Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρέμβαση Ντενίση για να επιστρέψει το νερό στον ΟΣΜΑΕΣ


osmaes solinesΣτα δικαστήρια έφτασαν οι κάτοικοι του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ (Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού στο Θεολόγο), προκειμένου να επαναλειτουργήσει το δίκτυο ύδρευσης, καθώς η περιοχή κάλυπτε τις ανάγκες της από υδροφόρες!
Με προσωρινή απόφαση της Προέδρου Πρωτοδικών, Παναγιώτας Μιχαήλ και μέχρι την τακτική δικάσιμο που ορίστηκε στις 23 Αυγούστου 2016, οι μέχρι τώρα έχοντες τα κλειδιά των εγκαταστάσεων και οι οποίοι είχαν κλείσει την υδροδότηση, να τα παραδώσουν στον πληρεξούσιο δικηγόρο των αιτούντων, Δημήτρη Μαούνη, που τυγχάνει και γενικός γραμματέας του Συλλόγου για την προστασία του Περιβάλλοντος Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Μαλεσίνας.
Μεταξύ των κατοίκων που βρέθηκαν στην Ευελπίδων για την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων, ήταν και η γνωστή ηθοποιός και κόρη του Λαμιώτη στρατηγού Ντενίση, Μιμή, η οποία παρενέβη καθοριστικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.
Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν στις 13 Ιουνίου και η απόφαση κοινοποιήθηκε σήμερα σκορπίζοντας χαρά σε όσους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στις όμορφες παραλίες του Θεολόγου. Μέχρι τώρα η διακοπή του νερού, ανάγκαζε τους κατοίκους να αγοράζουν πόσιμο νερό από υδροφόρες, ενώ το χειρότερο ήταν ο φόβος μην ξεσπάσει πυρκαγιά, καθώς δεν υπήρχε νερό ούτε στους πυροσβεστικούς κρουνούς, στοιχείο που κατέθεσε τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και το Δασαρχείο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)