Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήμος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου: Εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθµούς του ∆ήµου για την περίοδο από Σεπτέµβριο 2018 έως Ιούλιο 2019.

.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις 

Λήγει την Πέμπτη 31 Μαΐου η προθεσμία αίτησης εγγραφής για τα παιδιά που την περίοδο 2018-19 θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.     Οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής υποβάλλονται  στους Παιδικούς Σταθµούς ,από 10 Μαϊου µέχρι 31 Μαϊου  και  σε όλη την διάρκεια του σχολικού έτους εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, σύµφωνα µε τον νέο Πρότυπο Κανονισµό Λειτουργίας ∆ηµοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών ( Φ.Ε.Κ 4249/τεύχος Β΄/5-12-2017)   
Τα δικαιολογητικά εγγραφής. 
-  Αίτηση ( Το έντυπο διατίθεται από τους Παιδικούς Σταθµούς )  - Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ,και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή ληξιαρχική πράξη συµφώνου συµβίωσης.
- Βεβαίωση εργασίας για γονείς που εργάζονται .
- Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕ∆ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ του γονέα ή των γονέων που είναι ένεργοι.
- Βεβαίωση υγείας του παιδιού συµπληρωµένη και υπογεγραµµένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του µε τα εµβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα µε την ηλικία του παιδιού .Αποτέλεσµα φυµατιοαντίδρασης Mantoux.
 - Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήµατος του τρέχοντος οικονοµικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σηµειώµατος των γονέων.   
  Τα  τροφεία για τους Παιδικούς Σταθµούς του ∆ήµου µας, να παραµείνουν ως έχουν, ήτοι: • Οικογενειακό εισόδηµα από 0 έως 8.000,00 ευρώ, 30 ευρώ 
• Οικογενειακό εισόδηµα  από 8.000,01 ευρώ έως 16.000,00 ευρώ, 40 ευρώ
• Οικογενειακό εισόδηµα από 16.000,01  ευρώ και πάνω, 50 ευρώ
Τα παραπάνω ποσά είναι µειωµένα  κατά 50% για:
• Για το δεύτερο παιδί και  τα επόµενα φιλοξενούµενα παιδιά  της ίδιας οικογένειας
• Για οικογένειες  πολύτεκνες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)