Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας στο Αεροδρόμιο Λαμίας.

Η δήλωση του Αντιπεριφερειαρχη
Με τον καύσωνα προ των πυλών και με το θερμόμετρο ενδεχομένως να ξεπερνά τους 41 βαθμούς Κελσίου, επισκέφθηκα σήμερα με τον εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Θανάση Καρακάντζα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας και το αεροδρόμιο Λαμίας την 359 ΜΑΕΔΥ, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Τα μέσα λιγοστά και οι ελλείψεις αρκετές. Ωστόσο το ανθρώπινο δυναμικό είναι πανέτοιμο να συνδράμει όπου αυτό χρειαστεί. Σε διαρκή επαγρύπνηση η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ την ίδια στιγμή τα δύο αεροσκάφη τύπου PZL με τους έμπειρους πιλότους τους, βρίσκονται σε ετοιμότητα 10 λεπτών, εν αναμονή των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ο συντονισμός των ενεργειών και η ουσιαστική συνεργασία αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας και δεν σας κρύβω ότι χάρηκα ιδιαίτερα που συνάντησα την ίδια άποψη να εκφράζεται και από τους συνεργαζόμενους φορείς.
-Καλή δύναμη σε όλους και ας ευχηθούμε οι καιρικές προβλέψεις να διαψευστούν, ή έστω και μην υπάρξουν φαινόμενα πυρκαγιών.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)