Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

”Γαλήνη”... 5 αστέρων στα Καμένα Βούρλα

Μόλις 150 χλμ από την Αθήνα, σε μία από τις γνωστότερες λουτροπόλεις της Ελλάδας, στα Καμένα Βούρλα, το πρόσφατα ανακαινισμένο 5 αστέρων ξενοδοχείο ”Γαλήνη”, υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.


”Στα Καμένα Βούρλα;!”, αναφώνησε και κρύος ιδρώτας άρχισε να τον λούζει. Στο μυαλό του οι δικαιολογίες είχαν ήδη αρχίσει να στριφογυρίζουν, προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποφύγει το διήμερο που η καλή του είχε ετοιμάσει.
Άσε που είχε και ποδόσφαιρο την Κυριακή και είχε κανονίσει να πάει στο γήπεδο...Τελικά ενέδωσε χωρίς βέβαια να φαντάζεται ότι ένα διήμερο στο ξενοδοχείο ”Γαλήνη” θα τον αποζημίωνε και μάλιστα με το παραπάνω. Το in2life σάς υπόσχεται μια ξεχωριστή απόδραση για αυτό το Σαββατοκύριακο. Έτοιμοι; Φύγαμε!
Μόλις 150 χλμ από την Αθήνα, σε μία από τις γνωστότερες λουτροπόλεις της Ελλάδας, στα Καμένα Βούρλα, το πρόσφατα ανακαινισμένο 5 αστέρων ξενοδοχείο ”Γαλήνη”, υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.
Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου έχει γίνει με πρότυπο τα ιδεώδη της Ανατολής και συνδυάζει άψογα μοναδική αρχιτεκτονική, πολυτέλεια και παροχές που αρμόζουν σε βασιλιάδες.
Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και λίγα μέτρα από τη θάλασσα, η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί την ιδανικότερη αφετηρία τόσο για ξεκούραση όσο και για μονοήμερες εκδρομές στα μοναστήρια των Μετέωρων, στους Δελφούς, τις Θερμοπύλες και άλλα ”ιδιαίτερα” σημεία της Ελλάδας.
Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 219 δωμάτια και 5 σουίτες με στιλιστική άποψη, μοναδική αρχιτεκτονική που δεν θυμίζει σε τίποτα Ελλάδα και με παροχές που αξίζει ο καθένας από εμάς.
Ειδικότερα, κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει κλιματισμό, σεσουάρ, μίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, ράδιο, μπαλκόνι με εκπληκτική θέα, χρηματοκιβώτιο ενώ 40 από αυτά διαθέτουν μπάνιο με ιαματικό νερό.
Η μονάδα διαθέτει επίσης 1 εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, 1 εσωτερική με ιαματικό νερό, ξαπλώστρες και ομπρέλες, spa, κομμωτήριο, πλυντήρια, γυμναστήριο, Jacuzzi, 2 γήπεδα τένις, 2 γήπεδα beach volley, πινγκ- πονγκ ενώ μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα σε συνδυασμό με θαλάσσια σπορ.
Αν βέβαια, δεν συγκαταλέγεστε στους ”χειμερινούς κολυμβητές” μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών στο Spa του ξενοδοχείου και να απολαύσετε μοναδικές θεραπείες που υπόσχονται να σας αναζωογονήσουν και να ταξιδέψουν την ψυχή και το σώμα σας.
Το μότο, όπως θα μπορούσαμε να πούμε, της μονάδας είναι: ”Αποδράστε, Χαλαρώστε, Αναζωογονηθείτε”. Εμείς (όπως και ο φίλος μας που αναφέραμε στην αρχή), χαρίσαμε στους εαυτούς μας 2 ημέρες απόλυτης ηρεμίας και ευεξίας και αδημονούμε μέχρι να βρούμε την κατάλληλη ευκαιρία για να ξαναεπισκεφτούμε το ”Γαλήνη”!
Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην πολυτέλεια, έστω και για λίγο. Άλλωστε...τα ωραία πράγματα δεν κρατάνε για πολύ. Σωστά;
* Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 80 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 210 ευρώ.
Εφη Ρουτζάκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)