Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χαλασμένο παγκάκι στη Σκάρφεια.

Τρεχουν και δεν φτάνουν τα συνεργεία του δήμου,εν οψει της καλοκαιρινής περιόδου,με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού,καταβάλλονται προσπάθειες να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.
Εμείς απο την πλευρά;,μας οφείλουμε να αναδεικνυουμε τα προβληματα που παρουσιαζονται,που με καλή διαθεση απο όλους μας θα ξεπεραστούν και θα συμβαλλουν στην βελτιωση της καθημερινοτητα μας
Στη φωτογραφία βλέπουμε ενα χαλασμένο παγκάκι,στην κατα τα αλλα,πολύ όμορφη και περιποιημένη πλατεια, της Σκάρφειας.Αρκετό όμως για να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στον επισκέπτη,αλλά και στους μόνιμα διαμένοντες στο χωριό.
 Επειδή από την πλατεία περνάει κόσμος το καλοκαίρι,που θα θέλει και να καθίσει, η επισκευή του πρέπει να γίνει σύντομα.διότι το συγκεκριμένο παγκάκι αποτελεί κίνδυνο τραυματισμού, τόσο των ενηλίκων αλλά και πολύ περισσότερο των παιδιών(προεξέχουν οι βίδες).



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)