Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο νησιά πωλούνται στη Στερεά Ελλάδα

..................................................................................  Πωλείται το νησί του Αγίου Αθανασίου στην Ιτέα   2,6 στρέμματα 1.600.000 Ευρώ κοντά στους Δελφούς και το νησί Αγίας Τριάδας στην Εύβοια 12 στρεμμάτων κοντά στην αρχαία πόλη της Ερέτριας 














Το όμορφο νησί του Αγίου Αθανασίου βρίσκεται στον κόλπο της Κορίνθου, 1,5 μίλια από την πόλη της Ιτέας και σε μικρή απόσταση από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου. Η βλάστηση σε αυτό το μικρό, ιδιωτικό νησί 10.811 m2 περιλαμβάνει μερικά πεύκα και ελαιόδεντρα και υπάρχει μια μικρή αμμουδερή παραλία κατά μήκος της βορειοδυτικής ακτής. Το περιβάλλον είναι φυσικό και ήσυχο και το θαλασσινό νερό . η λείανση των ακτών και τα νερά είναι κρυστάλλινα και πλούσια σε θαλάσσια ζωή. Το νησί έχει μια απρόσκοπτη, πλήρη και απεριόριστη πλήρη κυριότητα, καθώς και απαραίτητη δικαιολογητικά από διάφορες δημόσιες αρχές.
Είναι ένα ιδανικό μέρος, προσφέροντας ηρεμία και μοναδικές φυσικές συνθήκες διαβίωσης που θα μπορούσε να συνδυαστεί με ένα μοντέρνο και άνετο. Του Αγίου Αθανασίου το νησί είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη μιας ιδιωτικής βίλας, εξοχικό ή μόνιμη κατοικία.

Αγίου Αθανασίου το νησί είναι χωρίς περιορισμούς περιοχής Natura 2000. Το νησί είναι ένα από τα ελάχιστα, αν όχι το μοναδικό ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)