Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκοτώθηκε νεαρός αστυνομικός στην άσφαλτο - Το πέταγμα του σκύλου που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή!

Μαγνησία: Σκοτώθηκε νεαρός αστυνομικός στην άσφαλτο - Το πέταγμα του σκύλου που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή!Ο θάνατος του αστυνομικού έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του - Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη η απίστευτη τραγωδία...Τη ζωή του έχασε ένας 37χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ν. Αγχιάλου, στον Μάραθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιπολικό το οποίο οδηγούσε αστυνομικός της ΟΠΚΕ και στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας συνάδελφός του και πήγαινε για υπηρεσιακό λόγο στον Αλμυρό, εξετράπη της πορείας του στην προσπάθειά του να αποφύγει σκύλο που πετάχτηκε στο δρόμο.Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 37χρονου αστυνομικού ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου με κατάγματα, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς και τους συναδέλφους του 37χρονου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον νεαρό άντρα.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)