Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ 4Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ



Οι παγκόσμιες προκλήσεις και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και την Ευρώπη θα τεθούν στο 4ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματκότητας του Economist, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο DivaniPalaceLarissa υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.  

Μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν οι προβλέψεις του Economist αναφορικά με τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, ενώ θα συζητηθούν τόσο η συνεισφορά του στην οικονομική ανάκαμψη όσο και τα εμπόδια, τα κίνητρα και οι στόχοι γύρω από αυτόν.
Η συνύπαρξη της παράδοσης μαζί με την τεχνογνωσία και την καινοτομία θα αποτελέσει βασικό άξονα του συνεδρίου, συζητώντας παράλληλα για τη βιολογική καλλιέργεια και την ασφάλεια τροφίμων, τα νέα εργαλεία μάρκετινγκ και τις νέες γενιές αγροτών. Η νέα δυναμική που αναπτύσσουν οι συνεταιρισμοί, οι κύριες και οι εναλλακτικές χρηματοδοτικές λύσεις αλλά και η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου προς όφελος της ανάπτυξης αποτελούν επίσης θέματα που θα παρουσιάσουν οι διακεκριμένοι ομιλητές του συνεδρίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο η τεχνολογία, η έρευνα και οι υποδομές πλαισιώνουν την αγροτική παραγωγή του μέλλοντος θα απασχολήσει σε σημαντικό βαθμό ομιλητές και συνέδρους, παρουσιάζοντας θέσεις και απόψεις για την ψηφιακή γεωργία, τη διαχείριση εδάφους και υδάτων στην εποχή της κλιματικής αλλαγής αλλά και για το πώς μπορούν να συμβάλουν τα διχτυοκήπια στην αγροτική οικονομία. 
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)