Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

3 Συλλήψεις σήμερα στα Καμμένα Βούρλα


astyn IRAK-Άλλες 9 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στην υπόλοιπη Στερεά -
Σε 17 συλλήψεις προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Εντός Φθιώτιδας, συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και ημεδαπή στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις. Επίσης στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων συνελήφθησαν δύο ακόμη ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Συνελήφθη ακόμη αλλοδαπός στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια. Παρόμοιο πρόβλημα είχε ένας ακόμη αλλοδαπός στη Μακρακώμη που αρχικά συνελήφθη για παραβάσεις του ΚΟΚ από την Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας. Η Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Φθιώτιδας συνέλαβε επίσης χθες στη Μακρακώμη κι έναν ημεδαπό για τροχαίες παραβάσεις, ενώ για τον ίδιο λόγο ένας ημεδαπός στη Λαμία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας.
Στις υπόλοιπες συλλήψεις είχαμε έναν ημεδαπό στη Χαλκίδα, που προσήχθη από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα και ειδικότερα, δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, αλλοδαπός στη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θηβών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενος για ψευδής ανωμοτί κατάθεση.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)