Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 22, 2018

Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος η Αρέθουσα:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εικόνα
Για όσους χορευτες-τριες έχουν δηλώσει συμμετοχή για την λιτανεία του Αγίου Αθανασίου την πρώτη Μαϊου 2018 ,η πρόβα θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου στις 7 το απόγευμα!

Από τη Φθιώτιδα στη Βηρυτό ο ΟΝΝΕΔίτης Τόλης Παπαποστόλου

Εικόνα
Ταξίδι στη Βηρυτό, πραγματοποιεί ο νεαρός οικονομολόγος και πρώην ΟΝΝΕΔίτης Τόλης Παπαποστόλου, συμμετέχοντας στην έκθεση Beirut International Property Fair που αφορά την προώθηση του προγράμματος της Greek Golden Visa για την απόκτηση άδειας διαμονής από ξένους επενδυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα στην έκθεση και το "γαλάζιο" στέλεχος συμμετείχε σε επιχειρηματική αποστολή 6 ελληνικών εταιρειών υπό την αιγίδα του κρατικού οργανισμού Enterprise Greece που προβάλλει και υποστηρίζει τις επενδυτικές ευκαιρίες της Ελλάδας.

Την πρώτη ημέρα πραγματοποίησε ομιλία για το ελληνικό πρόγραμμα Greek Golden Visa, για την απόκτηση άδειας διαμονής μέσω επενδύσεων στο κλάδο του real estate.

Ο Τόλης Παπαποστόλου με την συμμετοχή του εκεί επεδίωξε να αναδείξει και τον Νομό Φθιώτιδας, ως ελκυστικό τόπο για επενδύσεις, καθώς πολιτεύεται στην περιοχή και είναι γνωστό ότι θα συμπεριληφθεί στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές.                        
Πηγ…

Ο Καθηγητής Ιατρικής και τ. Υπουργός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος ανήγειρε Μοναστήρι και το προσφέρει την Ιερά Μητρόπολή μας.

Εικόνα
Ο Καθηγητής Ιατρικής, Χειρούργος και τ. Υπουργός κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος επεσκέφθη το πρωί της Πέμπτης 26 Απριλίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο στο Γραφείο του  εις το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο  της Ιεράς Μητροπόλεως και του ανακοίνωσε την πρόθεσή του, να παραχωρήσει εις την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και  μεγάλη οικοδομική πτέρυγα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, τα οποία ανήγειρε ο ίδιος  με έξοδά του,  σε οικόπεδό ιδιοκτησίας του στην γενέτειρά του, το χωριό Περίβλεπτο της Δυτικής Φθιώτιδος.
                Ο κ. Γιαννόπουλος παρεκάλεσε τον Σεβασμιώτατο να λειτουργήσει την δωρεά του αυτή ως Μοναστήρι, αφού ευρεθεί η κατάλληλη αδελφότητα.                 Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκαρδίως τον κ. Υπουργό για την δωρεά του αυτή, την οποία εχαρακτήρισε ως μεγάλη πράξη ευλαβείας και  αγάπης προς τον μοναχισμό και τον τόπο μας και του υπεσχέθη ότι όταν ολοκληρωθούν οι κανονικές και νόμιμες διαδικασίες θα τελέσει και τα εγ…

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 4Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Εικόνα
Οι παγκόσμιες προκλήσεις και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΣΠ. ΚΑΠΡΑΛΟΣ

Εικόνα
Από την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία στην καινοτομία, που συνδυάζει και το δημοσιογραφικό επάγγελμα, ο Σπύρος Καπράλος. Ο τέως διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ στη Βουλή, που παραιτήθηκε για να πολιτευτεί στη γενέτειρά του, Φθιώτιδα, ανέλαβε από σήμερα επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ECI). To ΕCI - European Communication Institute, που αποτελεί συνέργεια του Αυστριακού πανεπιστημίου Donau Universität Krems (DUK), του Ερευνητικού Κέντρου 'Αθηνά', του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση και του Εργαστηρίου Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ, του ΕΜΠ, συνιστά τα τελευταία έντεκα χρόνια μια καινοτόμα κυψέλη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις μεταπτυχιακές σπουδές με επίκεντρο τον τομέα της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας. «Τώρα είναι η ώρα να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Και σ’ αυτή την προσπάθεια είμαι παρών και θα την ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις! Διότι αξίζει να δώσουμε την ευκαιρία για περισσότερο ποιοτικές σ…

Θα γίνει οπωσδήποτε ο βιολογικός στον Αγιο Κωνσταντίνο

Εικόνα
Παραλιακή Αγίου, Κέντρο Υγείας, Κόμβος Καμένων... 26 Απριλίου 20180 Κατηγορηματικός εμφανίστηκε στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης αναφορικά με τον βιολογικό του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Κωνσταντίνου.
¨Οσα διακινούσαν στο παρελθόν ορισμένοι περί δημιουργίας αγωγού μεταφοράς των λυμάτων του Αγίου Κωνσταντίνου στον βιολογικό των Καμένων Βούρλων θα απογοητευθούν.
Η λύση είναι μία και θα την υλοποιήσουμε, θα κατασκευαστεί βιολογικός στον Αγιο Κωνσταντίνο ούτε στον Λογγό…” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Συκιώτης.
Download
Ο Δήμος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το φετινό καλοκαίρι οι επισκέπτες μας αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα όπως με το θέμα της καθαριότητας για αυτό και προκηρύσσουμε θέσεις προσωπικού με οκτάμηνη σύμβση ενώ περιμένουμε από το αρμόδιο υπουργείο και την έγκριση πρόσληψης 10 μόνιμων εργαζομένων, πρόσθεσε ο κ.Συκιώτης μετά την συνάντηση που είχε στο τέλος της περασμένης εβδομ…

Ο Φιλοζωικός σύλλογος "Φίλοι Καρδιάς" αναζητά εθελοντές, που θα γίνουν ανάδοχοι στην ανατροφή 7 κουταβιών

Εικόνα
Φίλοι Καρδιάς

Πριν λίγο η ομάδα δράσεις του Μώλου εντοπίσε σε ένα τσουβάλι 7 πολύ μικρά κουταβάκια ημερών!!!!Επειδή αυτά για να επιζήσουν χρειάζονται φροντίδα και τάισμα ΖΗΤΆΜΕ εθελοντές για ένα διάστημα ώστε να τα φροντίσουν όσα μπορεί ο καθένας και κατόπιν θα τα αναλάβει ο Φιλοζωικός Σύλλογος"Φίλοι Καρδιάς"Δυστυχώς κάποιος γέννησε το σκυλάκι του και του πήρε τα παιδάκια του και τα πέταξε!!!!!!Εκτός το σκοπό πού είχε να δολοφονήσει τα κουταβάκια κινδυνεύει και η μαμά πού δεν θα θηλάσει!!!!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ να βρεθούν εθελοντές!!!!!

Παιδικός αγώνας σκυταλοδρομίας, 6 Μάη, στις Θερμοπύλες

Εικόνα
Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» στο πλαίσιο της διοργάνωσης του αγώνα ορεινού τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός»  ανακοινώνει τη διεξαγωγή παιδικού αγώνα σκυταλοδρομίας, την Κυριακή 6 Μάη. Σκοπός του αγώνα ο οποίος θα πλαισιώσει των κύριο αγώνα των 15,6 χλμ είναι η παροχή δυνατότητας στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τον αρχαιολογικό χώρο των Θερμοπυλών, τα ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα σ’ αυτόν καθώς και η προβολή του σαν χώρος ενεργής ιστορικής μνήμης, ο οποίος αποτελεί κληρονομιά στην ανθρωπότητα. Αναλυτικά: Αγώνας σκυταλοδρομίας 2 Χ 600 μ. Παιδιών Δημοτικού Α΄, Β΄, Γ΄ τάξης (2009-11) 11.00 Αγώνας σκυταλοδρομίας 2 Χ 600 μ. Παιδιών Δημοτικού Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης (2006-08) 11.15 Αγώνας σκυταλοδρομίας 2 Χ 600 μ. Παιδιών Γυμνασίου Α΄, Β΄, Γ΄ τάξης (2003-05) 11.30
***  Οι εγγραφές θα γίνονται την ημέρα του αγώνα  από 10.15-11.00 στη γραμματεία του αγώνα. *** Προεγγραφές:6978612105 Παπίστα Φώτη, 6987254382 Θωμαΐδου Αναστασία,fpapistas@ gmail.com
***Απονομή μεταλλίων θα γίνει στους τρε…

«Κλεισθένης 1»: Τον Ιούνιο η ψήφιση -15 αλλαγές & δύο θέματα προς διαπραγμάτευση

Εικόνα
Εντός του Ιουνίου πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodiokisi.gr, να κατατεθεί και να ψηφιστεί από τη Βουλή ο «Κλεισθένης 1» που θα επιφέρει αλλαγές στον «Καλλικράτη», με βασική αυτή της απλής αναλογικής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με δεδομένο ότι το ν/σ θα δοθεί στη δημοσιότητα έως την Παρασκευή,ο χρόνος διαβούλευσης θα είναι πάνω-κάτω ένας μήνας, δηλαδή, το μισό από αυτόν που ζητούν ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ. Στο υπουργείο Εσωτερικών θεωρούν ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι υπεραρκετό, καθώς, όπως τονίζουν αφενός η συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και αφέτερου ήδη εδώ τουλάχιστον μερικές ημέρες το περιεχόμενο του νομοσχεδίου είναι γνωστό. Τι εννοούν: Τις ανακοινώσεις του ίδιου του υπουργού Εσωτερικών ο οποίος με επίσημο τρόπο από τοβήμα του κοινού συνεδρίου ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕαλλά και σεσυνεντέυξεις τουέχει απαρισθμήσει15 αλλαγές: Αποσυσχέτιση ευρωεκλογών από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μετάθεσή τους για τη δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου.Καθιέρωση απλής αναλογικής. …

ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-19

Εικόνα
Από 2 έως και 18 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στα δημοτικ

ΟΑΕΔ: Αντίστροφη μέτρηση για 25.000 προσλήψεις σε 274 δήμους-30 θεσεις στον δήμο Μωλου Αγίου Κωνσταντίνου(ειδικότητες)-

Εικόνα
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της έκδοσης της προκήρυξης για την πρόσληψη 25.000 ανέργων μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, σε 274 δήμους της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί εντός του Ιουνίου. Αυτή την στιγμή η προκήρυξη βρίσκεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίες και καθορίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου στη συνέχει να δοθεί στο ΟΑΕΔ για την δημοσιοποίηση και υλοποίηση της. Ωστόσο ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η προκήρυξη να ανακοινωθεί και εντός του Μάη, κάτι που επιθυμούν διακαώς και οι δήμοι της χώρας. Εξάλλου τηνάμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών έναρξης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίαςκαθώς πλησιάζει η έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν, ζητά και η ΚΕΔΕ. Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων θα προσληφθούν για οκτώ μήνες,με πλήρη με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα.Επίσης θα διατηρηθεί και ίσως επεκταθεί το σκέλος της κατάρτισης κα…

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 1.500 ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Την ανανέωση της θητείας 1500 πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης για δύο έτη και με εξάμηνες συμβάσεις -αντί τω

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας

Εικόνα
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν  την Κυριακή στη Λαμία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γενική συνέλευση είχε μεγάλη συμμετοχή μελών και διεξήχθηκε σε καλό κλίμα. Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, οι εκλεγέντες στο νέο ΔΣ είναι:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΤΩΝΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣτουΑΝΤΩΝΗ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣΝΙΚΟΣτουΔΗΜΗΤΡΗ