Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 27, 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Εικόνα
Το νέο ΔΣ του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τα τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ και σκάκι ξεκινάνε τη Δευτέρα 4/9. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της ομάδας, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κων/νου, από Δευτέρα έως Παρασκευή 6:00-8:00μμ.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας να ενημερώνονται και από τη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/263923110395379/?ref=bookmarks

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ: ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!

Εικόνα
Με την ποιότητα της Φωτεινής Δάρρα απαντά ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης στη σωρεία σκανδάλων που εντόπισε ο έλεγχος στην διαχείριση (και των πολιτιστικών) του δημοτικού χρήματος της Πόλης.

Όπως είναι γνωστό οι έλεγχοι εντόπισαν απίστευτο φαγοπότι (τάξη μεγέθους: Εκατομμύρια!) και ο Νικος Σταυρογιάννης (πρώην αντισυστημικός βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και ανεξάρτητος) ακούστηκε απο όλη τη γειτονιά όταν φώναζε τον Εισαγγελέα να κάνει το καθήκον του και να μην γίνει κουκούλωμα,όπως γίνεται χρόνια τώρα με το μέγα σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

Η υπόθεση αυτή των σκανδάλων στο φαγοπότι μπορεί να πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης ,αλλά συνδέεται με το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής,αφού και οι δυο υποθέσεις είχαν πολιτική ομπρέλλα των "συστημικών" κομμάτων για να μπορέσουν και να εξελιχθούν και να μείνουν ουσιαστικό στο απυρόβλητο από πλευράς δικαστικών κυρώσεων.


Το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής που βρίσκεται υπό σκανδαλώδεις συνθήκες εκκαθάρισης εδώ και χρόνια βρί…

Εξωραϊστικός Σύλλογος Νιχωρίου - Πάτερα:Εργασίες των μελών του Συλλόγου

Εικόνα
Βαψιμο παγκου στη παιδικη χαρα του συλλογου  και καθαριοτητα του χωρου απο τα μέλη του Συλλόγου. 
Gino Kontaxakis


.

Έκθεση φωτογραφίας στο Μώλο

Εικόνα
Έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Κολλημένου στο προαυλιο του παλιού δημοτικού σχολείου στο Μώλο

Κύπελλο Φθιώτιδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου-Τοπικό ντέρμπι μεταξύ Καμένα Βούρλα– Παμμωλιακός

Εικόνα
Δέκα παιχνίδια θα γίνουν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου για την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας. Το πρόγραμμα:

TΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (17:00)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

ΜΑΛΕΣΙΝΑ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ – ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΚΗΦΙΣΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ

ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΡΕΓΚΙΝΙ

ΣΤΥΛΙΔΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ

Α.Ε. ΕΧΙΝΑΙΩΝ – ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ (γήπεδο Ραχών)

ΟΜΒΡΟΣ ΟΜΒΡΙΑΚΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αυτή είναι η αμοιβή για τις σχολικές καθαρίστριες

Εικόνα
Με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας, καθορίζεται το ύψος της αμοιβής των καθαριστών/καθαριστριών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συνδέονται με το Δημόσιο με σύμβαση μίσθωσης έργου σε 2.230,04 ευρώ κατά διδακτικό έτος (10 μήνες), εφόσον το σχολείο λειτουργεί με έξι (6) αίθουσες διδασκαλίας, μετά των κοινοχρήστων χώρων και χώρων υγιεινής.
Το παραπάνω ποσό θα μειώνεται κατά 249,6 ευρώ ανά διδακτικό έτος για κάθε αίθουσα διδασκαλίας, εφόσον το σχολείο λειτουργεί με αίθουσες λιγότερες των έξι (6) και θα αυξάνεται αντίστοιχα κατά 352,56 ευρώ για κάθε επιπλέον αίθουσα διδασκαλίας, εφόσον το σχολείο λειτουργεί με αίθουσες περισσότερες των έξι (6), με ανώτατο όριο τις δεκαοκτώ (18) αίθουσες διδασκαλίας.
Επίσης καθορίζεται το ύψος της αμοιβής των καθαριστών/καθαριστριών των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συνδέονται με το Δημόσιο με σύμβαση μίσθωσης έργου, σε 352,56 ευρώ κατά διδακτικό έτος (10 μήνες), για κάθε αίθουσα των ολοήμε…

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές εξισωτικής αποζημίωσης σε 23.105 δικαιούχους (πίνακες)

Εικόνα
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους της εξισωτικής αποζημίωσης. Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή έγινε το διάστημα από 30/08/2017 – 31/08/2017 και αφορά 7.492 δικαιούχους εκτός ορεινών και 15.407 δικαιούχους ορεινών περιοχών.
Παράλληλα η πληρωμή αφορά λίγους δικαιούχους προγραμμάτων βιολογικής καλλιέργειας αλλά και άλλων προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης.
Το σύνολο των δικαιούχων που πληρώθηκαν ανέρχονται σε 23.105 και το συνολικό ποσό που κατεβλήθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέρχεται σε 6.275.58 ευρώ.
ΠΙΝΑΚΕΣ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους της εξισωτικής αποζημίωσης. Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή έγινε το διάστημα από 30/08/2017 – 31/08/2017 και αφορά 7.492 δικαιούχους εκτός ορεινών και 15.407 δικαιούχους ορεινών περιοχών. Παράλληλα η πληρωμή αφορά λίγους δικαιούχους προγραμμάτων βιολογικής καλλιέργειας αλλά και άλλων προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης. Το σύνολο των δικαιούχων που πληρώθηκαν ανέρχονται σε 23.105 και το συνολικό ποσό που κατεβλήθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ …

Ορίστηκε η νέα Διοίκηση στη ΠΕΛ- Πρόεδρος ο Λεωνίδας Κωστόπουλος

Εικόνα
Νέα 7μελή διοίκηση απέκτησε η  Πανελλήνια Εκθεση Λαμίας, η οποία  βρίσκεται υπό οικονομικό έλεγχο για αμαρτίες του παρελθόντος,  μετά από 9 μήνες που παρέμεινε ακέφαλη.   Η  απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημ. Παπαδημητρίου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και  πρόεδρος ορίστηκε ο Λεωνίδας Κωστόπουλος,  πρόεδρος των Φοροτεχνικών – Λογιστών Φθιώτιδας – Ευρυτανίας. Η ανασυγκρότηση της ΠΕΛ είναι ένα δύσκολο έργο.  Η νέα Διοίκηση   φαίνεται να έχει την ικανότητα να διαχειριστεί τα χρόνια προβλήματα  και να βάλει τάξη στην  ΠΕΛ αλλά φυσικά χρειάζεται τη στήριξη όλων των τοπικών φορέων ιδιαίτερα της Περιφέρειας , του Δήμου Λαμίας και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας αλλά και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας  για  να πετύχει στο έργο της. Άμεσος στόχος  είναι  να διοργανωθεί  και φέτος, έστω  καθυστερημένα η 51η εκθεσιακή περίοδος.  Η επικρατούσα κατάσταση  στην ΠΕΛ   αποκλείει τη διεξαγωγή της  τον Μάϊο, όπως γινόταν εδώ και 50 χρόνια.  Οι  ημερομηνίες που συζητούνται ε…

Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας και συναυλία με τους Musical del Cuore στη Λαμία (8/9)

Εικόνα
.


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ «Έζησα για την τέχνη, έζησα για τον έρωτα»   ΣΥΝΑΥΛΙΑΜΕΤΟΥΣ MUSICA DEL CUORE   Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 ΛΑΜΙΑ Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από το θάνατο της μοναδικής Μαρίας Κάλλας η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να τιμήσει τη μνήμη της αξέχαστης Ελληνίδας, διοργανώνει συναυλία με τους MUSICA DEL CUORE με τίτλο «Έζησα για την τέχνη, έζησα για τον έρωτα». Η Κάλλας στις 16 Σεπτεμβρίου 1977 πέρασε στο πάνθεο των αθανάτων ως μία γυναίκα που με την τέχνη της άγγιξε τα όρια του μύθου και με τη ζωή της την τραγικότητα των ηρωίδων που τόσο αγάπησε. Σήμερα, σαράντα χρόνια από το θάνατό της, λατρεύεται από εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η καλύτερη όπερά της είναι η ίδια της η ζωή. Παραμυθένια και τραγική. Μια γυναίκα με ολύμπιο ταλέντο, η θρυλική ντίβα που έκανε και κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδέεται άμεσα με την απόλυτη υψίφωνο που σφράγισε ανεξίτηλα με τη φωνή της τον εικοστό αιών…

Θέλεις να γίνεις μέλος της RSF Hellas; Δήλωσε συμμετοχή!

Εικόνα
Θέλεις να εκπαιδευτείς και να γίνεις μέλος της RSF Hellas;Έφτασε η στιγμή.20 θέσεις για δόκιμα μέλη.
Κάνε αίτηση στοhttps://goo.gl/forms/3v1Cd55bZv8sPPaD2
Πληροφορίες στοhttps://goo.gl/H71pDL
Το Δωρεάν Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων"Πολίτης για την Ζωή". απευθύνεται στα μέλη της RSF Hellas και των Συνεργαζόμενων μαζί της ομάδων*, που είναι Ενήλικες, άνδρες και γυναίκες, προκειμένου να εκπαιδευτούν ως Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας σε τομείς όπως:
· Α’ Βοήθειες (Βασικές Δεξιότητες Εθελοντών Πρώτων Βοηθειών)Οι εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιούνται απόΠιστοποιημένους από το ECSI, και το  ERC Εκπαιδευτέςκαι η ύλη τους είναι  εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του ECSI και του  ERC και των αντιστοίχων φορέων.
· Triage,
· Έρευνα και υποστήριξη Αγνοουμένων,
· Υποστήριξη Εγκλωβισμένων θυμάτων από σεισμό,
· Υποστήριξη Εγκλωβισμένων θυμάτων τροχαίου ατυχήματος,
· Ψυχολογία Πρώτων βοηθειών,
· Ηθική Πρώτων βοηθειών,
· Δασοπροστασία & Δασική πυρόσβεση (εκπαίδευσηπιστοποίησητου…