Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το λιμάνι Καμένων Βούρλων


kamena limani 
Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το «Καταφύγιο» Καμένων Βούρλων
Στην εταιρία GROUP CENTER HELLAS, έναντι 21.000 ευρώ δόθηκε το έργο  για την µακροχρόνια µίσθωση του καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Καµ. Βούρλων.
Στη σύμβαση προβλέπεται η παραχώρηση του δικαιώµατος αναβάθµισης, λειτουργίας και βιώσιµης/ανταποδοτικής εκµετάλλευσης για επιχειρηµατικές δραστηριότητες στο σύνολο του Τουριστικού Λιµένα (Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών) Καµ. Βούρλων.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει ήταν η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε για το έργο με αντίτιμο μάλιστα 20.100 ευρώ με την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου να αναζητά τρόπο βελτίωσής της. Τελικά η προσφορά ανέβηκε λίγο, μαζί με την υποχρέωση προκαταβολής 6 ετήσιων μισθωμάτων αντί πέντε που προέβλεπε ο διαγωνισμός.
Αν και η απόφαση κατακύρωσης πέρασε ομόφωνα από τα πέντε παρόντα μέλη της ΟΕ (Συκιώτης, Πλατανιάς, Καραμανώλης, Μπεζάτη, Φακίρης απουσίαζαν οι Τρίγκας και Τσώμος), υπήρξε ωστόσο η παρατήρηση από το Βασίλη Φακίρη ότι το τίμημα είναι μικρό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)