Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οικογενειακά Επιδόματα: Νέα ημερομηνία δίνει ο ΟΓΑ

Οικογενειακά Επιδόματα: Νέα ημερομηνία δίνει ο ΟΓΑ στην aftodioikisi.gr

Σε επικοινωνία που είχε η aftodioikisi.gr με “πηγές” του ΟΓΑ, δόθηκε νέος «ημερολογιακός προσδιορισμός» σχετικά με την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων (σ.σ. πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει ότι θα καταβληθούν εντός Ιουλίου).
Οι πληρωμές λοιπόν θα γίνουν προς το τέλος Ιουλίου (και όχι “μέσα” Ιουλίου, όπως αρχικά είχε προσδιοριστεί), καθώς ακόμη γίνεται έλεγχος των αιτήσεων, μια διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.
Εν τω  μεταξύ, όπως διαβάσατε στην aftodioikisi.gr ανακοινώθηκαν τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας 2017 (ΦΕΚ) και οι λεπτομέρειες για τους δικαιούχους.
Σε ερώτηση για το πότε θα ανοίξουν οι ημερομηνίες αιτήσεων από τον ΟΓΑ μας είπαν ότι αυτό θα γίνει το προσεχές διάστημα και θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
Τώρα, ως προς τη «νέα εποχή» του ΟΓΑ και τις αρμοδιότητες που θα αναλάβει (ενιαία αρχή απόδοσης επιδομάτων), απ’ ότι μαθαίνουμε, ετοιμάζεται ειδική συνέντευξη Τύπου.
Προς το παρόν, αν και -όπως λένε- τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο, η «κατεύθυνση» είναι ότι ο Οργανισμός θα αναλάβει οικογενειακά, προνοιακά επιδόματα ανασφάλιστων και υπερηλίκων καθώς και τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά θα  αναλυθούν στην πορεία.
Δείτε ακόμη:
Διευκρινίσεις ΟΓΑ σχετικά με τα οικογενειακά επιδόματα
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)