Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκληση από την Περιφέρεια για τη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων  “Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair”, η οποία διοργανώνεται στις 14-15 Νοεμβρίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμο της Σουηδίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.
Η Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μοναδική B2B Έκθεση για τις 5 χώρες τις Σκανδιναβίας, και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να γνωρίσει κάποιος αγοραστές, χονδρεμπόρους, διανομείς και αντιπροσώπους από Σουηδία, Δανία, Φιλανδία, Νορβηγία και Ισλανδία.
Επισημαίνεται ότι η αγορά των βιολογικών προϊόντων των Σκανδιναβικών χωρών είναι η Νο 1 σε όλη την Ευρώπη, ενώ η κατανάλωση φυσικών και βιολογικών προϊόντων στην Σκανδιναβία, αυξάνεται κατά 10% ετησίως (σε σύγκριση με το 5-7% της Δυτικής Ευρώπης).
Με την Ελλάδα να αποτελεί για 1η φορά την τιμώμενη χώρα της Νatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 2018, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση και στο εθνικό Περίπτερο, το οποίο  θα καταλάβει περίοπτη θέση ακριβώς μπροστά στην κεντρική είσοδο της έκθεσης.
Οι εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 15 Μαΐου 2018, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISE GREECE (Αποστολή στο email: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr, και κοινοποίηση στο email:siozou.e@evia.pste.gov.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας στο γραφείο του  Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)