Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

8η Αγωνιστική Φθιώτιδα:Ήττα για τον Μώλο απο τα Καμένα Βούρλα με 1-0

- 8 στα 8 για την ομάδα του Σπύρου Λέντα – Δύσκολο 1-0 των Καμένων στο γειτονικό ντέρμπυ με το Μώλο – Πέντε στα πέντε εκτός για την Ένωση που εξακολουθεί να είναι χωρίς βαθμό εντός! -
Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Α΄Κατηγορίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, όπου δεν έλειψαν οι συγκινήσεις.
Η Μαλεσίνα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 επικράτησε του φιλότιμου Μαγνησιακού που προδόθηκε από τα πολύ γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού, παραμένοντας άποντος μακριά από την έδρα του. Αντίθετα οι Λοκροί με 8 στα 8 επιβεβαιώνουν κάθε αγωνιστική ότι μοναδικός στόχος τους είναι η άνοδος στο Εθνικό.
Από κοντά τα Καμένα Βούρλα, που χρειάστηκαν ένα πέναλτυ για να κάμψουν την αντίσταση του συμπολίτη Παμμωλιακού με 1-0 και να διατηρηθούν τρεις βαθμούς από την κορυφή.
Οι ομάδες που ήταν μέχρι πρότινος στην 3η θέση δεν κέρδισαν αυτή την αγωνιστική με το Νέο Κρίκελο να παραχωρεί 0-0 στον Κηφισσό Κ. Τιθορέας και τη Δάφνη Λιβανατών να γνωρίζει την ήττα με 3-1 στην έδρα του ανεβασμένου Άρη Αγ. Κων/νου. Σημειώνουμε ότι αυτή ήταν η 4η ισοπαλία της ομάδας της Κάτω Τιθορέας σε ισάριθμες εξόδους από την έδρα της, ενώ ο Άρης σημείωσε την τρίτη σερί νίκη.
Έτσι πλέον στην 3η θέση πέρασαν οι ομάδες της Δυτικής Φθιώτιδας, Ένωση και Αρχάνι με την πρώτη να πετυχαίνει το εντυπωσιακό 5 στα 5 εκτός έδρας με νίκη σε βάρος της Αταλάντης τη στιγμή που έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς εντός! Χατ-τρικ για το Αρχάνι ο Κακάβας στο εντυπωσιακό 5-1 επί του Καλαποδίου στο σκορ της ημέρας.
Μαζί τους χωρίς να κοπιάσει και ο Ολυμπιακός Λαμίας που το πρόγραμμα τον ήθελε να αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα Δομοκού που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το 1-1 του Παγκρατιακού με τη Στυλίδα, με τους φιλοξενούμενους να σώζουν την παρτίδα στο 93΄ ισοφαρίζοντας με τον Παπαναστασίου το πολύ όμορφο γκολ του Τσιγκόλη που είχε ανοίξει το σκορ στο 81΄.
Μεγάλο διπλό για τον Ευρυτανικό στην παγωμένη από τον αέρα Λάρυμνα με σκορ 1-2.
Τα αποτελέσματα:
Μαλεσίνα 2008 - Μαγνησιακός 3-1 (7΄ Πίσκοπος, 15΄Σέττος, 90΄ Λελούδας – 77΄ Ραχούτης)
Νέο Κρίκελλο - Κηφισσός Κ. Τιθορέας 0-0
Αρχάνι - Καλαπόδι 5-1 (1΄Μπομπότας, 21΄Κουτσούμπας, 33΄, 64΄, 84΄Κακαβας)
Παγκρατιακός - Στυλίδα 1-1 (81΄ Τσιγκόλης – 93΄ Παπαναστασίου)
Καμένα Βούρλα - Μώλος 1-0 (59΄πεν. Κουτσούκος)
Προοδευτική Λάρυμνας - Ευρυτανικός 1-2 (42΄ Πέππας - 19΄Παπακώστας, 64΄ Επίσκοπος)
Αταλάντη - Ένωση 2010 1-3 (10΄Πάππος - 12΄ Αρβανίτης, 50΄,64΄ Παππάς Ι.)
Άρης Αγ. Κων/νου - Δάφνη Λιβανατών 3-1 (3΄Μπουσάη, 55΄ Θυμιανόπουλος, 79΄πεν. Ρίζο - 36΄Πούλος)
Ολυμπιακός Λαμίας - Αχιλλέας Δομοκού 3-0 α.α.
πηγή:efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)