Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 28, 2015

Κλήρωση Λοττο Σάββατο 04/07/2015

Σάββατο 04/07/2015 ΚΛΗΡΩΣΗ: 1615 . Νικήτρια στήλη: 4 9 11 17 36 45 + 30 Σύνολο στηλών: 480.044 Κατηγορίες επιτυχιώνΔιανεμόμεναΕπιτυχίεςΚέρδη ανά επιτυχία6300.000,00-ΤΖΑΚ-ΠΟΤ5 + 1
050.000,005
91.500,004
56130,003
9.5831,50

Ασφαλιστικές εταιρείες: Καλυμμένοι οι ασφαλισμένοι μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες

Εικόνα
Εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών δεσμεύονται ότι καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν θα ακυρώσει την ασφαλιστική κάλυψη σε αυτοκίνητα και δίκυκλα μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες.
Τονίζουν επίσης πως όλοι οι ασφαλισμένοι θα είναι καλυμμένοι ενώ ευελπιστούν πως η αγορά θα ομαλοποιηθεί με το άνοιγμα των τραπεζών

Μια μπόχα πλανάται πάνω από την Χώρα και το τόπο μου, τα Καμένα Βούρλα

Εικόνα
Κε αρχισυντάκτη
Μια μπόχα πλανάται πάνω από την Χωρά και το τόπο μου, τα Καμένα Βούρλα, η μπόχα της υποτέλειας και της υποταγής.
Τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας δείχνουν το πραγματικό  πρόσωπο της ΕΕ και δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των λαών. Ο εκβιασμός που υφίστανται οι Έλληνες τις τελευταίες ώρες και από τα δύο μπλοκ, και του ΝΑΙ και του ΟΧΙ αποσκοπούν να δημιουργήσουν ένα ψευτοδιχασμό. Λέγοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ εννοούν και οι δυο ΝΑΙ στα επ’ άπειρον μνημόνια  και στην ΕΕ. Άλλωστε, ξέρουμε για τα επαναληπτικά δημοψηφίσματα στην Ιρλανδία, την Δανία και την  Γαλλία μέχρι να καταλήξουν εκβιαστικά στην αρεστή απόφαση για το  διευθυντήριο της ΕΕ.
Οι στόχοι της ΕΕ φανήκαν ξεκάθαρα στην ομιλία της Μέρκελ στο Γερμανικό κοινοβούλιο λέγοντας ότι η ΕΕ τα επόμενα 30 χρόνια πρέπει να συντονίσει τους μισθούς της με εκείνους των κύριων ανταγωνιστών της, δηλαδή της Κίνας και της Ινδίας.Ό λες οι χώρες πρέπει να προετοιμάσουν δημοσιονομικά δηλαδή κανένα δικαίωμα και μισθούς Ινδιών.

Λήξη συναγερμού: Υπό έλεγχο η φωτιά στην Agroinvest

Εικόνα
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5:00΄ το απόγευμα στο εργοστάσιο της Agroinvest είναι υπό πλήρη έλεγχο.
Αυτή τη δήλωση έκανε πριν από λίγο στο LamiaReport ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Στερεά Ελλάδα, Αντιπύραρχος Νίκος Ντίτσας.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθήκες με βιοντίζελ μέσα στο εργοστάσιο της Agroinvest και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.
Ο πυκνός μαύρος καπνός απλώθηκε πάνω από το Αχλάδι και την ευρύτερη περιοχή. Ήταν ορατός, όχι μόνο στην ανατολική Φθιώτιδα, αλλά και από την απέναντι πλευρά του Μαλιακού, ακόμη και από τη Λαμία.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Π.Υ. στη Λαμία σήμανε συναγερμός. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με επικεφαλής τον Αντιπύραρχο Νίκο Ντίτσα.
Ευτυχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα την πυρκαγιά, πριν επεκταθεί στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του εργοστασίου και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Agroinvest

Εικόνα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας για μεγάλη πυρκαγιά στην ανατολική Φθιώτιδα.
Μαύρο σύννεφο καπνού έχει σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας πάνω από το Αχλάδι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκδηλωθεί μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη με λάδια μέσα στις εγκαταστάσεις της Agroinvest.
Οι κάτοικοι στο Αχλάδι και στην ευρύτερη περιοχή είναι ανάστατοι. Το μαύρο σύννεφο καπνού είναι ορατό από την απέναντι πλευρά του Μαλιακού.
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις σπεύδουν στην Agroinvest. Περισσότερα σε λίγο...
Ο Καπνός είναι ορατός και από τη Λαμία:


Οδηγίες ΥΠΕΣΔΑ: Ποιοι θα συμμετέχουν στις εφορευτικές επιτροπές

Εικόνα
Μία από τις τελευταίες ανακοινώσεις του πριν την έναρξη του δημοψηφίσματος, αύριο Κυριακή 5 Ιουλίου, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Υπενθυμίζει το υπουργείο ότι οι εφορευτικές επιτροπές που θα συμμετέχουν στο Δημοψήφισμα είναι οι ίδιες με αυτές που διορίστηκαν στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Για το διορισμό και την ενημέρωση των διοριζόμενων στις εφορευτικές επιτροπές, δεν απαιτείται εκ νέου έκδοση ή επίδοση απόφασης, ενημερώνει.

Δημοψήφισμα: Μάθε που ψηφίζεις σε αυτό το τηλέφωνο

Εικόνα
Τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης των πολιτών για το που θα ψηφίσουν την Κυριακή στο δημοψήφισμα έθεσε σε λειτουργία το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Έτσι, παράλληλα με την εφαρμογή «Μάθε που ψηφίζεις» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.ypes.gr), οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 213 136 1500.
Οι ώρες λειτουργίας της γραμμής είναι από τις 08:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή, ανήμερα του δημοψηφίσματος, τις ώρες που θα παραμείνουν ανοιχτές οι κάλπες, δηλαδή από τις 07:00 έως τις 19:00.

Νόμος του κράτους η πλήρης αποποινικοποίηση οφειλών ατομικών εισφορών σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ

Εικόνα
Ανάσα για χιλιάδες ασφαλισμένους σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ που είχαν οφειλές στα ασφαλιστικά τους ταμεία για την υποχρεωτική ασφάλιση και κινδύνευαν η διώκονταν ποινικά για τις ίδιες οφειλές στα ταμεία, δίνει ο νόμος 4331/2015.

Με το νόμο 4331/2015 που ψηφίστηκε στις 30 Ιουνίου 2015 ολοκληρώνεται η πλήρη αποποινικοποίηση για τους ασφαλισμένους των δύο ταμείων .
Παράλληλα θεσπίζεται ειδική ρύθμιση για όσους χρωστούν από 25 έως 50.000 και είναι σε καθεστώς σύνταξης να ρυθμίσουν τις οφειλές με την σύνταξη .
Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης σχετικά με τα θέματα των ασφαλισμένων αυτών , έκανε την παρακάτω δήλωση .
«Αποδοκιμάζουμε πολιτικά την προσπάθεια στελεχών των μνημονιακών κομμάτων και ορισμένων ΜΜΕ να διαστρεβλώνουν τη πραγματικότητα και να ισχυρίζονται ψευδώς ότι δεν έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ ολόκληρες οι συντάξεις τους.
Διαβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ, καθώς και όλων των …

Μετά από 10 ημέρες οι αιτήσεις για τη χορήγηση σύνταξης στους ανασφάλιστους υπερήλικες του ΟΓΑ

Εικόνα
Μετά από 10 ημέρες, θα μπορούν να υποβληθούν οι αιτήσεις των ανασφάλιστων υπερηλίκων στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) για την επαναφορά της σύνταξης, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν χθες στο υπουργείο Υγείας σε εκπροσώπους φορέων Ελληνοποντίων και Ελλήνων Βορειοηπειρωτών ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης. Η επαναφορά της σύνταξης των ανασφάλιστων υπερηλίκων περιλαμβάνεται στις διατάξεις του νόμου, «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, η καταβολή των συντάξεων τους ανασφάλιστους υπερήλικες θα ξεκινήσει οπό τον Οκτώβριο. Αρχικά θα δοθεί στους δικαιούχους το ποσό των 260 ευρώ και από τον Οκτώβριο του 2016 το ποσό των 360 ευρώ.

«Μάθε πού ψηφίζεις»

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την Λένα Παρασκευά Στον τόπο διαμονής τους και όχι στα ειδικά εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Έτσι, ενώ μέχρι τις τελευταίες εκλογές οι ετεροδημότες ψήφιζαν σε προκαθορισμένα εκλογικά τμήματα, ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια, όπου είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους (π.χ. οι Θεσσαλονικείς που ζουν στην Αθήνα ψήφιζαν στη Νέα Σμύρνη), την Κυριακή θα ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους. ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΔΩ
Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια, καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ήδη ενημερωμένοι με τον τόπο διαμονής των ετεροδημοτών. Οι τελευταίοι απλά θα πρέπει να μάθουν για το νέο εκλογικό τμήμα, όπου θα ψηφίσουν.
Δικαίωμα να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους έχουν οι ετεροδημότες που έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση έως την 30η Απριλίου 2015, καθώς το δημοψήφισμα θα διενεργηθεί µε βάση τους εκλογικούς καταλόγους της β' αναθεώρησης 2015, οι οποίοι περι…

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ΟΧΙ”, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΥΡΩΠΗ

Εικόνα
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ΟΧΙ”,
ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΥΡΩΠΗ
Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, οι Έλληνες κι Ελληνίδες πολίτες καλούμαστε από την κυβέρνηση να εγκρίνουμε ή να απορρίψουμε τις προτάσεις των δανειστών. Οι Οικολόγοι Πράσινοι παραμένουμε ακλόνητα στο πλευρό του ΟΧΙ. Λέμε ΟΧΙ σε προτάσεις μη βιώσιμες που δεν σέβονται την ψήφο των Ελλήνων στις τελευταίες εκλογές, οξύνουν τη λιτότητα και την ύφεση και δεν σέβονται τις ευρωπαϊκές αρχές.
Στο μεταξύ το ερώτημα του δημοψηφίσματος μεταφράζεται κατά το δοκούν από τους δανειστές, τους εγχώριους εθνικιστές και το παλιό σύστημα εξουσίας της χώρας, σε μια προσπάθεια σφετερισμού της δημοκρατικής έκφρασης των πολιτών. Και αυτό ακριβώς δίνει ένα ακόμη νόημα στο δικό μας ΟΧΙ: Μ’ αυτό υπερασπιζόμαστε βασικές αρχές της δημοκρατικής νομιμότητας και ιδιαίτερα του αναφαίρετου δικαιώματός να επιλέγουμε την κυβέρνησή μας. Υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και την πληγωμένη από τα μνημόνια δημοκρατία μας.
Καθ…

Σπανίζουν τα 20ευρα, το πραγματικό πλαφόν στα 50 ευρώ

Εικόνα
Σε επικίνδυνα οριακό σημείο έχει φτάσει η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εξαντληθεί πλέον το απόθεμα των 20εύρων. Σε επικίνδυνα οριακό σημείο έχει φτάσει η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εξαντληθεί πλέον το απόθεμα των 20εύρων με αποτέλεσμα ο κόσμος που κάνει αναλήψεις να μπορεί να παίρνει μόνο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ...

Η Τράπεζα της Ελλάδος να βρίσκεται από χθες σε ανοικτή γραμμή με την ΕΚΤ έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα και να μπορέσουν οι τράπεζες να τροφοδοτούν με μετρητά τα ATMs.

Το σχέδιο αυτή τη στιγμή είναι να αξιοποιηθεί των stock των χαρτονομισμάτων των 100, των 200 και των 500 ευρώ που διαθέτουν ακόμη οι τράπεζες. Φυσικά, με το όριο των 60 ευρώ ημερησίως αυτά τα χαρτονομίσματα δεν μπορούν να κινηθούν. 
Μπορούν ωστόσο να ανταλλαχθούν στην ΕΚΤ με χαρτονομίσματα των 10,20 και 50 ευρώ τα οποία και θα... ταΐσουν τα άδεια ΑΤΜs. Σύσκεψη στο υπουργείο ΟικονομικώνΤο απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιή…

Κούρεμα για καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ

Εικόνα
Για σχέδιο έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το οποίο θα «κουρευτούν» κατά 30% όλες οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, άνω των 8.000 ευρώ, κάνει λόγο η ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times. Σύμφωνα με τις πηγές των FT ότι το σχέδιο περί «κουρέματος» πάνω από 30% είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί στις καταθέσεις σε τουλάχιστον μια ελληνική τράπεζα. Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο παράδειγμα της Κύπρου το 2013 όταν για τη διάσωση των κυπριακών τραπεζών, είχε επιβληθεί «κούρεμα» στις μη εγγυημένες καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ. Όπως τονίζεται, εάν το σχέδιο αυτό εφαρμοστεί στην Ελλάδα, θα είναι μέρος του σχεδίου της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, που θα συμφωνηθεί με τους δανειστές της χώρας, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την ΕΕ. Οι FT επικαλούνται, μάλιστα, έλληνα τραπεζίτη, σύμφωνα με τον οποίο, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής θα κρίνει πόσο γρήγορα θα εξασφαλίσει η Ελλάδα ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης από τους πιστωτές της. Υπενθυμίζεται ότι οι ελληνικές κατα…

Ανοικτά σήμερα και αύριο τα γραφεία διαβατηρίων

Εικόνα
Ανοικτά θα είναι τα γραφεία διαβατηρίων της ΕΛΑΣ σήμερα, αλλά και την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, το ωράριο λειτουργίας των γραφείων διαβατηρίων των αστυνομικών υπηρεσιών, σε ολόκληρη τη χώρα, για το Σαββατοκύριακο, καθορίζεται ως εξής:

- το Σάββατο, από τις 08.00 έως τις 18.00
- την Κυριακή, από την έναρξη της ψηφοφορίας μέχρι και τη λήξη αυτής, δηλαδή κατά τις ώρες 07.00 - 19.00.

Επισημαίνεται ότι το προσωπικό των γραφείων θα παρέχει τις υπηρεσίες του προς το κοινό, για την παράδοση των διαβατηρίων που έχουν ήδη εκτυπωθεί και είναι έτοιμα για να τα παραλάβουν οι δικαιούχοι τους, προκειμένου να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

"NΑΙ ή ΟΧΙ, μαζί στο αύριο".Τι γράφουν τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα τα οποία επικεντρώνονται στο επικείμενο δημοψήφισμα

Εικόνα

Σχολή διαιτησίας για αγώνες της ΕΣΚΑΣΕ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας  προτίθεται να λειτουργήσει σχολή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων  διαιτητών καλαθοσφαίρισης. Αιτήσεις των ενδιαφερόμενων γίνονται δεκτές στο Φαξ του Συνδέσμου  22620-21878, καθώς και στο e-mail του Συνδέσμου sedkase@gmail.com  από τις 18 Ιουνίου μέχρι και 18 Ιουλίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα6972273019 κ.  Παντελίδης Κυριάκος και 6945594890 κ. Μασλατζίδης Ιωάννης.
http://evrytaniasport.blogspot.gr