Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμία: Φωτιά στην παλιά κεραμοποιία Ζαρκαδούλας δίπλα στον Άγιο Τρύφωνα (pics-video)


Λαμία: Φωτιά στην παλιά κεραμοποιία Ζαρκαδούλας δίπλα στον Άγιο Τρύφωνα (pics-video)
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή φωτιά μετά από εργατικό λάθος που έγινε στην παλιά κεραμοποιία Ζαρκαδούλας δίπλα στον Άγιο Τρύφωνα. Για την ακρίβεια το εργοστάσιο το οποίο έχει παύσει την λειτουργεία του εδώ και περίπου 20 χρόνια έχει δοθεί σε εταιρεία απο την Λάρισα προκειμένου να γίνει η αποψίλωση απο σίδερα και λοιπά υλικά.
Κατά το μεσημέρι του Σαββάτου λοιπόν και ενώ οι εργάτες έκοβαν μια σωλήνα που μετέφερε παλιότερα προπάνιο η σωλήνα άρπαξε φωτιά η οποία επεκτάθηκε. Άμεσα όμως κλήθηκε η Πυροσβεστική προκειμένου να την θέσει σε έλεγχο.
Επειδή πρόκειται για προπάνιο ο δρόμος γύρω απο την παλιά κεραμοποιία έκλεισε απο την αστυνομία για λόγους ασφαλείας με την πυροσβεστική να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να κατασβήσει την φωτιά.
Ο φόβος των περισσότέρων ήταν να μην είναι ανοιχτές οι βάνες που μετέδιδαν το φυσικό αέριο και μετά την σχετική αναζήτηση διαπιστώθηκε ότι ήταν σφραγισμένες.
7
Παρά ταύτα η επόπτευση απο την Π.Υ Λαμίας συνεχίζεται μέχρι να κατασταλεί εντελώς η φωτιά.
891011121314151617

Share this:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)