Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγοδρόμιο η εθνική οδός –Δυσκολεύουν ιδιαίτερα οι συνθήκες από το 160ο χλμ.στον Αγιο Κωνσταντίνο μέχρι τις Ράχες, στο 240ό χλμ.

Παγοδρόμιο η εθνική οδός – Απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων εντός των ορίων του νομού Φθιώτιδας
triipp-708
Δυσκολεύουν ιδιαίτερα οι συνθήκες στο εθνικό δίκτυο Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από το 160ο χλμ. στον Αγιο Κωνσταντίνο μέχρι τις Ράχες, στο 240ό χλμ.
Πριν από λίγο η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας-Θεσσαλονίκης εντός των ορίων του νομού Φθιώτιδας.
Έτσι στα κρίσιμα σημεία οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τα φορτηγά και λεωφορεία και δεν τους επιτρέπεται πλέον να συνεχίσουν το ταξίδι τους είτε προς τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη είτε προς την Αθήνα.
Ωστόσο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα δίνουν μάχη να κρατήσουν ανοιχτή την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ενώ η χιονόπτωση συνεχίζεται με ιδιαίτερη ένταση σε όλη τη Φθιώτιδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή:  Παγοδρόμιο η εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Πού απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/312302/pagodromio-i-ethniki-athinon-thessalonikis-poy-apagoreytike-i-kykloforia-ton-fortigon#ixzz4VRpv8WtE
fonografos.net
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)