Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 1, 2018

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας με πρόσθετα δρομολόγια και εκπτώσεις στηρίζει όσους ταξιδεύουν μαζί του

Εικόνα
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας έχει πάρει όλα τα μέτρα και έχει ενισχύσει τα δρομολόγια του για να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι επιλέξουν το λεωφορείο για την μετακίνησή τους τις μέρες του Πάσχα.Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Παπαναγιώτου διαβεβαιώνει τους ταξιδιώτες μέσω του FM-1 πως μέχρι το Μ.Σάββατο όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν αν χρειαστεί και ενισχυμένα.Ανήμερα το Πάσχα θα υπάρξουν δύο δρομολόγια από και προς Αθήνα.
Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μας.Και τώρα για να σταθούμε κοντά στην ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται αποφασίσαμε τα παιδιά μέχρι 6 ετών να ταξιδεύουν δωρεάν ενώ από 6 ως 10 ετών με έκπτωση 50%.
Και σχεδιάζουμε για το καλοκαίρι με βάση τις περσινές προτιμήσεις των επιβατών

Συλλυπητήριο μήνυμα του Όμιλου Παράδοσης-Λαογραφίας Καμένων Βούρλων

Εικόνα
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι ο Αντώνης Βενιζέλος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Ένας αγωνιστής της ζωής που άφησε έντονα τα ίχνη του σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες του τόπου μας και όχι μόνο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ομίλου και αντιπρόεδρος από το 2001 μέχρι το 2004 .Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της χορωδίας μας και χορωδός μέχρι το 2010,όπου τιμήθηκε από τον Όμιλο για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Η φωτογραφία είναι από την πρώτη εκδήλωση της χορωδίας το 2002. Στα δύσκολα ήταν πάντα δίπλα μας με ανιδιοτέλεια χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα προτείναμε στην οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας,να παραχωρήσει την ιστορική ντουντούκα στο αρχείο του Ομίλου,ως σύμβολο του αγώνα για την παιδεία και τον πολιτισμό. Καλό ταξίδι Αντώνη.

Επιτάφιος στην Κόμνινα!

Εικόνα

O Eπιτάφιος στον Άγιο Κωνσταντίνο

Εικόνα

Η περιφορά του επιταφίου στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καμένων Βούρλων(video)

Εικόνα

Ο επιτάφιος στο Ρεγγίνι

Εικόνα
Φωτογραφία Thanasis Mpoltetsos

Ο Επιτάφιος στον Αγιο Νικόλαο στη Παραλια Καινουριου!

Εικόνα
Φωτογραφία Σπύρος Καπράλος

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ "ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ"ΜΩΛΟΥ

Εικόνα

Ο επιτάφιος στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καμένων Βούρλων

Εικόνα

Επιτάφιος στην Καρυά 2018

Εικόνα
Φωτογραφία Μακρυνίτσα Μόρφη

Ο επιτάφιος στον Άγιο Σεραφείμ Φθιώτιδας

Εικόνα

Ο επιτάφιος στη Σκάρφεια

Εικόνα

Ο Επιτάφιος στο Μώλο - Δείτε φωτογραφίες

Εικόνα
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΜΏΛΟΥ!!
"ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ 2018"
Με κατάνυξη και ευλάβεια, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο στολισμός του επιταφίου,από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Μώλου και την συμμετοχή πολλών γυναικών του χωριού!
"Καλή Ανάσταση σε όλους!!"


Ετοιμος και ο επιτάφιος στην Ανάβρα Φθιώτιδας

Εικόνα
Φωτογραφίες Πολ.Σ Ανάβρας

Εθελοντικοί καθαρισμοί απο τον Εξωραϊστικός Σύλλογος Νιχωρίου - Πάτερα(φωτο)

Εικόνα

Στις 8 Ιουνίου αρχίζουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις . Το πλήρες πρόγραμμα

Εικόνα
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου θα αρχίσουν τη φετινή χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων της χώρας, με πρώτο μάθημα τη Νέα Ελληνική Γλώσσα. Μια ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ με εξεταζόμενα μαθήματα τα Νέα Ελληνικά και τη Νέα Ελληνική Γλώσσα.

Οι Πανελλαδικές για τα ημερήσια και εσπερινά γενικά λύκεια θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 19 Ιουνίου με το μάθημα της Βιολογίας, ενώ την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις των ΕΠΑΛ.

Τέλος, από 22 έως 30 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

04-04-18 Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων 2018. Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι με Υπουργική Απόφαση καθορίστηκε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2018. Για τη σχετική Υπουργική Απόφαση πατήστε εδώ.
Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσ…

Ευχές για το Πάσχα από τον Σύλλογο Άγιο Φανούριο Μώλου

Εικόνα

Ευχές για το Πάσχα από τον Σπύρο Καπράλο

Εικόνα

ΠΡΟΒΟμάστορες: Πεζοπορία για Γονείς με Παιδιά στην Βλογιά

Εικόνα
9 Απριλίου 2018 Πεζοπορία για Γονείς με Παιδιά στην Βλογιά
Δευτέρα του Πάσχα : Συνάντηση στις 11:00 π.μ. στο χώρο αναψυχής Παναγιά Βλογιά  του οικισμού Λογγού  Αγίου Κων/νου.
Από το εκκλησάκι της Βλογιάς,  ακολουθούμε ανηφορικό μονοπάτι, που μας οδηγεί πάνω στο λόφο, όπου δεσπόζει το κάστρο της Βλογιάς, Στην όμορφη αυτή διαδρομή, που ελίσσεται μέσα σε δάσος μεσογειακής πεύκης, μπορούμε να δούμε υπολείμματα του τείχους, τη δεξαμενή νερού που διατηρείτε σε άριστη κατάσταση, καθώς και τα χαλάσματα ενός πύργου. Μετά το πύργο ακολουθούμε την κορυφογραμμή του λόφου του Κάστρου της Βλογιάς και κατεβαίνουμε σε δασικό δρόμο που κυκλώνει το λόφο και μας οδηγεί πίσω στο χώρο αναψυχής. Εδώ θα έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, ώστε να παίξουν οι μικροί και να συμφάγουν οι μεγάλοι.
Β.Δ. 1,  Ω.Π. 1,5 – 2,  Υ.Δ. +100  -100  3 χλμ περίπου (Κυκλική διαδρομή)       
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 20:00 μ.μ. στις 8/4/2018
Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :
1). Βάσω Καραγκιόζογλου        …

Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στα Καμένα Βούρλα με καλεσμένους αστέρες του ποδοσφαίρου

Εικόνα
http://fonografos.net Στον Δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε, όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Αγίου Κωνσταντίνου κ. Νίκος Τριανταφύλλης, ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για την περιοχή…Ένα Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο γήπεδο των Καμένων Βούρλων με ομάδες από την Φθιώτιδα.
Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε μικρούς αθλητές απο την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας αλλα και να γνωρίσουμε θρυλους του ποδοσφαιρου οπως Παναγιώτης Κελεσίδης και Ανδρέας Μπονοβας…Πάντα θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια των παιδιών μας τόσο ως γονείς όσο και ως Δήμος και συνεργασία πάντα με την εκπαιδευτική κοινότητα!! (Νίκος Τριανταφύλλης) Δείτε φωτογραφίες:


Ο Ιερός Ναός του Άγιου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα από ψηλά

Εικόνα
Φωτογραφία της Γόνη Ανεστοπούλου

Επιστροφή στο μέλλον...Αρθρο του Σπύρου Καπράλου

Εικόνα
Του Σπύρου Καπράλου
Η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα είναι μια δύσκολη υπόθεση, αλλά επί της ουσίας συνιστά επιστροφή της χώρας στο μέλλον.  Ένας δρόμος ανηφορικός, αλλά όχι αδιάβατος.  Χρειάζεται, ωστόσο, να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Χρειάζεται η πολιτική βούληση να συγκρουστείς με κατεστημένες νοοτροπίες, να βάλεις στέρεες βάσεις το συντομότερο για την επανεκκίνηση της οικονομίας.  Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται αδιαμφισβήτητα ένας οδικός χάρτης αλλαγών που θα διασφαλίζει την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ευκαιριών, κυρίως για τους νέους με τα δυνατά βιογραφικά που αναζητούν την τύχη τους στην πλατφόρμα του Linkedin, στρέφοντας το βλέμμα τους στο εξωτερικό.
Ευκαιρίες, ευκαιρίες, ευκαιρίες. Χρειάζεται πρωτίστως ένας νέος αξιακός κώδικας που θα τοποθετεί το δημόσιο και όχι το "δικό μου” συμφέρον πάνω απ’ όλα, που θα βάζει μπροστά το "εμείς”, που θα δημιουργήσει μία νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικού προσ…

Ανακαίνιση Ιερού Ναού Αγίου Ιωαννη Σκάρφειας-Φωτογραφίες βιντεο εσωτερικα & εξωτερικά

Εικόνα
Φωτογραφίες βιντεο Αθανάσιος Ρήττας