σε όλη την Ευρώπη, ενώ η κατ…

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

Εικόνα
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ) στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών

ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Εικόνα
Παλιές καλές εποχές, θα θυμίζει η διοργάνωση του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις που θα πραγματοποιηθεί γ

Πλαζ των Καμένων Βούρλων

Εικόνα
Πλαζ των Καμένων Βούρλων, στο βάθος στη σκάλα διακρίνεται το Καραβάκι ο Χαράλαμπος που έκανε δρομολόγια στην Αιδηψό και τον Άγιο Γεώργιο στην Εύβοια !!!Φωτογραφία Θανάσης Τρίγκας

Τα αποτελέσματα των εκλογών στον Σύλλογο Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκαν  την Δευτέρα 16/4/2018 οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Συλλόγου Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων.
Το σημαντικό που παρατηρούμε είναι ότι συμμετέχουν νέοι άνθρωποι που αν πραγματικά το προσπαθήσουν μπορούν να πετύχουν  πολλά για το καλό των Καμένων Βούρλων!Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: 
Τακτικά Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
1.Ανάγνου Γεώργιος66 σταυροί
2.Καρακικές Δημήτριος66 σταυροί
3.Κοντογιαννίδης Πασχάλης66 σταυροί
4.Αντύπας Αντύπας49 σταυροί
5.Ζέππος Χρήστος49 σταυροί
6.Χατζής Δημήτριος49 σταυροί
7.Ράπτης Βασίλειος46 σταροί
Αναπληρωματικά Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
1.Καταραχιάς Αχιλλέας44 σταυροί
2.Καψάλης Σοφοκλής29 σταυροί
3.Παπαναγιώτου Κωνσταντίνος21 σταυροί
Τακτικά Μέλη Ελεγκτικής Επιτροπής
1.Καραγκιόζογλου Βασίλειος55 σταυροί
2.Πλαστήρας Θεόδωρος53 σταυροί
3.Κασούνης Αθανάσιος20 σταυροί

Φωτογραφία υποψηφίων και μελών

fonografos.net

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ - ΤΡΙΤΗ 1η ΜΑΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΙΣ 10:30΄

Εικόνα
Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, γυναίκες 
Η 1η Μάη είναι Απεργία, ήμερα της παγκόσμιας εργατικής τάξης, επιθεώρησης των δυνάμεων μας και εφαλτήριο νέων αγώνων. Τιμάμε τους νεκρούς μας, του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του Μάη του 36, τους διακόσιους της Καισαριανής της πρωτομαγιάς του 44. Τιμάμε όλους όσους έδωσαν την ζωή τους, για να έχουμε δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή, με μισθούς που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας, σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας, ελεύθερο χρόνο, κοινωνική ασφάλιση, για να ζήσουμε σε ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, σε ένα κόσμο χωρίς πολέμους, προσφυγιά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μιλάει για έξοδο από τα μνημόνια και για «δίκαιη ανάπτυξη». Ετοιμάζεται να ψηφίσει τα 88 προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης και προετοιμάζει το επόμενο μνημόνιο το οποίο θα πλασαριστεί από τον Αύγουστο ως το «Εθνικό στρατηγικό σχέδιο». Ένα σχέδιο που έχει τη σύμφωνη γνώμη των κομμάτων του κεφαλαίου.

Κανείς εργαζόμενος δεν πρέπει να έχει αυταπάτες για το ποιος θα είναι ο ωφελη…

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ 2018

Εικόνα
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΜΑΗ 2018  ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ, ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.
Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές,

Η 1η ΜΑΗ είναι μέρα των εργατών όλου του κόσμου και ως τέτοια σηματοδοτεί τον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, τους πολέμους, τη φτώχεια, μέχρι την τελική νίκη απέναντι στο κεφάλαιο και τις δυνάμεις του που έχουν μετατρέψει τη ζωή μας σε κόλαση.

Ο γιορτασμός της φετινής Πρωτομαγιάς γίνεται μπροστά σε σύνθετες εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου.

Την ίδια ώρα, που οι εργάτες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα ματώνουν από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τους αντεργατικούς νόμους που δεν έχουν ημερομηνία λήξης, τα μονοπώλια, οι ιμπεριαλιστές ακονίζουν τα μαχαίρια τους, γυαλίζουν τα κανόνια τους για τα συμφέροντά τους, ενώ μεγάλο μέρος του πλανήτη φλέγεται από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμου…

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας:Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Εικόνα
Λαμία 17/4/2018 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ 

Η περιουσία και οι παραγωγικές δυνατότητες και η προοπτική της ΛΑΡΚΟ, αποτελούν ένα ακόμη "φιλέτο" του δημόσιου πλούτου και της περιουσίας του εργαζόμενου λαού, που ετοιμάζεται να παραχωρηθεί στο μεγάλο κεφάλαιο και στα επιχειρηματικά μονοπώλια, προκειμένου να διασφαλίσουν και να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Η πολιτική, η διοίκηση και η διαχείριση που άσκησαν στη ΛΑΡΚΟ, εδώ και τρεις δεκαετίες όλες οι κυβερνήσεις και συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση, ήταν φανερό ότι οδηγούσε στην απαξίωση της εταιρείας.
Σε συνθήκες καπιταλιστικής οικονομίας, η ΛΑΡΚΟ, λειτούργησε ουσιαστικά προς όφελος των μεγάλων μονοπωλίων του χάλυβα, που έβρισκαν ποιοτική και φτηνή πρώτη ύλη. Λειτούργησε με μικροκομματικά κριτήρια στο πεδίο βολέματος των λεγομένων "γκόλντεν μπόις" και "δικών" μας παιδιών. Αφέθηκε χωρίς επενδύσεις, χωρίς συντήρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, χωρίς προ…

Περιφέρεια Στερεάς: Στην Καταλονία για το «CHIMERA»

Εικόνα
Στην Καταλονία βρέθηκε αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό έργο με τίτλο «InnovativeculturalandcreativeclustersintheMEDarea-Καινοτόμες πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανικές συστάδες στην περιοχή MED» και ακρωνύμιο «CHIMERA».
Το έργοσυγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «INTERREGMED», με προϋπολογισμό 2,5 εκ Ευρώ.
Οι εργασίες για τη Συντονιστική Επιτροπή του Έργου έγιναν στην Τεράσα της Ισπανίας, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας στις τοπικές επιχειρήσεις πολιτιστικής και δημιουργικής παραγωγής, με απώτερο σκοπό την δημιουργία και την οργάνωση μέσω συμπράξεων ενός διακρατικού δικτύου συνεργασίας στον τομέα πολιτιστικής και δημιουργικής παραγωγής (CCI clusters).

«Η προσπάθειά μας στοχεύει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε πεδία που δεν αξιοποιούνται στο βαθμό που θα έπρεπε από την χώρα μας, όπως αυτό του πολιτισμού και της δημιουργικής βιομηχανίας.  Αυτό επιδιώκεται μέσα από την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Έργων όπως  το…

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕΤ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

Εικόνα
Πωλείται μεταχειρισμένο
σετ κρεβατοκάμαρας σε  άριστη κατάσταση. Αποτελείται από διπλό κρεβάτι 1.65π x 2.00 μ, με στρώμα και σουμιέ,έπιπλο τουαλέτας 1.10μ x 78, 2 κομοδίνα και καθρέφτη. Τιμή συζητήσιμη. Τηλ.6988027542(ΠΕΡΙΟΧΉ μΏΛΟΥ)

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Εικόνα
Πωλείται μεταχειρισμένη τραπεζαρία σε άριστη κατάσταση από ξύλο κερασιάς με έξι καρέκλες. Διαστάσεις 1.60μ x 0.90π. Τιμή συζητήσιμη.Τηλ. 6988027542 ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΩΛΟΥ

Ηλίας Ακρίβος:Ψαράδες στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνα

Ηλίας Ακρίβος:Το λιμάνι του Άγιου Κωνσταντίνου με ομίχλη

Εικόνα

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής- Δήμος Μώλου Αγίου Κων/νου

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙ∆ΑΣ
 Καµένα Βούρλα ,
11-4-2018 ∆ΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
Αριθµ. Πρωτ.: 3.225
∆/ΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Τµήµα ∆ιοικητικών & Οικονοµικών

Προς: Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Υπηρεσιών Ζωής όπως Πίνακας Αποδεκτών
Γραφείο :Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
 Πληροφορίες: Χονδροδήµου Λουκία Τηλέφωνο: 2235350037
Κοιν.: Μπεζάτη Ευφροσύνη, Αντιδήµαρχο
 Τριανταφύλλη Νικόλαο, Αντιδήµαρχο
Θέµα: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης
Παρακαλείσθε την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 13.00 µ.µ., όπως προσέλθετε στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα συνεδριάσεων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής), για να συζητήσουµε και λάβουµε απόφαση στα παρακάτω θέµατα της ηµερήσιας διάταξης:
 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ∆ΙΑΤΑΞΗΣ
1. Επικαιροποίηση – τροποποίηση του Κανονισµού Λειτουργίας της Εµποροπανήγυρης της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αγίου Κων/νου
2. Αλλαγή θέσης κατασκευής φρεατίου συστήµατος υπογειοποίησης κάδου απορριµµάτων
3. Ορισµός θέσης της Ε.Ε.Λ. Αγίου Κων/νου και της όδευσης του αγωγού µεταφοράς των επεξεργασµένων λυµάτων στη…

ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Εικόνα
Στηρίζουμε την αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση των μαθητών των σχολείων της Λαμίας στις 13.00 στην πλατεία Πάρκου.