Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νοσοκομείο Λαμίας:Στελεχώθηκε η Παιδιατρική,επαναλειτουργούν και εξωτερικά παιδιατρικά ιατρεία


Την πλήρη στελέχωση της Παιδιατρικής κλινικής και την επαναλειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων Παιδιατρικής ανακοίνωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτης Ζυγούρης.
Πριν από ένα χρόνο ακριβώς,όπως μας θύμισε, η Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν Λαμίας βρισκόταν ακάλυπτη από Παιδιάτρους για τρείς συνεχόμενες ημέρες της εβδομάδας λόγω υποστελέχωσής της, συμπαρασύροντας ταυτόχρονα και τη λειτουργία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής.
Από χθες,  Δευτέρα 17-07-17,  η Διοίκηση του Γ.Ν Λαμίας , εξασφάλισε να υπηρετούν στην εν λόγω Κλινική έξι (6) Ειδικευμένοι και πέντε (5) Ειδικευόμενοι Παιδίατροι και βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επαναλειτουργία των Τακτικών Παιδιατρικών Εξωτερικών  Ιατρείων.
Το Εξωτερικό Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Παρασκευή και ώρα: 10:00 – 13:00, το κλείσιμο των ραντεβού θα πραγματοποιείται μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1535 ενώ στον ίδιο χώρο με το Εξωτερικό Ιατρείο θα συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Εμβολιασμού (πρώην ΠΙΚΠΑ) του νοσοκομείου μας  παρέχοντας τις επιμέρους υπηρεσίες του.
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στην κάλυψη των αναγκών των μικρών πολιτών σε θέματα πρόληψης και προαγωγής υγείας και την ανακούφιση των γονιών τους, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα συνεχίσει την προσπάθεια βελτιστοποίησης των παρεχόμενων  Υπηρεσιών Υγείας, προς όφελος του Κοινωνικού συνόλου, δηλώνει στον FM-1 ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Ζυγούρης:
  lamiafm1.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)