Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οργανωμένα κάμπινγκ στον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου και στη Φθιώτιδα

Blue Bay Camping
Το Blue Bay Camping, αναπτυγμένο σε ιδιόκτητη έκταση 15,000 τ.μ. εκτείνεται κατά μήκος της αμμώδους παραλίας του όρμου Αγίου Κωνσταντίνου (166ο χλμ από την Αθήνα), σας περιμένει και σας υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές. Η 30ετής εμπειρία μας και οι 100αδες χιλιάδες ικανοποιημένων κατασκηνωτών από το 1980 έως σήμερα, η ιδιαίτερη φυσική ομορφιά του τοπίου με δένδρα υψηλής φύτευσης, η πανέμορφη θάλασσα με αβαθή ύδατα και αμμώδη βυθό (ιδανικό για παιδιά), οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του, εναρμονισμένες αρχιτεκτονικά και χωροταξικά με το περιβάλλον, και η τροπική του βλάστηση, σταθερά βελτιούμενες αξίες, το καθιστούν μοναδικό, μαζί με το πάντα ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει έμψυχο δυναμικό μας, είναι εγγυήσεις που ζητά κάθε κατασκηνωτής. Οι τιμές του, αντιστρόφως ανάλογες με την υψηλή του ποιότητα!!!


Περισσότερες πληροφορίες για το camping Blue Bay μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.bluebaycamping.gr/
INTERSTATION CAMPING
Το Κάμπινγκ Interstation βρίσκεται σε μια παραλία του Μαλιακού Κόλπου και δίπλα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων βρίσκεται η Στυλίδα, ενώ σε απόσταση 20 χιλιομέτρων βρίσκεται η πόλη της Λαμίας. Η πρόσβαση στη Στυλίδα και στη Λαμία είναι άριστη με αυτοκίνητο, τρένο και λεωφορείο. Μέσα σ’ αυτό το θαυμάσιο, ιστορικό και ποικίλο περιβάλλον, το Κάμπινγκ Interstation προσφέρει την ιδανική τοποθεσία διακοπών, για διακοπές κάθε είδους, σε όλη τη διάρκεια του έτους! Μ όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε από ένα σύγχρονο διεθνές κάμπινγκ, ελπίζουμε να σας φιλοξενήσουμε σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα στο site:

http://www.campinginterstation.com/

CAMPING LEONIDAS
Στην κατάφυτη περιοχή του Αγίου Νικήτα Φθιώτιδας, ανάμεσα στην Αρκίτσα και τον Άγιο Κωνσταντίνο, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό χώρο 35 στρεμμάτων ιδανικό για εσάς και την οικογένειά σας. Δίπλα σε μια μαγευτική παραλία με πεντακάθαρα νερά έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές. Το κάμπινγκ προσφέρει 100 άνετες θέσεις για σκηνές και τροχόσπιτα, ρεύμα καθώς και τουαλέτες κλειστές για τη χειμερινή σεζόν. Στο χώρο που βρίσκονται τα τροχόσπιτα υπάρχει ψησταριά την οποία μπορείτε οι ίδιοι να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Δίπλα στη παραλία βρίσκεται και το bar του κάμπινγκ το οποίο λειτουργεί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο. Είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο και σας προσκαλούμε σε ένα γαλήνιο περιβάλλον μέσα στη φύση, για να περάσετε ξέγνοιαστες διακοπές, χωρίς να στερηθείτε 

τίποτα από τις συνηθισμένες σας ανέσεις.

Για περισσότερα επισκεφτείτε το site:

http://www.camping-leonidas.gr/


Camping Venezuela 
Το Venezuela Camping βρίσκεται στην Κεντρική Ελλάδα, στο Νομό Φθιώτιδας. Στην όμορφη παραλία του Αγίου Σεραφείμ – πάνω στον Μαλιακό Κόλπο - λίγα μόλις χιλιόμετρα μετά τα Καμένα Βούρλα, σας περιμένουμε για ήσυχες και ευχάριστες διακοπές κοντά στην φύση. Απολαύστε την δροσιά σε μίακαταπράσινη έκταση 16.000 τ.μ. πάνω στην θάλασσα, γεμάτη με λεύκες, ευκάλυπτους, ελιές και πολλά είδη οπωροφόρων δένδρων, με θέσεις κατασκήνωσης οι οποίες είναι χωρισμένες με θάμνους, έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν το δικό τους προσωπικό χώρο κατασκήνωσης.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το camping Venezuela στο site:
 http://www.venezuela.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)