Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Β’ Φθιώτιδας: Αετός Μενδενίτσας-Παμμωλιακός 0-7 (photos)



Με το ευρύ 0-7 επικράτησε ο Παμμωλιακός επί του Αετού Μενδενίτσας, στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστική του 1ου ομίλου στη Β’ Κατηγορια Φθιώτιδας.
Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μώλου, ο τυπικά γηπεδούχος Αετός κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις, ενώ ο ουσιαστικά γηπεδούχος Παμμωλιακός έκανε επίδειξη ισχύος.
Με γκολ στην κυριολεξία από τα αποδυτήρια και χωρίς να ανησυχήσει στο πρώτο μέρος, ο Παμμωλιακός πέτυχε τέσσερα τέρματα και το δεύτερο μέρος αποτέλεσε τυπική διαδικασία.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τερματοφύλακας της Μενδενίτσας ήταν αυτός που κράτησε το σκορ σε αυτό το επίπεδο, καθώς πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις.
Αναλυτικά:
1′ 0-1, ε ατομική ενέργεια του Σκόρδα.
12′ 0-2, με δυνατό σουτ του Κολντρέου, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά στην πλάτη του τερματοφύλακ και θα καταλήξει στα δίχτυα.
25′ 0-3, με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής του Κότσκα.
42′ 0-4, με μακρινό σουτ του Ρόμπα.
52′ 0-5, με πλασέ του Σκόρδα.
59′ 0-5, με δυνατό σουτ του Καραδήμα.
68′ 0-6, με κοντινό πλασέ του Ρουμπή.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Μενδενίτσας
Βουρλιάς, Γώγος, Τοχματζίδης, Πετρόβας Κυριαζής,
Ρούλιας, Γιάτσε, Φούρλας, Κουτσοσίμος, Κόλα, Καρυάνης.
Παμμωλιακός
Γεροθανάσης, Λατσούδας, Φίλης, Ρόμπας (55′ Αναγνώστου), Κολντρέου,
Μπουσδούκος (46′ Μοίρης), Κότσκα (46′ Λάτος), Παπαμίχος (56′ Παταργιάς), Κραδήμας, Σκόρδας, Ρουμπής.










































































  • 34
  • Ηλίας Ζαχάρης Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

    Leave a Comment


    Your email address will not be published.


  • Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

    Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

    Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)