Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχονται ισχυρές καταιγίδες με λάσπη & ισχυροί νοτιάδες

λασποβροχη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από αύριο Παρασκευή 7 Νοεμβρίου προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (EMY), με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε.

Εντωμεταξύ, η μεταφορά σκόνης από τη Σαχάρα λόγω των ισχυρών νοτιάδων που πνέουν στη χώρα μας αυξάνουν τις πιθανότητες για λασποβροχή.
Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από αύριο το μεσημέρι από τα δυτικά και θα επεκταθεί μέχρι τη νύχτα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πιο αναλυτικά:
Αύριο Παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέριισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη Δυτική Ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Το Σάββατο (08-11-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν πρώτα στα Δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.
Την Κυριακή (09-11-2014) είναι πιθανό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)