Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρόμος στο Καρπενήσι: Μπήκε στο γραφείο συμβολαιογράφου και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ

Ήταν γύρω στις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαρτίου, όταν ο δράστης επισκέφθηκε τον 68χρονο Κώστα Βλάχο στο επαγγελματικό του γραφείο, μόλις μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία, γνωρίζοντας πως θα βρίσκεται εκεί. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο συμβολαιογράφος δέχθηκε πυροβολισμό, με αποτελεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο και την δεξιά ωμοπλάτη.
Το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει οικείο του πρόσωπο, που βρισκόταν κοντά στο σημείο και το οποίο τον μετέφερε άμεσα, με το αυτοκίνητό του, στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό και διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για την ζωή του. Για την ακρίβεια, υποβλήθηκε σε 15 ράμματα στο πρόσωπο και τον ώμο, καθώς έφερε τραύματα από θραύσματα και σκάγια.
Την πολύ σοβαρή υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που σόκαρε την -κατά τα’ άλλη φιλήσυχη- τοπική κοινωνία του Καρπενησίου, έχει αναλάβει από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
"Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, στο Καρπενήσι Ευρυτανίας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες (16.03.2016) περίπου στις 20:30’ το βράδυ, σε περιοχή του Καρπενησίου, εισήλθε σε επαγγελματικό γραφείο 68χρονου ημεδαπού και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του, με αποτέλεσμα ο 68χρονος να τραυματιστεί στο πρόσωπο και στην πλάτη.
Ο παθών διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και παραμένει νοσηλευόμενος.
Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)