Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 25, 2015

Τέλος οι προϊστάμενοι με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο – Ποια θα είναι τα κρίσιμα προσόντα (λίστα)

Εικόνα
Στο τελικό στάδιο διαμόρφωσής του βρίσκεται το σχέδιο νόμου για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ καθορίζεται μια νέου τύπου μοριοδότηση προσόντων για τις προαγωγές και την επιλογή προϊσταμένων. Αναμένεται ότι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει δοθεί στη δημοσιότητα και θα οδεύσει προς κατάθεση στη Βουλή.
Γνώσεις, δεξιότητες, προϋπηρεσία, προσόντα από την επαγγελματική εμπειρία, στοιχεία της προσωπικότητας αλλά και συνέντευξη (με πρακτικά) έχουν μπει στη… ζυγαριά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος».
Ήδη έχουν καταγραφεί τα κριτήρια με τα οποία θα γίνονται οι προαγωγές για τμηματάρχες, διευθυντές και γενικούς διευθυντές, ενώ αναζητείται η «ισορροπία» στη συγκέντρωση μορίων για τα προσόντα των υπαλλήλων οι οποίοι διεκδικούν μια θέση ευθύνης.
Μεταθέσεις, εμπειρία εκτός Δημοσίου
Στο νέο θεσμικό πλαίσιο για την αξιολόγηση προσωπικού στη δημόσια διοίκηση περιλαμβάνονται και κ…

Νέα ανακοίνωση απο τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου Λαμίας για την τραγική κατάσταση στην Υγεία

Εικόνα
Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι  Εργαζόμενοι απο το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
«Στο πλαίσιο της μνημονιακής πολιτικής που έχει συνεχίζει να επιβάλλει και η σημερινή κυβέρνηση είναι γνωστό ότι γίνονται και νέες περικοπές στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.
Στην <<προεκλογική>> όπως αποδείχτηκε της 16/9/2015 συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και άλλων φορέων του Νοσοκομείου μας με το Διοικητή της 5η Υ.ΠΕ Κο Αντωνίου , τον ενημερώσαμε εκτενώς για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι, πάροχοι αλλά παράλληλα και χρήστες υγείας, τα οποία έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει με δελτία τύπου και ανακοινώσεις.
Αφού λάβαμε ως απάντηση γενικότητες , όπως άγνοια για το μέγεθος των προβλημάτων και διάφορες υποσχέσεις για προσπάθειες επίλυσης ΑΜΕΣΑ κάποιων από αυτών, περιμέναμε τους πρώτους καρπούς αυτής της συνάντησης.
Έχουμε επισημάνει δεκάδες φορές την άνιση μεταχείριση μεταξύ των Νοσοκομείων της 5ης Υ.ΠΕ. και ιδίως την απαξίωση του δικού μας τόσο από την …

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Β΄ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 31-10-2015

Εικόνα
https://edepsf.wordpress.com/
6η αγωνιστική Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας
Σάββατο 31-10-2015
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ-ΣΚΑΡΦΕΙΑ  1-1
ΓΛΥΦΑ –ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1-0
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 5-1
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ ΒΡΥΣΗΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΧΙΝΟΥ 0-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π ΓΙΑΝΙΤΣΟΥΣ-ΑΡΧΑΝΙ 3-3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ  3-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ- ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 1-3
ΕΚΚΑΡΑ -ΚΑΛΑΜΑΚΙ 4-1
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ- ΑΙΑΝΤΑΣ  5-2
ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ-ΔΙΒΡΗ 2-2

Όλοι στον ίδιο κουβά

Εικόνα
Θανος Ασημακης
Πολιτικό Γραφείο
Μαραθιάς Φωκίδας, 27 Οκτωβρίου 2015
Άρθρο
Θάνου (Αθανάσιος) Ασημάκη
Στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Απόφοιτου Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης
Παντείου Πανεπιστημίου


Όλοι στον ίδιο κουβά
Φωνάζουν οι μεν, φωνάζουν και οι δε. Οι πρώτοι τα ψήφιζαν εχθές, οι δεύτεροι σήμερα.
Μνημόνιο 1ο , μνημόνιο 2ο , μνημόνιο 3ο. «Όλα μνημόνιο» όπως θα το ονόμαζε και ο Θέμος!
Κάπου όμως χαθήκαμε λίγο. Τι σημαίνει μνημόνιο; Σημαίνει αύξηση φόρων; Σημαίνει

Μπήκαν τα λεφτά για την κάρτα σίτισης

Εικόνα
Οι περίπου 145.000 δικαιούχοι πιστώθηακαν τα δικαιούμενα χρήματα στην κάρτας σίτισης και από σήμερα θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για τις αγορές τους στα καταστήματα τροφίμων που είναι συμβεβλημένα.

Οι κάρτες ενεργοποιούνται για τέταρτη φορά και για τον μήνα που διανύουμε υπήρξε μια καθυστέρηση καθώς τα χρήματα θα πρέπει να είχαν πιστωθεί από τις 24 του μήνα.
Το συνολικό ποσό που κατατέθηκε ανέρχεται στα 16 εκ. ευρώ κι αφορά 145.537 δικαιούχους οι οποίοι δικαιούνται από 70 ως 220 ευρώ, ανάλογα με το εισόδημά τους.

Με ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης ενημέρωσε ότι η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Οι δικαιούχοι μάταια περίμεναν τα χρήματα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων κάθε ημερομηνία που οριζόταν περνούσε χωρίς να γίνει η πίστωση των χρημάτων, καθώς τα ταμεία ήταν άδεια.

Την επόμενη Πέμπτη λοιπόν οι δικαιούχοι θα λάβουν την δεύτερη και τρίτη δόση …

Ποια είναι η προσαύξηση για όσους δεν πληρώσουν ΕΝΦΙΑ

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

«Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ. Είναι πέντε δόσεις, σήμερα είναι η πρώτη», δήλωσε η Σοφία Σεχπερίδου Διευθύντρια Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Στην περίπτωση που κάποιος δεν πληρώσει σήμερα την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, θα έχει μία προσαύξηση 0,73%, αλλά μπορεί και να ρυθμίσει το χρέος του.

Σύμφωνα με την κ. Σεχπερίδου μπορεί να ρυθμίσει το σύνολο της οφειλής εφόσον γίνει ληξιπρόθεσμη η πρώτη δόση. Η ρύθμιση πάντως είναι έντοκη.

«Πράσινο φως» για 2.000 προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

Εικόνα
Ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 2.000 εκπαιδευτικών ως αναπληρωτών και ωρομισθίων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα 10 μηνών, μετά από σχετική σημερινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Οι προσλήψεις αφορούν στο σύνολο των σχολικών μονάδων -πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και όλες τις δομές ειδικής αγωγής, για το σχολικό έτος 2015-2016.
Πηγή: e-dimosio.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ

Εικόνα
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΡΙΘ. ΕΓΓΡ. ΕΙΣ ΒΙΒΛ. ΕΠΑΓΓΕΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 1–12/7/74
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 06986108669 - 6944878005 – 6983869431

Αριθ. Πρωτ. 50                                                                        Λαμία 30/10/2015

ΠΡΟΣ

1. Την κ. Μαρία - Φωτεινή Π̟ακωνσταντίνου προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας.

Κοινοποίηση

1. Την κ. Ευθυµία Καράντζαλη Ανα̟πληρώτρια Προϊσταµένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας – Ευρυτανίας.
2. Το Υπουργείο πολιτισμού.
3. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας καταγγέλλει την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας για την άκαμπτη στάση της και την πρόθεση να προχωρήσει σε μαζική απόλυση εργατοτεχνικού προσωπικού στις 31-10-2015.
Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μας ότι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας στο πλαίσιο υλοποίησης του 10ου υποέργ…

Νομική υποστήριξη σε δανειολήπτες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Εικόνα
Το τελευταίο διάστημα οι δανειολήπτες είναι αντιμέτωποι:
– με την λήξη της προστασίας από πλειστηριασμούς της 1ης κατοικίας
– με την τροποποίηση του Ν.3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά
– με την ενεργοποίηση του «κώδικα δεοντολογίας» των τραπεζών

Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας καλεί τους δανειολήπτες που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τις Τράπεζες να επισκέπτονται  τα γραφεία της Δημ. Γεωργιάδου 177α
κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 8.30 – 12.30 τηλ. 2421045615
προκειμένου να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση και καθοδήγηση ανάλογα με την περίπτωση, για τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο και τις διεξόδους που έχουν ανάλογα με τις οφειλές, τα εισοδήματα και την ακίνητη περιουσία τους.
Η ενεργοποίηση του αναθεωρημένου «κώδικα δεοντολογίας» μπορεί να δώσει κάποια λύση, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε πλειστηριασμούς ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής του από τις τράπεζες και τις δυνατότητες του δανειολήπτη.
Η προστασία της 1ης κατοικία…

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 690 μονίμων σε φορείς του υπ. Υγείας- Αιτήσεις από 17/11 έως 1/12

Εικόνα
Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ με αριθμό 5Κ/2015 για 690 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής -asep.gr- από 17 Νοεμβρίου ημέρα Τρίτη και κλείνουν 1 Δεκεμβρίου.
Η κατανομή των θέσεων για την νέα προκήρυξη 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ που αφορά μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία της χώρας χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Α’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τριακόσιες εβδομήντα τέσσερις (374) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Επισκεπτών -τριών Υγείας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Λογιστικής, Μαιών – Μαιευτών, Μηχανικών ειδικοτήτων: Ηλεκτρονικών Τεχνικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Νοσηλευτικής, Πληροφορικής, Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, Φυσικοθεραπείας. Β’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τριακόσιες δεκαέξι (316) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: Βοηθών Νοσηλευτικής-Αδελφών Νοσοκόμων-Νοσοκόμων Φυλάκων Ασθενών, Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων- Παρ…

Σήμερα τα επιδόματα σίτισης, από Δευτέρα τα οικογενειακά επιδόματα...

Εικόνα
Τα επιδόματα σίτισης θα δοθούν σήμερα Παρασκευή και από Δευτέρα τα
οικογενειακά επιδόματα, επεσήμανε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας


Ανδρέας Νεφελούδης, στο περιθώριο εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο του «Όχι» στην Τρίπολη.

Όπως εξήγησε, η κυβέρνηση καταλαβαίνει απόλυτα το πρόβλημα και ζητεί κατανόηση όσο είναι δυνατόν, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να μην επαναληφθούν παρόμοιες καθυστερήσεις.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τα μισθολογικά ο κ. Νεφελούδης επεσήμανε ότι, «εργαζόμαστε και είμαστε σε διαπραγμάτευση για να ισχύσουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις που θα τελειώσουν το Νοέμβριο, για να αλλάξουμε το τοπίο των εργασιακών σχέσεων».

«Εργαζόμαστε για το καλύτερο. Για να μειωθούν οι επιπτώσεις της κρίσης, ώστε πολύ σύντομα να βγούμε στην ευημερία για την ανάπτυξη του λαού», υπερθεμάτισε ο κ. Νεφελούδης.

Πληρώνει ο ΕΛΓΑ ενισχύσεις ΠΣΕΑ για το 2011 και ζημιές από πυρκαγιές του 2011 και 2012

Εικόνα
Την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015, θα καταβληθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. οικονομικές ενισχύσεις ύψους 1.051.204,18 ευρώ σε 1.177 παραγωγούς της Χώρας, για προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (Κ.Ο.Ε - ΠΣΕΑ). Η πληρωμή αφορά τα Προγράμματα Κ.Ο.Ε «Ετήσιο 2011» και ειδικότερα ζημιές από προσβολή περονόσπορου στα αμπέλια, «Πυρκαγιές 2011» και «Πυρκαγιές 2012».
Οι ενισχύσεις αυτές αφορούν παραγωγούς των νομών:
Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδος, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ηρακλείου, Κορινθίας, Λαρίσης, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου ,Φθιώτιδος, Χαλκιδικής και Χανίων.

Δείτε την κατάσταση πληρωμών ανά νομό

Ανοίγει ο δρόμος για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Εικόνα
Ανοίγει ο δρόμος για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, καθώς με απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπουργικής απόφαση του περασμένου Ιουλίου για αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης. όπως οι πλειστηριασμοί.
Σύμφωνα με την απόφαση:

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ’ αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών» (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β’ 2110)».

Υπ. Εργασίας: Πώς υπολογίζονται οι συντάξεις

Με το νόμο Λοβέρδου - Κουτρουμάνη, ήτοι με αναλογική και βασική σύνταξη καθώς και μέρος της σύνταξης υπολογισμένη με το παλαιό σύστημα, θα συνταξοδοτούνται οι ασφαλισμένοι που θεμελίωσαν δικαίωμα σύνταξης μέχρι 31.12.2014, αλλά η συνταξιοδότησή τους αρχίζει από 1.9.2015 παράλληλα με τους ασφαλισμένους που θεμελίωναν δικαίωμα σύνταξης από 1.1.2015.

Διευκρινιστική εγκύκλιος που υπογράφεται από τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο ξεκαθαρίζει ποιους αφορά ο νέος τρόπος υπολογισμού της σύνταξης. Συγκεκριμένα ορίζει ότι με το ν. 4337/2015 προστέθηκε μια επιπλέον κατηγορία ασφαλισμένων, οι οποίοι θα δουν τη σύνταξή τους να υπολογίζεται με διπλό τρόπο. Δηλαδή, οι ρυθμίσεις του ν.3863/2010 θα αφορούν στους ασφαλισμένους που θεμελίωσαν δικαίωμα σύνταξης από 1.1.2015 ή στους ασφαλισμένους που θεμελίωσαν δικαίωμα σύνταξης μέχρι 31.12.2014, αλλά η συνταξιοδότησή τους αρχίζει από 1.9.2015.
Παρακάτω αναλύονται οι συγκεκριμένες διατάξεις που τροποποιούνται και, ειδικότερα, οι διατά…

Φθιώτιδα: Ασθενοφόρα χωρίς καύσιμα - Κινδυνεύουν ζωές και αδιαφορούν

Εικόνα
Τα ασθενοφόρα είναι παροπλισμένα, οι οδηγοί κάθονται και οι ασθενείς κινδυνεύουν να πεθάνουν....
Ο λόγος για τα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας του νομού οι Δ/ντες των οποίων έχουν γίνει επαίτες για να εξοικονομήσουν πετρέλαιο θέρμανσης και καύσιμα για τα ασθενοφόρα...lamiareport.gr/

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ.Δείτε τις θέσεις στη Στερεά Ελλάδα

Εικόνα
inShare1 Με 108 εποχικά εργαζόμενους θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ήδη εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ 97 συνολικά θέσεις, εκ των οποίων 48 για διανομείς και 49 για υπαλλήλους εσωτερικής εκμετάλλευσης, όλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 6 μηνών. Στο μεταξύ, λήγει στις 2 Νοεμβρίου η προθεσμία για αιτήσεις για άλλες 11 θέσεις στα ΕΛΤΑ Λάρισας, Μαγνησίας και Φθιώτιδας για προσωπικό των συγκεκριμένων ειδικοτήτων.


Εορτή Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας στο Ρεγγίνι

Εικόνα
Πριν ακριβώς ένα χρόνο είχαμε την μεγάλη ευλογία να υποδεχθούμε από την Ιερά Μονή Αγίου Γρηγορίου του Αγίου Όρους στην Ιερά Μητρόπολη μας και συγκεκριμένα στη Λαμία και το Ρεγγίνι το Ιερό Λείψανο της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας, το οποίο με την πενταήμερο παραμονή του χάρισε πολλαπλή ωφέλεια στους πιστούς, που συνέρευσαν, για να πάρουν την ευλογία της Αγίας.
Σήμερα, ημέρα μνήμης της Αγίας Αναστασίας εις ανάμνησίν της ευλογητής εκείνης επισκέψεως, στην κωμόπολη του Ρεγγινίου τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου με τη συμμετοχή ιερέων της Μητροπόλεως μας, ενώ στο ιερό Αναλόγιο έψαλλε Βυζαντινός χορός υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας κ. Δημητρίου Παπαγεωργίου...imfth.gr/

Πως να εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ 2015- TAXISnet-gsis.gr

Εικόνα
Tα νέα εκκαθαριστικά θα μπορούν να τα βρουν οι φορολογούμενοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο TAXISnet από σήμερα 21 Οκτωβρίου 2015
Σταδιακή ανάρτηση του Εν.Φ.Ι.Α. και αποφάσεων χορήγησης έκπτωσης ή μείωσης του φόρου από το υπουργείο Οικονομικών  στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο TAXISnet  για το έτος 2015, από σήμερα 21 Οκτωβρίου με στόχο η πρώτη δόση να καταβληθεί έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015. Ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να εξοφληθεί είτε εφάπαξ στο τέλος του Οκτωβρίου 2015 είτε σε 5 μηνιαίες δόσεις έως και το τέλος Φεβρουαρίου 2016. 


Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα πρέπει να πληρώσετε τις δόσεις: στις 30 Οκτωβρίουστις 30 Νοεμβρίουστις 31 Δεκεμβρίουστις 29 Ιανουαρίουστις 29 Φεβρουαρίου  Εκκαθαριστικά για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) 2015


Τι λοιπόν πρέπει να κάνετε;
1.Σε πρώτη φάση μπορείτε να μπείτε με τους κωδικούς σας στο σύστημα Taxisnet και να πατήσετε την ένδειξη «προσωποποιημένη πληροφόρηση».
2.Μετά, επιλέξτε την ένδειξη στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης. Εφόσον σ…

ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ Α21 2015 & πολυτεκνικών-προνοιακών-Δωρεάν Διακοπές ΟΓΑ

Εικόνα
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το γ’ τρίμηνο του 2015, θα πιστωθούν στους δικαιούχους, την ερχόμενη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Για να δείτε αν θα λάβετε την δόση/2015 πατήστε εδώ Στην εφαρμογή του ΟΓΑ  μπορείτε να ελέγξετε εάν έχει εγκριθεί η δόση για το επίδομα τέκνων. 

Συμπληρώνετε: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αρ. αίτησης: Έτος και αμέσως θα δείτε αν συμπεριλαμβάνεστε στην επόμενη καταβολή χρημάτων που θα πραγματοποιηθεί με την κατάθεση ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων οικογενειών. Προνοιακό επίδομα
Από την 1η Οκτωβρίου 2015  οι νέες αιτήσεις για καταβολή προνοιακού επιδόματος υποβάλλονται αποκλειστικά στο δήμο μόνιμης διαμονής Μόνο στο δήμο μόνιμης διαμονής τους πλέον θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι αίτηση για τη χορήγηση ή τη συνέχιση των προνοιακών επιδομάτων Σύμφωνα με τη νέα διάταξη  (Ν. 4331/2015 άρθρο 1 παράγραφος 2από την 1η Οκτωβρίου 2015  οι πολίτες υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολ…