Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εχουν πλαστά πτυχία αλλά δίνουν εξετάσεις για να νομιμοποιηθούν .

25/05/2016Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκτοξεύει σε νέα ύψη τη συγκάλυψη εγκληματικών ενεργειών
Θα διενεργήσει μετά το πέρας των πανελληνιών εξετάσεων, εξετάσεις για όσους έχουν εντοπιστεί να έχουν διοριστεί ή προαχθεί στο δημόσιο με ΠΛΑΣΤΑ απολυτήρια γυμνασίου – λυκείου. Πολλοί εξ αυτών μισθοδοτούνται παράνομα πάνω από 15 χρόνια.
Ο σκοπός προφανής. Κλείνουν το μάτι στην εκλογική τους πελατεία. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου όμως, πως πρόκειται για παρανόμους. Για λαθρόβιους που διαβιούν πλουσιοπάροχα εις βάρος των φορολογουμένων. Για ψεύτες που στερούν τις θέσεις αυτές από αξιότερους με αληθινά πτυχία kai στερούν τη βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη από καλύτερούς τους.
Αντί να τους διώξουν νομοθετούν για την αμνήστευσή τους.
Το μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία που εκπέμπουν είναι ακόμη σαφέστερο. Δεν παίζει κανένα ρόλο τι έχεις κάνει αρκεί να είσαι δικό μας παιδί.
Το κόμμα πατερούλης, μετατρέπεται σε κράτος πατερούλης, εις βάρος όλων των υπολοίπων, των σκληρά και καθημερινά μοχθούντων πολιτών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)