Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδος συνεργάζεται με το Filoxeno.com, τον μεγαλύτερο Ελληνικό Ταξιδιωτικό Οδηγό

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδος  συνεργάζεται με το  Filoxeno.com,τον μεγαλύτερο ΕλληνικόΤαξιδιωτικό Οδηγό που υποστηρίζεται από τα Ελληνικά Επιμελητήρια και που προβάλειπερισσότερεςαπό23.000 τουριστικέςεπιχειρήσεις  σε 9 γλώσσεςκαισας προσφέρει Δωρεάνκαταχώρηση και Δωρεάνonlineκρατήσεις σταΚαταλύματα και Ξενοδοχείαμέσω της εφαρμογήςBookoncloud.com αλλά και Δωρεάν πωλήσεις τοπικών προϊόντων για τις επιχειρήσεις λιανικής.
Προβάλλονται όλες οι επιχειρήσεις του Τουρισμού:Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Αγροτουριστικά, Επιχειρήσεις Εστίασης/Διασκέδασης (Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες, Clubs, κ.ά.).Επιχειρήσεις Ενοικίασης (αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών ). Επιπλέον: Τουριστικά Πρακτορεία –Τουριστικά Γραφεία. Επιχειρήσεις με Δραστηριότητες (ιστιοπλοΐα, αναρρίχηση, πεζοπορία, ιππασία κλπ).Επιχειρήσεις με Τοπικά ή Παραδοσιακά προϊόντα αλλά και άλλες επιχειρήσεις της Τοπικής Αγοράς.
Ιδιαίτερα οι Επιχειρήσεις διαμονής μπορούν να συμμετέχουν και σε ένα ενιαίο και αυτοδιαχειριζόμενο Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (onlinebooking) με πολλές δυνατότητες, εύκολη ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και ChannelManager.
Ενώ για επιχειρήσεις με προϊόντα δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικών πωλήσεων και μέσα από την κατηγορία Τοπική Αγορά του Filoxenoμέσω δωρεάν ταυτόχρονης καταχώρησης στη Πανελλαδική Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr.
Ειδικά η εφαρμογή BookOnCloud που είναι εγκατεστημένη και στοwww.filoxeno.com σας προσφέρει επιπλέον:
Διασυνδεσιμότητα με μεγάλα Διεθνή Κανάλια Τουρισμού  όπως : Booking.comExpedia.com,  Expedia.net,  AirBnB.com κ.ά.
  • Διασυνδεσιμότητα με Ελληνικά και Ξένα Τουριστικά Πρακτορεία και Γραφεία  μέσω της Β2Β πλατφόρμας B2BBookonCloud.
  • Online Bookingκαι Interactive Booking με διαπραγματεύσεις (τύπου AirBnB)
  • Πληρωμές με πιστωτική κ.ά.
  • Διαχείριση πελατών, δωματίων και κρατήσεων
  • Ενιαίο Πλάνο κρατήσεων και πρόσβαση στην εφαρμογή από κινητό ή tablet.
Κάντε τώρα την Καταχώρηση σας στον μεγαλύτερο Πανελλαδικό Τουριστικό Οδηγό και ταυτόχρονα στην Τοπική  Τουριστική Πύλη ήΑνακτήστε τους κωδικούς διαχείρισης του περιεχομένου μέσω της διαδικασίας Ανάκτησης αν έχουμε ανεβάσει κάποιο περιεχόμενο για την επιχείρηση σας ήδη.
Το Επιμελητήριο δυναμικά σας στηρίζει, σας προβάλλει και σας βοηθάει στην εξωστρέφεια σας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)