Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διακόπτεται η χρηματοδότηση του αστικού από τον Δήμο Λαμιέων – Τριπλασιάζεται η τιμή του εισιτηρίου


prasinoΤριπλασιάζεται η τιμή του εισιτηρίου στα mini bus της Λαμίας μετά τη διακοπή χρηματοδότησης του αστικού ΚΤΕΛ από το Δήμο Λαμιέων.
Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο συγκοινωνιολόγος και τεχνικός σύμβουλος του αστικού ΚΤΕΛ Νότης Παρασκευόπουλος “η συμφωνία μεταξύ Δήμου και αστικού, νομικά δεν μπορεί να συνεχιστεί μέχρι να υπογραφεί νέα και ο Δήμος Λαμιέων να ενταχτεί σε ανάλογο πρόγραμμα”.
Όπως τονίστηκε περίπου για χρονικό διάστημα δύο μηνών τα δρομολόγια των mini bus  θα εκτελούνται κανονικά αλλά το εισιτήριο από είκοσι λεπτά θα αυξηθεί στα εξήντα λεπτά για να μπορέσει τοΚΤΕΛ να καλύψει μερικώς το κόστος της κυκλοφορίας τους αν και στην  πραγματικότητα θα έχει ένα παθητικό της τάξης των 10.000  ευρώ μηνιαίως. Όμως πρόσθεσε ο κύριος Παρασκευόπουλος όταν ο Δήμος μπει στο πρόγραμμα τότε θα μειωθούν συνολικά οι τιμές των εισιτηρίων του αστικού ΚΤΕΛΛαμίας.
Την έντονη αντίδραση του πρώην αντιδημάρχου και μέλους του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας Τάκη Συλεούνη προκάλεσε η πληροφορία αυτή, ο οποίος χαρακτήρισεαπαράδεκτο η δημοτική αρχή να υποχρεώνει τους πολίτες που κάνουν χρήση των mini Bus να πληρώνουν τρείς φορές επάνω το εισιτήριο.
“Όφειλε, πρόσθεσε, η δημοτική αρχή να είχε βρει εναλλακτική λύση προκειμένου να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του αστικού κτελ του και ταυτόχρονα να ενταχτούν στο δίκτυο της αστικής συγκοινωνίας και τα δύο νέα Mini Bus ώστε να καλύπτουν ευρύτερα τις ανάγκες των δημοτών μας”. 
lamiafm1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)