Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 4, 2015
Εικόνα
Η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Φθιώτιδας - Ήττα για το Μώλο

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Ολυμπιακός Λαμίας-Μαγνησιακός 1-0 (3’ Ζήσιμος)

Άρης Αγ. Κων/νου-Αταλάντη 2-1 (76’ Τσαπάρας, 85’ Σπ. Ρίζος-55’ Μπάρκας)

Δάφνη Λιβανατών-Προοδευτική Λάρυμνας 4-2 (28’ πεν., 75’ Πούλος, 41’, 45+1’ Ρέβας-13’, 64’ Αργ. Δάρρας)

Ένωση 2010-Παγκρατιακός 2-0 (40’ Λυτάκης, 50’ Α. Μπουγιώτας)

Ευρυτανικός-Αρχάνι 2-2 (32’ Β. Μπέσσας, 90’ Πασιάκος-43’ Πλατανιάς, 80’ πεν. Κακάβας)

Παμμωλιακός-Νέο Κρίκελλο 0-2 (34’ Καυκιάς, 50’ Συγγούνης)

Στυλίδα-Μαλεσίνα 1-2 (59’ Παπαναστασίου-20’ Δ. Γκανάς, 90+3’ Ν. Λέντας)

Καλαπόδι-Κηφισσός Κ.Τιθορέας 2-1 (7’, 11’ Μακρής-50’ Καρακατσάνης)

Αχιλλέας Δομοκού-Καμένα Βούρλα 0-3 ά.α.


Η βαθμολογία:

ΜΑΛΕΣΙΝΑ54ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ49ΑΡΧΑΝΙ40ΣΤΥΛΙΔΑ34ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ31Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ30ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ29ΚΑΛΑΠΟΔΙ29ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ29ΕΝΩΣΗ 201028ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ23ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ22ΚΗΦΙΣΣΟΣ18ΑΤΑΛΑΝΤΗ18ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
Εικόνα
Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων
Διαβάστε στο mwlosnews.blogspot.gr τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΤΟ ΒΗΜΑ
ΤΟ ΕΘΝΟΣ
REAL NEWSΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
KONTRA NEWS
ΤΟ ΧΩΝΙΗ ΑΥΓΗΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Η ΒΡΑΔΥΝΗΤΟ ΠΑΡΟΝΤΟ ΑΡΘΡΟΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΤελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015, 19:27
Εικόνα
Σε 350.000 δικαιούχους το επίδομα θέρμανσης – Πώς να το υπολογίσετε
Στους λογαριασμούς των δικαιούχων πιστώθηκε το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, καθώς εκταμιεύθηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, κονδύλια ύψους 46 εκατ ευρώ.
Συγκεκριμένα περίπου 350.000 δικαιούχοι είδαν στους λογαριασμούς τους το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ή την προκαταβολή, εάν είχαν ζητήσει μέσω του taxisnet, όπου γίνονται οι αιτήσεις, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι από τις δύο πρώτες δόσεις του επιδόματος θέρμανσης έχουν εκταμιευθεί 90 εκατ ευρω.
Ο τρόπος υπολογισμού
Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ανέρχεται σε 0,35€/λίτρο:
– Η μέγιστη ποσότητα λίτρων για την οποία χορηγείται το επίδομα καθορίστηκε στα 25 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο σπιτιού στην Α’ ζώνη, στα 15 λίτρα ανά τ.μ. στην Β’ ζώνη, στα 8 λίτρα ανά τ.μ. στην Γ’ ζώνη και στα 5 λίτρα ανά τ.μ. στη Δ’ ζώνη.
– Το ανώτατο όριο επιφάνειας για το οποίο χορηγείται επίδομα είναι τα 120 τ.μ. σπιτιού.
Η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης, σύμφωνα με την…
Εικόνα
Πώς θα διοριστούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου (εγκύκλιος)
Αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής διορίζονται με κλήρωση, από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου, από τους δικαστικούς λειτουργούς, δικαστικούς υπαλλήλους, συμβολαιογράφους, δικηγόρους κ.λπ., σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
«Προκειμένου, λοιπόν, να διορισθούν έγκαιρα οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής στα εκλογικά τμήματα που θα συσταθούν για τη διεξαγωγή των γενικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015», προστίθεται στην εγκύκλιο, «παρακαλούμε να φροντίσετε άμεσα για τη σύνταξη των αντίστοιχων ονομαστικών καταλόγων και να αποστείλετε τους καταλόγους αυτούς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ως ακολούθως:
Α. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, συντάσσει ονομαστικούς καταλόγους όλων των αναφερομένων στο άρθρο 68 της εκλογικής νομοθεσίας (παρ. 3 στοιχεία α΄ έως και γ΄, ε΄, στ΄, η΄, ι΄, ια΄, ιβ΄ ιδ και ιε΄), όπως ισχύει, προσώπων.
Ειδικότερα, στους καταλόγους των δικασ…
Εικόνα
Σχεδιασμένες το 1895 οι αίθουσες των ελληνικών σχολείων
Σχεδιασμένες το 1895 και κατάλληλες να υποστηρίξουν τις διδακτικές μεθόδους της εποχής εκείνης είναι στην πλειοψηφία τους οι αίθουσες διδασκαλίας των ελληνικών σχολείων. Εδώ και 120 χρόνια τα λειτουργικά χαρακτηριστικά των σχολικών αιθουσών δεν έχουν υποστεί ουσιαστικές αλλαγές, καθώς το πρότυπο σχήμα τους παραμένει ορθογώνιο, ο άμεσος φυσικός φωτισμός είναι από την αριστερή πλευρά (ταιριάζει μόνο σε δεξιόχειρες) και η διαρρύθμισή τους παραμένει η ίδια.
Η παραδοσιακή τάξη, με τη διάταξη των θρανίων σε παράλληλες σειρές και προσανατολισμό προς τον πίνακα και την έδρα (ακόμη και σε υπερυψωμένο βάθρο) ενδεχομένως να “ξυπνά” νοσταλγικές μνήμες στους γονείς των σημερινών μαθητών, ουσιαστικά, όμως, δεν εξυπηρετεί, παρά έναν ξεπερασμένο δασκαλοκεντρικό τρόπο λειτουργίας της τάξης, με εξαιρετικά περιορισμένη την αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών, που υπονομεύει την ενεργητική συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, τη …
Εικόνα
Εκλογές 2015: Όλες οι λίστες των κομμάτων – Ονόματα υποψηφίων ανά εκλογική περιφέρεια
Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λίστες των περισσότερων κομμάτων για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα ονόματα των υποψηφίων ανά εκλογική περιφέρεια. Οι λίστες θα ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις.
Παραθέτουμε τις λίστες στα παρακάτω κόμματα (τυχαία σειρά):
ΤΕΛΕΙΑ
 ΚΚΕ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΑΡ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΠΟΤΑΜΙ
ΠΑΣΟΚ
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΛΑΟΣ
Εικόνα
Σήμερα το βράδυ στις 8:00μ.μ η κοπή πίτας απο τον Πολιτιστικο & Λαογραφικό Σύλλογο Μώλου. Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μώλου  προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του το βράδυ στις 8:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μώλου για να πραγμοτοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του

Απο το ΔΣ
Εικόνα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΤΟΥΚΙΝΗΜΑΤΟΣΤΕΡΕΝΣΚΟΥΙΚΣΤΗΡΟΔΟΣΤΑΠΛΑΙΣΙΑΤΗΣΝΕΑΣΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣΤΟΥΣΤΑΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ «ΟΠΑΝΟΣΚΑΜΜΕΝΟΣΚΡΑΤΗΣΕΤΗΝΥΠΟΣΧΕΣΗΤΟΥΣΤΑΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΟΤΑΝΕΔΩΤΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΕΦΙΑΛΤΗΣΚΤΥΠΗΣΕΤΗΒΟΥΛΗΣΗΤΩΝ