Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΜΩΛΟΣ 84-46


ΜΑΚΑΡΟΣ-ΜΩΛΟΣ 84-46

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μάκαρο και άνετη νίκη απέναντι στο Μώλο με 84-46 με την ομάδα του Παπούλια να είναι σοβαρή και να φτάνει δίκαια στην επικράτηση έχοντας πάρει διαφορά από το πρώτο ημίχρονο (51-18).
Η ομάδα της Άμφισσας με πολύ καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 33 πόντους διαφορά.
Ο Μώλος βελτίωσε την άμυνά του στο δεύτερο ημίχρονο , αλλά δεν κατόρθωσε να απειλήσει σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού την ομάδα της Άμφισσας.
Ο Παπούλιας έδωσε αρκετό χρόνο σε νέους παίκτες από τις υποδομές της ομάδος. Τσικνής, Δρίβας, Κρικέλας. Βουρνούς και Διαμάντης (μόλις 13 χρονών) άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.
Από το Μώλο καλύτερος ο Γρίβας με 14 πόντους.
Η ομάδα της Άμφισσας θα αγωνιστεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου με την ομάδα του Τελεθριακού στην Άμφισσα στο αναβληθέν παιχνίδι της 7ης Ιανουαρίου.
Διαιτητές: Ντάνος-Γερονικολός.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:26-6, 25-12, 14-9 , 14-19.
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Τσιγουρής 4, Δρίβας 2 , Οικονόμου 9, Λούπουλ 7, Αμπλάς 11 (1), Διαμάντης, Τσικνής, Κρικέλας 2, Βουρνούς, Γιαννακόπουλος 7 (1), Νασάκης 17 (1), Χατζηστάμου 25 (1).
ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος): Καλοβελώνης 8, Παπανικολάου 4, Βλασσόπουλος, Γρίβας 14, Κωνσταντόπουλος 4, Χάιτας 2, Κρέτσης 4, Διαμαντής 4, Καίσαρης 4, Σιότροπος 2.
eviabasket.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)