Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρχιζει το Ραλλυ Λαμιας...


Όλα είναι έτοιμα για να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Νοεμβρίου, το Ράλλυ Λαμίας που αναμένεται και πάλι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων των τεσσάρων τροχών όχι μόνο της πόλης ή της Φθιώτιδας, αλλά και των υπόλοιπων όμορων Νομών.
Μάλιστα το πρόγραμμα του φετινού αγώνα, αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο τόσο στις γνωστές Ειδικές Διαδρομές της Παύλιανης, της Καλασκοπής και του Μπράλλου-Σκαμνού με την Υπερειδική του Αγίου Λουκά, ωστόσο να είναι αυτή που θα έχει και πάλι τον περισσότερο κόσμο.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινάει αύριο, Σάββατο, στις 14:20 το μεσημέρι, με το πρώτο πέρασμα από τον Μπράλλο-Σκαμνό ενώ το δεύτερο πέρασμα από τη συγκεκριμένη Ειδική Διαδρομή θα γίνει στις 17:45 το απόγευμα που σημαίνει ότι θα είναι νυχτερινή και έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Την Κυριακή (27/11) τώρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πέρασμα από την Καλοσκοπή (10:08) και την Παύλιανη (10:46) για να γυρίσουν τα πληρώματα στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για ανασυγκρότηση πριν κατευθυνθούν στην Υπερειδική του Αγίου Λουκά (13:04) που είναι πετυχημένη… συνταγή από την προηγούμενη διοργάνωση. Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας στις 13:24.
lamiakos-typos.gr

Αναλυτικά στις ακόλουθες φωτογραφίες οι χάρτες με τις Ειδικές Διαδρομές του διημέρου: 
Απόκρυψη Φωτογραφίες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)