Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντίο ΚΕΥΠ, αντίο ΤΕΙ, έρχεται το νέο…Ζητούνι!

http://www.lamiafm1.gr/
Η υποβάθμιση και η απαξίωση της Λαμίας συνεχίζεται,η …χωριατοποίηση μιας πόλης που ποτέ δεν βρήκε μια ταυτότητα σύγχρονης και αναπτυσσόμενης πόλης είναι γεγονός.
Μελλοντικά η Λαμία θα πάψει να είναι και η έδρα της Περιφέρειας Στερεάς αφού δεν θα υφίσταται η Περιφέρεια Στερεάς και σημείο αναφοράς θα αποτελεί η υδροκέφαλη Λάρισα.
Σήμερα στις 11 γίνεται η τελευταία τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων στο ΚΕΥΠ και μετά;
Οι υποσχέσεις του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου περί μεταφοράς εδώ επιτελικών μονάδων μόνιμου προσωπικού του ελληνικού στρατού. Να τα δούμε και να μην το πιστεύουμε!
Ταυτόχρονα δεν φαίνεται καμιά προοπτική οικονομικής ανάκαμψης των κατοίκων της περιοχής μας,η Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας είναι μια πολύ ακριβή ζώνη, αποτρεπτική για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από υποψήφιους επενδυτές και παντού βλέπουμε ερειπωμένα κτήρια κατασχεθέντα από τις Τράπεζες που αντί να δοθούν ακόμη και δωρεάν σε επιχειρηματίες για να στεγάσουν τις δραστηριότητες τους ή ακόμη και στο δημόσιο για στέγαση υπηρεσιών, οι τράπεζες τα κρατούν μισογκρεμισμένα.
Η Λαμία αργοπεθαίνει,το…Ζητούνι (ονομασία της πόλης επί τουρκοκρατίας) έρχεται!
Χαρά σε αυτούς που κατέχουν δημόσια αξιώματα που άρχουν αυτού του τόπου, αλλά και σε μας τους πολίτες που ανεχόμαστε αυτή την υποβάθμιση της πόλης μας.
μι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)