Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκαψαν τη χασισοφυτεία στον Άγιο Κωνσταντίνο


Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας στην φυτεία με τα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στην περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα στη Φθιώτιδα.
Λόγω του δύσβατου της περιοχής, κρίθηκε πως τα δενδρύλλια δεν θα μπορούσαν να μετακινηθούν για να καταστραφούν και έτσι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας παρουσία εισαγγελέα έκαψαν επί τόπου τα 1024 δενδρύλλια, ύψους από 1,5 εώς 3 μέτρα, ενώ στο σημείο ήταν και πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Λαμία προκειμένου η καύση να είναι ελεγχόμενη και να μην υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν  άνδρες της A΄ & Β΄ ΟΠΚΕ της Δ.Α. Φθιώτιδας της Β΄ ΟΠΚΕ της Δ.Α. Βοιωτίας και της Ασφάλειας Λαμίας.
Τα ξημερώματα οι άνδρες της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας πάνοπλοι, με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασπίδες έκαναν έφοδο για να εντοπίσουν τους καλλιεργητές.
Στην φυτεία όμως δεν υπήρχε κανείς και έτσι ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί της ασφάλειας.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται καθώς όπως τόνισε στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο αστυνομικός διεθυντής Φθιώτιδας Μιχάλης Πάππος,  στο πρόχειρο κατάλυμα που υπήρχε στη φυτεία, εντοπίστηκαν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητά τους.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 
Λαμία, 6 Οκτωβρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε δύσβατη και απόκρημνη περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας
Εκριζώθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.024- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (3) περίπου μέτρων
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών
Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, με σκοπό την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε σ ε απόκρημνη και δύσβατη περιοχή των Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, σήμερα (06-10-2015) πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με την συνδρομή αστυνομικών των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, καθώς και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, εντόπισαν στην ανωτέρω περιοχή συνολικά (1.024) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,5) έως και (3) περίπου μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.


Έκαψαν τη χασισοφυτεία στον Άγιο Κωνσταντίνο από LAMIASTARGR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)