Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 9, 2016

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Εικόνα
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣREAL NEWSΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


KYΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΧΩΝΙ


TO ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αποτελέσματα ΕΣΚΑΣΕ

Εικόνα
Α' ΕΣΚΑΣΕσκορ ΓΣ ΑΥΛΙΔΑΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ59-63 ΑΝΑΓ. ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ-ΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ69-39 ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ46-60 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΣ-ΓΣ ΙΤΕΑΣ69-69, ΠΑΡ. 75-81 ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ69-71 ΑΟ ΜΩΛΟΣ-ΓΣ ΕΡΜΗΣ67-95Β' ΕΣΚΑΣΕσκορ ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΓΑΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ69-50 ΑΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ59-54 ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΑΣ ΕΚΠ ΜΠΟΥΚΑΛΗ75-51 ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ63-56 ΓΣ ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ-ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΓΣ ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΑΣΚ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΠΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ-ΣΚ ΣΥΛΛΑΣ

ΑΟ ΜΩΛΟΣ-ΓΣ ΕΡΜΗΣ, 67-95(vid&pics)

Εικόνα
Εύκολα όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Ερμής Σχηματαρίου πέρασε από το Μώλο κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 67-95, τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 2/2 στη φετινή σεζόν.
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, όμως αυτό δεν απαγόρευσε να γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε και η γηπεδούχος ομάδα που στάθηκε μια χαρά πάνω στο παρκέ.

Αναπτυξιακός Νόμος: Επιδοτήσεις σε μετρητά για τους αγρότες

Εικόνα
Νέα οφέλη για τους αγρότες φέρνει ο νέος αναπτυξιακός νόμος. Οι αγρότες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και το 100% της επιδότησης σε μετρητά. Μοναδική προϋπόθεση για την ένταξη στον αναπτυξιακό νόμο είναι η αποδεδειγμένα ίδια συμμετοχή του κάθε επενδυτικού φορέα, σε ποσοστό 25% του συνολικού κόστους.

Στην πράξη αυτό σημαίνει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος» ότι για μια ομάδα παραγωγών, έστω και δύο ατόμων, η ανάληψη επενδυτικών πρωτοβουλιών γίνεται εφικτή. Επομένως, πρόκειται για χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία μέσα από συμπράξεις μπορούν να υλοποιήσουν ακόμη και φιλόδοξα σχέδια. Στις σημερινές συνθήκες, οι δρόμοι της ανάπτυξης περνούν μέσα από την ένταση της εξαγωγικής προσπάθειας. Με τυποποιημένα, επώνυμα και αναγνωρισμένα προϊόντα.

Η χώρα μας έχει αυτές τις δυνατότητες ως σημαντική δύναμη παραγωγής όχι μόνο στο ελαιόλαδο. Τα νέα εργαλεία δημιουργούν προϋποθέσει για αύξηση του αγροτικού εισοδήματος. Στην ανάπτυξη συνολικά της γεωργικής παραγωγής αλλά και στην αξιοποίηση…

Ξενοδοχεία κοινωνικού τουρισμού

Εικόνα
Ξενοδοχεία κοινωνικού τουρισμού
ΟΑΕΔ 
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (αναζήτηση με βάση τους παρακάτω νομούς)
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΑΡΤΑΣ
ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΧΑΙΑΣ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΔΡΑΜΑΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΕΒΡΟΥΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΗΛΕΙΑΣ
ΗΜΑΘΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΒΑΛΑΣΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΙΛΚΙΣ
ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΛΑΡΙΣΑΣΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΛΕΣΒΟΥ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΞΑΝΘΗΣ
ΠΕΛΛΑΣ
ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΡΕΘΥΜΝΟΥΡΟΔΟΠΗΣ
ΣΑΜΟΥ
ΣΕΡΡΩΝ
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΦΩΚΙΔΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΧΑΝΙΩΝ
ΧΙΟΥΟΓΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ(αναζήτηση με βάση τους παρακάτω νομούς)
Κατάλογος Καταλυμάτων Συμβεβλημένων με το Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΑΡΤΑΣ
ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΧΑΙΑΣ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΔΡΑΜΑΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΕΒΡΟΥΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΗΛΕΙΑΣ
ΗΜΑΘΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΙΛΚΙΣ
ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΛΕΣΒΟΥ
ΛΕΥΚΑΔ…

Πότε θα πληρωθούν τα κοινωνικά επιδόματα – Οι ημερομηνίες

Εικόνα
Τις ημερομηνίες καταβολής των κοινωνικών επιδομάτων, ανακοίνωσε η αν. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ant1 «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, Πληρωμή κάρτα σίτισης Οκτωβρίου: 24 Οκτωβρίου 2016.Επιδότηση ενοικίου Σεπτεμβρίου: Μέχρι τέλος Οκτωβρίου.Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Τις 5 τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου.Καταβολή 3ης δόσης οικογενειακών επιδομάτων: Έως Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.Καταβολή προηγούμενων δόσεων οικογενειακών επιδομάτων: Όσοι προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, θα λάβουν μέχρι 21 Οκτωβρίου τα ποσά που δικαιούνται.Προνοιακά επιδόματα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου: Μέσα στο Νοέμβριο.Αντισταθμιστικά ΕΚΑΣ: Πρώτο 15νθημερο Νοεμβρίου.πηγη Διαδώστε το:

ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ Α21 2016-2017 & πολυτεκνικών-προνοιακών-ΟΑΕΔ

Εικόνα
                                  **************************
ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΟΓΑ Α21 

Τις ημερομηνίες καταβολής των κοινωνικών επιδομάτων, ανακοίνωσε η αν. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ant1 «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Παρασκευής.

Πληρωμή κάρτα σίτισης Οκτωβρίου: 24 Οκτωβρίου 2016.

Επιδότηση ενοικίου Σεπτεμβρίου: Μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Τις 5 τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου.

Καταβολή 3ης δόσης οικογενειακών επιδομάτων: Έως Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Καταβολή προηγούμενων δόσεων οικογενειακών επιδομάτων: Όσοι προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, θα λάβουν μέχρι 21 Οκτωβρίου τα ποσά που δικαιούνται.

Προνοιακά επιδόματα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου: Μέσα στο Νοέμβριο.

Αντισταθμιστικά ΕΚΑΣ: Πρώτο 15νθημερο Νοεμβρίου.
******************


Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 καταβλήθηκαν τα Οικογενειακά Επιδόματα του ΟΓΑ για το Β' Τριμήνου 2…

Δήμοι: Πρόστιμα μέχρι 500 ευρώ σε πολίτες για την ανακύκλωση

Εικόνα
Τη δυνατότητα στους Δήμους να επιβάλουν πρόστιμο μέχρι και 500 ευρώ σε πολίτες που δεν υλοποιούν το πρόγραμμα ανακύκλωσης το οποίο έχει αποφασιστεί από την εκάστοτε δημοτική αρχή, δίνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.
Συγκεκριμένα στο άρθρο 7 του νομοσχεδίου υπογραμμίζεται: «Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του ΟΤΑ Α’ Βαθμού, που δημοσιεύεται στην ΕτΚ, μπορούν να εξειδικεύονται τα μέτρα και να προβλέπεται η επιβολή προστίμου από 20 έως 500 ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης, σε βάρος του καταναλωτή ή του τελικού χρήστη που δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα αυτά».
Το σχέδιο νόμου για την ανακύκλωση αλλάζει ριζικά το τοπίο στον τομέα, ενώ αναβαθμίζει και το ρόλο του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης. Μάλιστα δίνει τη δυνατότητα στον Οργανισμό να επιβάλει πρόστιμα, να αφαιρεί άδειες από συστήματα ανακύκλωσης που έχουν προβλήματα με το νόμο και να ασχολείται με υποθέσεις παράνομης διακίνησης απ…

Τραυματιστηκε γυναικα στο σταθμο των ΚΤΕΛ στη Λαμια

Εικόνα
Σοβαρός τραυματισμός σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 4:00μ.μ. στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας αφού μια γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 4 περίπου μέτρων!
Η άτυχη γυναίκα, βρισκόταν στο περβάζι που βρίσκεται στον χώρο επιβίβασης – αποβίβασης και περίμενε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο για να τη μεταφέρει στη Ζάκυνθο. Για άγνωστο λόγο, η 46χρονη, έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στο κεφάλι.
Αμέσως όσοι βρίσκονταν στο χώρο, έτρεξαν κοντά της για να τη βοηθήσουν ενώ κάλεσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία, που έφτασαν γρήγορα στο σταθμό. Η γυναίκα μετά την πτώση της, είχε τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε με τους διασώστες ωστόσο πονούσε πολύ και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λαμίας.
lamiakos-typos.gr

Πυρκαγια στο Καινουργιο

Εικόνα
Πυρκαγιά, εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) στην παραλία του Καινούργιου, κοντά στο «Θρόνιο» σε καλαμιές, αλλά λόγω του ισχυρού αέρα οι φλόγες πήραν γρήγορα πιο μεγάλες διαστάσεις.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τη Λαμία, με τους άνδρες της πυροσβεστικές να δίνουν μάχες για να σβήσουν τη φωτιά. 
lamiakos-typos.gr

Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE

Εικόνα
Απέχει 1,5 χλμ. από το χωριό Παπάδες και 10 χλμ. από την παραλία Βασιλικών. Βρίσκεται στη θέση Παπάδες  στη Βόρεια Εύβοια και είναι ένας μοναδικά οργανωμένος και περιφραγμένος χώρος 20 στρεμμάτων, δασικής αναψυχής και ξεκούρασης, σε μια περιοχή με σπάνια φυσική ομορφιά και εξαιρετική θέα στη θάλασσα.
Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE δέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, όλους τους μήνες του έτους. Η αποστολή του είναι να προσφέρει τη ζεστή του φιλοξενία και να καλύψει κάθε είδους ανάγκη για πραγματική και φυσική απόλαυση. Η επαφή μικρών και μεγάλων με τη φύση (δασικές, περιβαλλοντικές, εκδρομικές, εταιρικές, εκκλησιαστικές αποστολές), η διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και κοινωνικών εκδηλώσεων, καθώς και η ενημέρωση για την αναγκαιότητα της προστασίας του δάσους στους μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Η θέση του Δασικού Χωριού είναι τέτοια, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να απολαύσει το βουνό ή τη θάλασσα οποιαδήποτε εποχή του χρόνο…

.ΦΑΡΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

Εικόνα
Στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο, ανάμεσα στα Καμένα Βούρλα και στην Εύβοια, βρίσκεται μια σειρά από πράσινες νησίδες και βραχονησίδες, τα Λιχαδονήσια και το  μεγαλύτερο από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή. Στην κορυφή του δεσπόζει ένας πετρόχτιστος φάρος. Ο φάρος αυτός κατασκευάστηκε το 1870 από την Γαλλική Εταιρεία Φάρων. Το ύψος του πύργου του είναι 9 μέτρα και το εστιακό του ύψος είναι 41 μέτρα. Εκπέμπει δύο λάμψεις ανά 10 δευτερόλεπτα λευκές ή κόκκινες ανάλογα με την κατεύθυνση. Από το 1870 που ανεγέρθηκε μέχρι κάποια χρόνια πριν, στο νησί κατοικούσαν φαροφύλακες και επιστάτες όπου φρόντιζαν το φάρο και τη λειτουργία του. Σήμερα πια έχει αυτοματοποιηθεί και σπάνια τον επισκέπτεται κανείς, κυρίως οι κρατικές υπηρεσίες για λόγους συντήρησης των εγκαταστάσεων.  http://goevia.com/el/rss?start=5

ΦΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Εικόνα
O φάρος αυτός κατασκευάστηκε το 1892 και βρίσκεται στην Εύβοια. Το ύψος του πύργου του ειναι 8 μέτρα και τό εστιακό του ύψος είναι 10 μέτρα. Στα βόρεια της Εύβοιας , μετά από μια παραθαλάσσια διαδρομή από τον Κάβο συναντούμε την περιοχή της Βασιλίνας. Εδώ βρίσκεται ο φάρος της Βασιλίνας, στο ομώνυμο ακρωτήριο. Ο φάρος κατασκευάστηκε το 1892. Το ύψος του πύργου του είναι 8 μέτρα και το εστιακό του ύψος είναι 10 μέτρα http://goevia.com/el/rss?start=5α.

”Γαλήνη”... 5 αστέρων στα Καμένα Βούρλα

Εικόνα
Μόλις 150 χλμ από την Αθήνα, σε μία από τις γνωστότερες λουτροπόλεις της Ελλάδας, στα Καμένα Βούρλα, το πρόσφατα ανακαινισμένο 5 αστέρων ξενοδοχείο ”Γαλήνη”, υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

”Στα Καμένα Βούρλα;!”, αναφώνησε και κρύος ιδρώτας άρχισε να τον λούζει. Στο μυαλό του οι δικαιολογίες είχαν ήδη αρχίσει να στριφογυρίζουν, προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποφύγει το διήμερο που η καλή του είχε ετοιμάσει.
Άσε που είχε και ποδόσφαιρο την Κυριακή και είχε κανονίσει να πάει στο γήπεδο...Τελικά ενέδωσε χωρίς βέβαια να φαντάζεται ότι ένα διήμερο στο ξενοδοχείο ”Γαλήνη” θα τον αποζημίωνε και μάλιστα με το παραπάνω. Το in2life σάς υπόσχεται μια ξεχωριστή απόδραση για αυτό το Σαββατοκύριακο. Έτοιμοι; Φύγαμε!
Μόλις 150 χλμ από την Αθήνα, σε μία από τις γνωστότερες λουτροπόλεις της Ελλάδας, στα Καμένα Βούρλα, το πρόσφατα ανακαινισμένο 5 αστέρων ξενοδοχείο ”Γαλήνη”, υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.
Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου έχει γίνει με …

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ: ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Εικόνα
Mία ρωγμή στην Iστορία
Ένα μνημείο του παρελθόντος στην κοινωνία του σήμερα.
Οι φοιτήτριες Βρούβα Αντιγόνη, Δεληγιάννη Ελένη-Όλγα, Θεοχάρη Δήμητρα, Μαυριγιαννάκη Αγγελική, Νανά Μαριάννα αναζητώντας «ένα μνημείο για ένα αξιομνημόνευτο γεγονός»  (όπως ήταν και το θέμα του διεθνή φοιτητικού διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν) επέλεξαν το  μνημείο της ιστορικής μάχης των Θερμοπυλών. Σε ένα πλαίσιο προβληματισμού για την μνήμη και το τοπίο, προσέγγισαν αυτό το μνημείο και προσπάθησαν να αναχαράξουν πάνω στο γεωλογικό υπόβαθρο της μάχης τη βιωματική υπόσταση του χώρου, καλώντας τον περιπατητή να γυρίσει πίσω στην ιστορία και να την προσεγγίσει από την αρχή.
Η συμμετοχή τους αυτή με τίτλο " Mία ρωγμή στην Iστορία " διακρίθηκε στις 19 καλύτερες λύσεις (σε σύνολο 92 προτάσεων), καταλαμβάνοντας τη 10η θέση και είναι η μοναδική ελληνική πρόταση που πέρασε στην τελική φάση του διαγωνισμού.
Τι λένε όμως οι ίδιες οι συμμετέχουσες για την πρότασή τους;Η προσέγγιση της μνήμης (Ma…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016-17 ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Εικόνα
Πρόσκληση για διαπραγματευση χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού υποψηφίων αναδόχων μεταφορέων για την σύναψη σύμβασης ανάθεσης μεταφοράς μαθητών των δημόσιων σχολείων Α'/βαθμιας  και Β'/βαθμιας Εκπ/σης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε Φθιώτιδας για το σχολικό έτος 2016-17 σε ευρώ με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή


Γενική Συνέλευση και Εκλογές για τον Όμιλο Παράδοσης και Λαογραφίας Καμένων Βούρλων

Εικόνα
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 18:00, ο Όμιλος Παράδοσης και Λαογραφίας Καμένων Βούρλων θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση, Απολογισμό και Εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η συνέλευση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Ομίλου Παράδοσης- Λαογραφίας
π ρ ο σ κ α λ ε ί τα μέλη και τους φίλους σε γενική Συνέλευση την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, 6 μ.μ .στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Παντελεήμονος
Καμένων Βούρλων με θέματα
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2. Προγραμματισμός δράσεων νέας καλλιτεχνικής χρονιάς.
3. Εγγραφή νέων μελών
4. Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι τη Γ.Σ.στα μέλη του Δ.Σ.
fonografos.net

Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών

Εικόνα
Με ανακοίνωση του, το υπουργείο Παιδείας, αναφέρει ότι χάρη στις προσπάθειες της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου και με την πολλή καλή συνεργασία των διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, φέτος για πρώτη φορά πετύχαμε στις ηλεκτρονικές αιτήσεις μεταγραφών διαλειτουργικότητα με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών για την άμεση άντληση των οικονομικών κριτηρίων. Μέσω της διαλειτουργικότητας το Υπουργείο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, επιτυγχάνει να μειώσει τον χρόνο της διαδικασίας στο ελάχιστο, εξασφαλίζει την εγκυρότητα των μετεγγραφών, την μείωση της γραφειοκρατίας και ταυτόχρονα καταργεί διαδικασίες που θα κόστιζαν στους ενδιαφερόμενους χρόνο και έξοδα μετακίνησης. Για το αποτέλεσμα αυτό υπήρξε σύμπραξη δύο υπουργείων, συντονισμός και κυρίως αποφυγή ενός δυσθεώρητου κόστους που θα απαιτούσε το συγκεκριμένο έργο σε περίπτωση που το αναλάμβανε κάποιος εξωτερικός ανάδοχος. Πραγματική ανταμοιβ…

Δωρεάν εμβόλια για ανασφάλιστους στο ΠΕΔΥ Λαμίας

Εικόνα
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Λαμίας.
«Σας ενημερώνουμε ότι στo Σταθμό Προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Λαμίας (Θερμοπυλών 77), υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια ενηλίκων και παιδιών, για ανασφάλιστους συμπολίτες μας, τα οποία παρέχονται και πραγματοποιούνται Δ Ω Ρ Ε Α Ν , (σύμφωνα με το Εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών), καθημερινά 7.00 – 14.00 (χωρίς ραντεβού).
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2231044660».
Ο Υπεύθυνος ΠΕΔΥ-Μ.Υ Λαμίας
Καραγεώργος Ηλίας