Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ος Αγώνας Δρόμου, Ροδίτσα 2018

Με πρωτοβουλία των τοπικών φορέων (Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτσας ο "Άγιος Αθανάσιος", Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 22ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας/Ροδίτσας, Τοπικό Συμβούλιο), την Τεχνική και Οργανωτική Υποστήριξη του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ Έκφραση & Δημιουργία στη Λαμία, την ευγενική χορηγία του Ιδιωτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού/ Νηπιαγωγείου "Ονειροδρόμιο" στη Ροδίτσα, του NeXT Shop, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων διοργανώνεται ο «2ος Αγώνας Δρόμου, Ροδίτσα 2018» στην κεντρική πλατεία της Ροδίτσας στη Λαμία Φθιώτιδας.
Με βασικό σύνθημα: "Περπατώ-Τρέχω, Γνωρίζω τον τόπο μου" και πρωταρχικό σκοπό την προαγωγή ενός πιο υγιεινού και αθλητικού τρόπου ζωής μέσα από ήπιες μορφές άσκησης, όπως το περπάτημα και το τρέξιμο, καλούνται όλοι όσοι θέλουν να περπατήσουν ή να τρέξουν, ατομικά ή ομαδικά στους δρόμους της Ροδίτσας και να γνωρίσουν τις γειτονιές της να έρθουν το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, από τις 17:30 στην κεντρική πλατεία της Ροδίτσας. Στόχος, επίσης της Οργανωτικής Επιτροπής αποτελεί η ανάδειξη της σημασίας του Εθελοντισμού, ως μέσο έκφρασης και τέλεσης διάφορων μαζικών εκδηλώσεων αλλά και να συμβάλει ουσιαστικά στην καλή διάθεση και ευεξία όλων των εμπλεκομένων (κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, συμμετεχόντων αθλητών και συνοδών) μέσα από κοινές δραστηριότητες, όπως το περπάτημα και το τρέξιμο σε μικρές παρέες και μέσα σε ένα όμορφο, εορταστικό περιβάλλον.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018 και ώρα από τις 17:30 και μετά. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των διαδρομών θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Ροδίτσας. Όλες οι διαδρομές θα διεξαχθούν σε ασφάλτινο οδόστρωμα εντός των πολεοδομικών ορίων και περιμετρικά της Ροδίτσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)