Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 19, 2016

Ανακλήσεις με όνομα για τα «ορφανά» του Χατζηγάκη

Εικόνα
Υπό διαμόρφωση οι λίστες των υπόχρεων επιστροφής, έστω και σε δόσεις, των γνωστών ενισχύσεων του πακέτου Χατζηγάκη, καθώς βρίσκεται στο τελικό της στάδιο η υπουργική απόφαση για τις περιβόητες ανακτήσεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν περί τους 12.000 υπόχρεους αγρότες, που έλαβαν ενισχύσεις άνω των 5.000 ευρώ να ενημερώνονται μέσα στο καλοκαίρι για την υποχρέωση επιστροφή της πρώτης δόσης του συνολικού ποσού που εισέπραξαν το 2009, κάτι που θα γίνει στην πράξη με συμψηφισμό των απαιτήσεων από άμεσες ενισχύσεις του 2016.
Εν τω μεταξύ, όσο πλησιάζει ο καιρός της ταυτοποίησης των υποχρεώσεων, εντείνονται οι αντιδράσεις από την πλευρά των παραγωγών, ενώ το όλο θέμα προσλαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις με βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων να ασκούν δριμεία κριτική για τον τρόπο χειρισμού του θέματος στη διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Εικόνα
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016, 19:41

Ο Σύλλογος Γυναικών Μώλου αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα

Εικόνα
Α N A K O I N Ω Σ Η
Το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρα 21 μ.μ. σας καλούμε στην πλατεία του Μώλου, για να αναβιώσουμε το έθιμο του κλήδονα.
Θα ακολουθήσει γλέντι.
Παρακαλούμε, να φέρετε, άν έχετε, τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια σας.
Σας περιμένουμε.
Το Δ.Σ.


Παιδικοί Σταθμοί: Στο ΦΕΚ η ΚΥΑ για τις εγγραφές – Ξεκινά η διαδικασία

Εικόνα
Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση με το ανασχεδιασμένο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής».
Στις 4 Ιουλίου θα εκδώσει η ΕΕΤΑΑ την πρόσκληση για τους γονείς που επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία). Την 1η Αυγούστου, θα γίνει γνωστό ποιοι γονείς είναι ωφελούμενοι του προγράμματος.
Υπενθυμίζεται ότι και τη σχολική χρονιά 2016-2017 υπολογίζεται να φιλοξενηθούν δωρεάν, μέσω ΕΣΠΑ, περίπου 81.000 παιδιά.
Η χρηματοδότηση θα ανέλθει σε 175 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 93 εκατ. ευρώ προέρχονται από κοινοτικούς πόρους και τα 82 από εθνικούς.
Ωφελούμενοι
Σύμφωνα με το ΦΕΚ, ωφελούμενες/οι της δράσης είναι:
– Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών ή/και
– Μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία.
– Άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλει…

Αγροτική Εστία: Υποβολή αιτήσεων από 27 Ιουνίου έως 16 Ιουλίου

Εικόνα
Την Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα φετινά προγράμματα της Αγροτικής Εστίας. Μια διαδικασία που θα διατηρηθεί μέχρι και τις 16 Ιουλίου για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο απαραίτητος έλεγχος από τις υπηρεσίες του ΟΓΑ. 

 Η επιλογή των 358.300 δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση και η παραλαβή των σχετικών κουπονιών θα γίνει μέσω ΚΕΠ, κάτι που δίνει την ελπίδα στη διοίκηση του Οργανισμού ότι θα καταστεί εφικτό να ξεκινήσουν τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας την 1η Αυγούστου, ίσως και νωρίτερα.
Σε σχέση με πέρσι τα προγράμματα δεν θα έχουν ετήσια διάρκεια, αλλά η ολοκλήρωσή τους έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Μαΐου 2017, το αργότερο. 

Πιο συγκεκριμένα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, που φέτος θα κοστίσουν 14,1 εκατ ευρώ, έχουν ως εξής: http://www.dikaiologitika.gr/

Οι κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται στα ΜΜΜ (εγκύκλιος)

Εικόνα
Το Υπουργείο Υγείας και η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε εγκύκλιο επισημαίνουν την επιτακτική ανάγκη την υπενθύμιση τήρησης βασικών κανόνων υγιεινής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με σκοπό την προστασία της Ατομικής Υγείας τόσο των επιβατών όσο και των εργαζομένων σε αυτά, και κατ’ επέκταση τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.
Πιο συγκεκριμένα:
– Όλοι οι χώροι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να διατηρούνται καθαροί.
– Να τηρείται τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού και απολύμανσης όλων των
εσωτερικών χώρων και επιφανειών των οχημάτων. Για την απολύμανση να
χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ απολυμαντικά σκευάσματα ή άλλοι
αποδεκτοί τρόποι απολύμανσης (π.χ. χρήση ατμού).
– Σημαντικός θεωρείται επίσης ο σχολαστικός καθαρισμός και η απολύμανση των
χειρολαβών και των στηριγμάτων, από όπου κρατούνται οι επιβάτες, καθώς και
των διακοπτών ειδοποίησης στάσης, που δύνανται να αποτελέσουν εστίες
μικροβίων.
– Οι επενδύσεις των καθισμάτων να διατηρούνται καθαρές και χωρίς φθορές, ώστε
να αποτρέπε…

ΟΓΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διακοπές, εκδρομές, θέατρο, βιβλία – Η διαδικασία

Εικόνα
H στιγμή που πολλοί περιμένουν έφτασε. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα φετινά προγράμματα της Αγροτικής Εστίας (Δωρεάν διακοπές, εκδρομές, θέατρο, βιβλία, σεμινάρια) ξεκινά τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Ιουλίου για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο απαραίτητος έλεγχος. Ως προς τη διαδικασία, η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση και η παραλαβή των σχετικών κουπονιών θα γίνει μέσω ΚΕΠ, κάτι που δίνει προσδοκίες ότι τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου, ίσως και νωρίτερα.
Αναλυτικά τα προγράμματα:
1)  Πρόγραμμα  Κοινωνικού Τουρισμού: Φέτος θα έχει  59.000 δικαιούχους. Το πρόγραμμα διαχωρίζεται ως εξής: *Εξαήμερες διακοπές (πέντε διανυκτερεύσεις) για 55.000 άτομα. *Εξαήμερες διακοπές (πέντε διανυκτερεύσεις) για 4.000 συνταξιούχους οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν και μέχρι πέντε απλές λούσεις σε νομίμως λειτουργούσες εγκατασ…

Ισχυρές βροχές & καταιγίδες το Σαββατοκύριακο – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Εικόνα
Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο από τα νοτιοδυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, κάνει λόγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Παρασκευή.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο θα επηρεαστούν από το πρωί τα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και η Πελοπόννησος και σταδιακά από το απόγευμα η Στερεά και πιθανόν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική).
Την Κυριακή, κατά διαστήματα, μέχρι και τις απογευματινές ώρες, τα φαινόμενα θα γίνουν αισθητά σε Πελοπόννησο, κεντρική και ανατολική Στερεά, Εύβοια, Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και πιθανόν τις βραδινές στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Στο μεταξύ, προειδοποιητικό σήμα για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς το Σάββατο σε Λήμνο, Έβρο, Σαμοθράκη, Θάσο και Χαλκιδική εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Newsroom Δ…

Το εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλογου Μώλου παρουσίασε χορούς για τις αλησμόνητες πατρίδες στη Λυγαριά(φωτο)

Εικόνα
Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μώλου
Το εφηβικό τμήμα του συλλόγου παρουσίασε χορούς από τις αλησμόνητες πατρίδες...
Προσκεκλημένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λυγαριάς....Τα ονόματα των μαθητών της Φθιώτιδας που έγραψαν 17 και πάνω στις Πανελλαδικές 2016

Εικόνα
πατήστε εδώ
Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων έγινε από τον Υπεύθυνο ΠΛΗΝΕΤ Ν. Φθ/δας κ. Ιωάννη Δήμο
 © 2016, . Για την αναδημοσίευση της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η αναφορά του link προς το άρθρο του sep4u.gr

Η Περιφέρεια σφράγισε το εστιατόριο στα Άσπρα Σπίτια

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την ΕΥΘΕΙΑ Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, έπειτα από το περιστατικό μαζικής τροφικής δηλητηρίασης του περασμένου Σαββάτου, στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας.
Έπειτα από απόφαση του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, οι επόπτες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας συνέλεξαν δείγματα προϊόντων του εστιατορίου αλλά και προμηθευτών αυτού, στο πλαίσιο του υγειονομικού ελέγχου, τα οποία στάλθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Το κατάστημα σφραγίστηκε με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά μέχρι να εξαχθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Δείτε τα σημεία διανομής των τροφίμων του ΤΕΒΑ στο δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου

Εικόνα
Δείτε τα σημεία διανομής των τροφίμων του ΤΕΒΑ στη Φθιώτιδα
Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ Ξεκινούν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου οι διανομές τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, ειδών οικιακής χρήσης καθώς και νωπού κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» της Φθιώτιδας. Ο Δήμος Λαμιέων ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, ανακοίνωσε τα σημεία διανομής για όλον τον νομό όπως παρακάτω: Για το Δήμο Λαμιέων το σημείο διανομής είναι ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και θα γίνει από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου (08.00 π.μ -14.00 μ.μ),Για το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας τα σημεία διανομής είναι το Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας και το Δημοτικό Κατάστημα Ελάτειας και η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου (08.00 π.μ - 11.00μ.μ), Για το Δήμο Δομοκού τα σημεία διανομής είνα…

Παρέμβαση Ντενίση για να επιστρέψει το νερό στον ΟΣΜΑΕΣ

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ Στα δικαστήρια έφτασαν οι κάτοικοι του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ (Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού στο Θεολόγο), προκειμένου να επαναλειτουργήσει το δίκτυο ύδρευσης, καθώς η περιοχή κάλυπτε τις ανάγκες της από υδροφόρες! Με προσωρινή απόφαση της Προέδρου Πρωτοδικών, Παναγιώτας Μιχαήλ και μέχρι την τακτική δικάσιμο που ορίστηκε στις 23 Αυγούστου 2016, οι μέχρι τώρα έχοντες τα κλειδιά των εγκαταστάσεων και οι οποίοι είχαν κλείσει την υδροδότηση, να τα παραδώσουν στον πληρεξούσιο δικηγόρο των αιτούντων, Δημήτρη Μαούνη, που τυγχάνει και γενικός γραμματέας του Συλλόγου για την προστασία του Περιβάλλοντος Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Μαλεσίνας. Μεταξύ των κατοίκων που βρέθηκαν στην Ευελπίδων για την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων, ήταν και η γνωστή ηθοποιός και κόρη του Λαμιώτη στρατηγού Ντενίση, Μιμή, η οποία παρενέβη καθοριστικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου. Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν στις 13 Ιουνίου κα…

ΟΓΑ: Το Α21 και η διαδικασία για να πάρετε τον Ιούλιο το επίδομα τέκνων (προθεσμία)

Εικόνα
Εως τις 26 Ιουνίου θα πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις Α21 στο TAXISnet οι δικαιούχοι ώστε να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικά επιδόματα) απο τον ΟΓΑ έως το τέλος του Ιουλίου σύμφωνα με τον Οργανισμό
Σήμερα, ο ΟΓΑ θα καταβάλλει οικογενειακά επιδόματα, που αφορούν αιτήσεις οι οποίες εκκρεμούσαν από το 2015, σε 12.984 δικαιούχους.
Πρόκειται για περιπτώσεις καταβολής ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, οι αιτήσεις (Α21) των οποίων ελέγχθηκαν έως τις 11 Απριλίου 2016, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού. Η συνολική δαπάνη θα ανέλθει στα 10.211.706 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή της β’ δόσης των οικογενειακών επιδομάτων που αφορούν το τρέχον έτος, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ο αριθμός των επιδομάτων που θα καταβληθούν, θα εξαρτηθεί από τις φορολογικές δηλώσεις που θα έχουν υποβληθεί έως τις αρχές Ιουλίου.
Σημειώνεται ότι όσοι επιθ…

Σε σχέση με το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος

Εικόνα
24.06.2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σχέση με το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ο Πρόεδρος της Δράσης και π. ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χρειάζεται πολύς χρόνος δουλειά, σοβαρότητα και ευθύνη για να κτίσεις και ελάχιστος χρόνος αλλά πολλά πυρομαχικά για να γκρεμίσεις ένα οικοδόμημα. Ο βρετανικός λαός, μετά από τα ολέθρια λάθη μιας ανάξιας ηγεσίας, που για έναν ιδιοτελή προεκλογικό ελιγμό άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, πήρε -οριακά έστω- την απόφαση να φύγει προς το άγνωστο. Οι κοινωνίες πάντοτε διέθεταν πολιτικούς τύπου Φάραζ και Τραμπ, που είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν αδίστακτα τους φόβους, τις αγωνίες και τις προκαταλήψεις των λαών. Αυτοί όμως θα παρέμεναν περιθωριακές και ακραίες φωνές, αν το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Ευρώπης δεν τους τροφοδοτούσε τόσο προκλητικά με κάθε είδους πυρομαχικά.


Μπορεί κανείς να απαριθμήσει πολλά, κακοδιαχείριση και στρουθοκαμηλισμός στη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, μη τήρηση των κανόνων (π.χ. συνθ…

Λαμία: Έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του - Καλό ταξίδι Παναγιώτη

Εικόνα
Την ημέρα των γενεθλίων του, στα 34 χρόνια του, διάλεξε ο Παναγιώτης Αγαπητός για να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι...
Ο Παναγιώτης Αγαπητός από τη Λαμία, ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Δομοκού. Το τελευταίο διάστημα όμως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Δείτε περισσότερα στο http://www.lamiareport.gr/

Έρχεται η πληρωμή γιά το Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στους δικαιούχους

Εικόνα
Εντός των προσεχών δύο εβδομάδων και το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πιστωθεί το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς χιλιάδων δικαιούχων που υπέβαλαν αιτήσεις στο taxisnet από την 1η-1-2016 έως τις 30-5-2016.
Επιπλέον θα πληρωθούν και δικαιούχοι που υπέβαλαν αιτήσεις μέχρι 31-12-2015, για τις ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης που αγόρασαν μετά την 1η-1-2016.
Υπενθυμίζεται ότι , σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης είναι:
α) άγαμοι φορολογούμενοι που έχουν ετήσια εισοδήματα έως 12.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας έως 100.000 ευρώ,
β) έγγαμοι χωρίς παιδιά με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ,
γ) έγγαμοι με ένα παιδί, ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 22.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ,
δ) έγγαμοι με δύο παιδιά, ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 24.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας …

Πλήγμα στον τουρισμό από το Brexit

Εικόνα
Τις σοβαρές ανησυχίες του για τις συνέπειες του αποτελέσματος του Brexit στον ελληνικό τουρισμό εκφράζει ο Ανδρέας Ανδρεάδης, με δεδομένο ότι 2,5 εκατ. βρετανοί επισκέπτονται ετησίως τη χώρα μας.
«Σοκ και δέος: παρά τα προγνωστικά η Μεγάλη Βρετανία ψήφισε Brexit! Καταλυτικές & απρόβλεπτες οι συνέπειες και για τον ελληνικό τουρισμό», έγραψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο twitter εκφράζοντας την ανησυχία του.
Οι παράγοντες του ελληνικού τουρισμού ανησυχούν για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει για τη χώρα, καθώς δύομιση εκατομμύρια Βρετανοί κάθε χρόνο επισκέπτονται τη χώρα μας και κανείς δεν μπορεί να καταγράψει με σαφήνεια τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει το Brexit για τον ελληνικό τουρισμό.
«Ενα τέτοιο ενδεχόμενο ανησυχεί την Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα, αφού αποτελεί «αχαρτογράφητα νερά» για όλη την Ευρώπη» επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον τουρισμό:
«Ανησυχεί και εμάς τους Έλληνες επ…

865 προσλήψεις εποχικών στους παιδικούς σταθμούς των δήμων

Εικόνα
Στην πρόσληψη 865 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της χώρας προκειμένου να ενισχυθούν με προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τις παρακάτω θέσεις μέσω δύο αποφάσεων. Οσοι προσλήφθούν θα υπογράψουν οκτάμηνες, εντεκάμηνες και ετήσιες συμβάσεις εργασίας. Αναλυτικά εγκρίθηκαν:
Η σύναψη τριάντα δύο (32) συµβάσεων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες ή έως εννέα (9) µήνες (για αναγνωρισµένες σχολές) ή έως έντεκα (11) µήνες (για παιδικούς σταθµούς) και εκατόν εξήντα επτά (167) συµβάσεων µίσθωσης έργου διάρκειας έως ένα (1) έτος, σε ΝΠΙ∆ για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίµου από τις ωφελούµενους, σύµφωνα µε τον πίνακα που ακολουθεί:
Δειτε εδω την κατανομή των θέσεων
Η σύναψη είκοσι έξι (26) συµβάσεων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες ή έως εννέα (9) µήνες (για αναγνωρι…

Forum Δημάρχων από τη ΝΔ για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Εικόνα
To 1ο Forum Δημάρχων μελών της Νέας Δημοκρατίας θα λάβει χώρα αύριο Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2016, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά από πρωτοβουλία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη σε συνεργασία με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Γραμματέα Τάσο Γαϊτάνη.  Στις εργασίες του Forum που θα κρατήσουν μέχρι αργά το απόγευμα θα συζητηθούν οικονομικά ζητήματα των Δήμων, η Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και μια σειρά άλλων επιμέρους ζητημάτων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1οFORUM ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕΛΩΝ ΝΔ
Αθήνα 24 Ιουνίου 2016
Έναρξη:
12:30–13:00      Τάσος Γαϊτάνης, Γραμματέας Αυτοδιοίκησης ΝΔ
Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας ΠΕ ΝΔ
Μάκης Βορίδης, Συν/στής Δημ. Διοίκησης, Δημ. Τάξης & Δικαιοσύνης
Χαράλαμπος Αθανασίου, Τομεάρχης Εσωτερικών
Μαρία Σπυράκη, Ευρωβουλευτής ΝΔ
Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου

Α’ Θεματική Ενότητα: Οικονομική Αποκέντρωση
13:00-13:35      Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Δήμαρχος Βά…

Και η Βρετανία αποφασίζει... BREXIT!

Εικόνα
Ακόμα δεν έχουν καταμετρηθεί στο 100% οι ψήφοι αλλά βρίσκονται στο...
72% και το Brexit προηγείται κατά 1,5 μονάδα. Δεν υπάρχει μάλλον θρίλερ και προφανώς αυτό θα είναι και το αποτέλεσμα.

Η απόφαση που παίρνει η Βρετανία είναι να τεθεί εκτός Ευρώπης κάτι που θα επηρεάσει ολόκληρη την Ευρώπη καθώς από αύριο θα αλλάξουν πολλά. Πλέον η Βρετανία θα λογαριάζεται ως χώρα εκτός ΕΕ που σημαίνει πως επανέρχονται φόροι, διαβατήρια και ό,τι ισχύει για τις χώρες εκτός ΕΕ  tro-ma-ktiko.blogspot.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ από το ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ

Εικόνα
ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
Η ΓΑΛΗΝΗ ΞΤΕΕ ΑΕ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ « ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ & ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΘΕΣΠΙΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΩΝ (03€) ΕΥΡΩ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ (03€) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΥΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΩΣ ΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΛΥΜΑΟΣ.
καλό καλοκαίρι
Ανδρεας Θεολογου Γεν. Διευθυντης
5, Ger.Vassiliadi Str.
35008 Κameνα Vourla, GREECE. TEL +30 22350 80501 FaX+30 22350 22307 Mob. +30 6983244070 Email: Manager@mitsis-galinihotel.com Web Site: www.mitsishotels.com
Join Now the unique Mitsis Friend's Club! http://www.mitsisclub.com/member_Benefits.asp “A guest never forgets the host who treated him kindly” - Hom…

ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ Α21 2016-2017 & πολυτεκνικών-προνοιακών-ΟΑΕΔ

Εικόνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015
Πως να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ  στοTAXISnet                                  ***************************
ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ Α21 2016
Την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουνίου, ο ΟΓΑ θα καταβάλλει οικογενειακά επιδόματα, που αφορούν αιτήσεις οι οποίες εκκρεμούσαν από το 2015, σε 12.984 δικαιούχους. Σύμφωνα με το dikaiologitika.grτο δεύτερο µισό της πρώτης δόσης για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ (οικογενειακά επιδόματα), θα πληρωθεί στους δικαιούχους ταυτόχρονα με την δεύτερη δόση, η οποία είναι προγραµµατισµένη να καταβληθεί έως τις 20 Ιουλίου. Ο ΟΓΑ ευελπιστεί ότι θα είναι έτοιμος να πληρώσει τα οικογενειακά επιδόματα λίγες µέρες νωρίτερα και τα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων έως τις 15 Ιουλίου, αν και αυτό θα κριθεί γενικότερα από την κατάσταση της ρευστότητας του κρατικού «κορβανά».

Δείτε εδώ...>>> Τα 12 απλά βήματα για να συμπληρώσετε μόνοι σας τη δήλωση.

Δείτε ΕΔΩ  ΤΑ ΠΑ…