Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 30, 2014
Εικόνα
Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΤΟ ΒΗΜΑΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

REAL NEWS


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΚΟΝΤRA NEWS


ΤΟ ΧΩΝΙ


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014, 20:00
Εικόνα
Πού καταλήγουν τα €17 δισ. που μπαίνουν στην Ελλάδα από τον τουρισμό
Στον σημαντικότερο παίκτη της ελληνικής οικονομίας εξελίσσεται ο τουρισμός, καθώς οι εκτιμήσεις για το 2014 είναι ότι θα προσφέρει άμεσα και έμμεσα συνολικά 20% στο ελληνικό ΑΕΠ.

Αν και τα έσοδα που αναμένεται να φέρει στα ταμεία είναι εντυπωσιακά, καθώς φτάνουν τα 17 δισ. ευρώ, η ώθηση που θα δώσει ο κλάδος σε πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται άμεσα αλλά και έμμεσα με τον τουρισμό αναμένεται να δώσει μια καθοριστική ανάσα.Οι υπολογισμοί, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα από τους 9 πρώτους μήνες του έτους, είναι ότι η συνολική προσφορά της αύξησης του τουριστικού κύματος στη χώρα θα ξεπεράσει τα 37 δισ. ευρώ.

Υπό αυτές τις συνθήκες, στελέχη επιχειρήσεων που έχουν ακόμα και «περιφερειακή» σχέση με τον τουρισμό εκτιμούν ότι η φετινή χρονιά μπορεί να αποτελέσει τεράστια ευκαιρία να ανατραπεί η αρνητική πορεία της αγοράς.

Κρίσιμοι κλάδοι για την ελληνική οικονομία ελπίζουν ότι το αυξημένο τουρ…
Εικόνα
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΩΛΟΥ

Εικόνα
Σε "κλείδωσε" το taxisnet; Τι πρέπει να κάνεις? Σε "κλείδωσε" το taxisnet;Τι πρέπει να κάνεις? Αρκετοί είναι οι χρήστες του taxisnet που έχουν προβλήματα με τον λογαριασμό τους στο σύστημα της ΓΓΠΣ. Το πρόβλημα κυρίως εντοπίζεται στην εισαγωγή ,πολλές φορές, λάθος κωδικών με αποτέλεσμα το taxisnet να κλειδώνει τον λογαριασμό.
Εικόνα
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΠΑ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ο εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, συναντήθηκαν  σήμερα στα γραφεία  του Κινήματος στη Βουλή με το Προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.
Έθεσαν ζητήματα σχετιζόμενα με την κατανομή των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, τα χρέη των σημερινών δημοτικών αρχών που έχουν κληρονομήσει από δημοτικές επιχειρήσεις του παρελθόντος και θέματα σχετιζόμενα με τις  λειτουργικές δαπάνες Αντιδημάρχων και Δημοτικών συμβούλων για τις μετακινήσεις τους και την άσκηση των καθηκόντων τους.
Ο Τέρενς Κουίκ απάντησε, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις θέσεις της ΚΕΔΕ για τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που πρέπει να διαχωριστούν σε δημ…
Εικόνα
Δελτίο τύπου -Το άγνωστο έως τώρα σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε στην Εθνική Αντιπροσωπεία ο Κ. Κουτσογιαννακόπουλος Το άγνωστο έως τώρα σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε στην Εθνική Αντιπροσωπεία ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κων/νος Κουτσογιαννακόπουλος, στη συζήτηση για την Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2015.

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος έφερε στο προσκήνιο κρίσιμες πτυχές της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι οποίες και δεν έχουν τεθεί ποτέ έως σήμερα στο δημόσιο διάλογο.

Σύμφωνα με το σχετικό  έγγραφο του ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπεται Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, που θα εξελιχθεί σε δύο φάσεις «μέσα σε δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα διακυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ»

Α' ΦΑΣΗ: Τα χαρακτηριστικά της θα είναι:

1. Περιορισμένοι δημόσιοι πόροι και η ασθενής ανάκαμψη 2. Συνθήκες στενότητας πόρων και περιορισμένης ρευστότητας 3. Ύπαρξη σοβαρών προβλημάτων χρηματοδοτήσεως των δημοσίων δαπ…
Εικόνα
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ  Η Μαλεσίνα  νίκησε και σήμερα τον Παγκρατιακό και διατηρείται στην κορυφή. Στην Β΄  Κατηγορία ο Ελατειακός πήρε το ντερμπυ με τα Ηράκλεια με 3-1 Αναλυτικά τα αποτελέσματα.....
Δάφνη Λιβανατών - Ένωση 2010 1-3  Άρης Αγ. Κων/νου - Ευρυτανικός 1-2  Ολυμπιακός Λαμίας - Παμμωλιακός 3-1  Αταλάντη - Στυλίδα 0-1  Προοδευτική Λάρυμνας - Καλαπόδι 0-3  Καμένα Βούρλα - Κηφισσός Κ. Τιθορέας 2-0  Παγκρατιακός - Μαλεσίνα 2-3  Αρχάνι - Νέο Κρίκελλο 1-0  Μαγνησιακός - Αχιλλέας Δομοκού 3-0 ά.α.

Η Μαλεσίνα προηγείται με 45 βαθμούς, και ακολουθούν 
τα Καμένα Βούρλα με 42.

Εικόνα
Επιδοτήσεις σε Δήμους για να δημιουργήσουν καταφύγια αδέσποτων

Επιδοτήσεις σε Δήμους και Συνδέσμους Δήμων για τη δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και του ύψους, της διαδικασίας και των προϋποθέσεων καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης, προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση που υπογράφουν τρία υπουργεία
Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης και πληρωμής των δικαιούχων Δήμων ή Συνδέσμων Δήμων με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία των καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των ενεργειών διαχείρισης δηλαδή της περισυλλογής, σήμανσης, καταγραφής, στείρωσης, εμβολιασμού, αποθεραπείας, υιοθεσίας ή επανένταξης των αδέσποτων σκύλων κ.λπ., ώστε να εξασφαλίζεται η ορθολογική διαχείριση των ζώων αυτών. Επιλέξιμες δαπ…
Εικόνα
Για αυτό το παιδί θα διαμαρτυρηθεί κανεις; Ένα παιδάκι 5 ετών πέθανε στα χέρια του Δημοσίου Συστήματος Υγείας... ... Το γύριζαν από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο (Άμφισσα, Λαμία , Λάρισα και για νεκροτομή έφτασε στη Θεσσαλονίκη) Πέθανε γιατί αρχικά δεν υπήρχε Παιδονευρολόγος, και μετά δεν υπήρχε σε λειτουργία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. ...

Κι αφού πέθανε δεν υπήρχε ούτε ιατροδικαστής να κάνει νεκροτομή και το έστειλαν νεκρό στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι μόνο αυτοί που αυτοκτονούν,..είναι κι αυτοί που το σύστημα σκοτώνει λόγω ελλείψεων. Γιατί έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε , να τρώνε , να τρώνε. Στη χώρα που ξοφλήθηκαν στο ακέραιο υποβρύχια που δεν πήραμε, Απάτσι που πέφτουν , τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές, εμβόλια για ανύπαρκτη επιδημία και εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ δαπάνες σε Ολυμπιακά και...και άλλα δημόσια έργα ,στη χώρα των χιλιάδων offshore , τ ων χιλιάδων μαϊμού-συντάξεων και των πολυεθνικών που κάνουν τζίρους δισεκατομμυρίων χωρίς να πληρώνουν μισό ευ…
Εικόνα
ΚΕΔΕ: Ποια είναι τα 11 αιτήματα που διεκδικεί για τη βιωσιμότητα των δήμων – Κοινή συνεδρίαση με τις ΠΕΔ όλης της χώρας
Κοινή συνεδρίαση πραγματοποίησαν σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τα προεδρεία των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας, ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2015.
Σκοπός της κοινής αυτής συνεδρίασης ήταν να διατυπωθεί το κοινό  πλαίσιο θέσεων και οικονομικών αιτημάτων,  που με ενότητα και αποφασιστικότητα, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε,  θα διεκδικήσει η Αυτοδιοίκηση της χώρας από την κεντρική κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των δήμων. Θέσεις και αιτήματα, τα οποία αύριο, Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, θα τεθούν υπόψη όλων των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, με διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γ. Πατούλη, στη Βουλή.
«Το ζήτημα της χρηματοδότησης της Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού από την Πολιτεία αφορά …
Εικόνα
Από κακούργημα σε πλημμέλημα για την συντοπίτισσά μας &10 μήνες με αναστολή για την κατηγορία παραχάραξης νομισμάτων
10 μήνες με αναστολή για την κατηγορία της παραχάραξης νομισμάτων και διάθεσης στην αγορά πλαστών χαρτονομισμάτων είναι η ποινή που πέτυχε στο Εφετείο Λαμίας  50χρονη από τον Δήμο Μώλου-Αγ. Κων/νου που είχε κατηγορηθεί πριν 3 χρόνια. Τον Απρίλη του 2011 η 50χρονη σήμερα γυναίκα είχε συλληφθεί να επιχειρεί αγορές σε κατάστημα της Λαμίας με πλαστό  50ευρω.Μετά την σύλληψή της οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένα στην κάλτσα της και στο σημειωματάριό της: 17 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, 9 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Στη συνέχεια και σε έρευνα που έγινε στο Δημοτικό Διαμέρισμα που κατοικεί με την οικογένειά της βρέθηκε  το εκτυπωτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε και μάλιστα βρέθηκε στην εκκλησία στην οποία ήταν νεοκόρα  ενώ ο γιός της ετοιμαζόταν να χειροτονηθεί παπάς. Οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας σύ…
Εικόνα
Καραμπόλα τριών οχημάτων λίγο έξω από το Μώλο
Πριν από 15 περίπου λεπτά δόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία το ρεύμα του ΠΑΘΕ από Αθήνα προς Λαμία, λίγο πριν τον κόμβο του Μώλου. Νωρίτερα στο σημείο είχαμε σύγκρουση τριών οχημάτων, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.
Συγκεκριμένα ο οδηγός ΙΧΕ έχασε τον έλεγχο του οχήματος (πιθανόν από σκασμένο λάστιχο) χτύπησε στις πλευρικές μπάρες και στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του. Μέσα σε δευτερόλεπτα δύο οχήματα που ακολουθούσαν έπεσαν πάνω στο πρώτο αφού οι οδηγοί τους δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.
Τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα, σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, από τα εμπλεκόμενα οχήματα, ενώ για λίγη ώρα η κυκλοφορία διεκόπη.
Στη συνέχεια, μετά την επέμβαση των αστυνομικών και των Πυροσβεστών και των ανθρώπων που βρέθηκαν στον τόπο της καραμπόλας, διεξάγονταν με χαμηλές ταχύτητες από μία λωρίδα, μέχρι τις 21.30 που αποκαταστάθηκε πλήρως.
Εικόνα
Ψήφισμα Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φθιώτιδας για Νίκο Ρωμανό
Οι εκπαιδευτικοί  της  Φθιώτιδας  συμπαραστεκόμαστε και συντασσόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του Ν. Ρωμανού να σπουδάσει  μέσα από τις φυλακές, γιατί   θεωρούμε αναφαίρετο το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στη μόρφωση ακόμη και γι” αυτούς που κρατούνται στις φυλακές, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους.   Απαιτούμε να δοθεί εκπαιδευτική άδεια στο Νίκο Ρωμανό, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει απρόσκοπτα τις σπουδές του και  καταγγέλλουμε  τη στάση της κυβέρνησης ως απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, ενώ η στάση της προκαλεί πολλά ερωτηματικά.   Θεωρούμε ότι δεν πρόκειται για  κυβερνητική αδιαλλαξία, αλλά για μήνυμα που έχει  αποδέκτες τους εκπαιδευτικούς , την εκπαιδευτική κοινότητα  και κάθε  “ανυπάκουο”  και έχει στόχο να σπείρει το φόβο και την υποταγή στους  ανυπότακτους μαθητές- σπουδαστές  και  εργαζόμενους που  μάχονται και διεκδικούν.   Η πολιτεία   οφείλει ,έχει την ευθύνη να πά…
Εικόνα
Καταγγελία από Φιλοζωικό για νέες δηλητηριάσεις ζώων στο Αρχάνι Φθιώτιδας
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλει τις δηλητηριάσεις ΟΚΤΩ  δεσποζόμενων και  αδέσποτων σκύλων που έγιναν   στο Αρχάνι. Καταγγέλει το Δήμο Μακρακώμης-Σπερχειάδας γιατί δεν εφαρμόζει τις από το νόμο υποχρεώσεις του, παρ όλες τις προτάσεις  για  βοήθεια που του πρότεινε ο σύλλογός μας.Καλεί την αστυνομία να δει το θέμα με σοβαρότητα και να εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών.Υπενθυμίζει στους πολίτες ότι η χρήση φόλας είναι παράνομη και τιμωρείται με φυλάκιση εως 5 χρόνια και χρηματικό πρόστιμοέως30.000€.Είναι μια πράξη απάνθρωπη που χαρακτηρίζει τους δράστες. Είναι  ε π ι κ ί ν δ υ ν η για : ΄Ολα τα ζώα:  δεσποζόμενα και παραγωγικά, που μπορεί να έρθουν σε επαφή  με το δηλητήριο. Για τα μικρά παιδιά που παίζουν σε μολυσμένο από τη φόλα μέρος. Για το οικοσύστημα, μιας και κινδυνεύουν  τα άγρια ζώα και πουλιά, αλλά και όλη η φύση  από τη δηλητηρίαση του εδάφους και των νερών. Είνα…
Εικόνα
Διαθέτει και αερολιμένα αυτο το χωριό
Εικόνα
Κύμα φυγής στο Δημόσιο, ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων για να προλάβουν τις αλλαγές Κύμα φυγής στο Δημόσιο, ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων για να προλάβουν τις αλλαγές Κύμα φυγής των δημοσίων υπαλλήλων προς τη σύνταξη πυροδοτούν οι νέες αλλαγές που έρχονται στο ασφαλιστικό, καθώς η έξοδος αναμένεται φέτος να φτάσει σε επίπεδα-ρεκόρ ξεπερνώντας και τις 21.500 αποχωρήσεις. Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό συνδυάζονται μάλιστα με νέες περικοπές στα εφάπαξ και τις επικουρικές συντάξεις εντός του 2015.
Εικόνα
Δώρο Χριστουγέννων: Ποιοι το παίρνουν και πότε αναλυτικοί πίνακες Δώρο Χριστουγέννων: Ποιοι το παίρνουν και πότε αναλυτικοί πίνακες Λίγο πριν τις ημέρες των Χριστουγέννων θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που πληρούν τα κριτήρια του νόμου να λάβουν απο τους εργοδότες τους το Δώρο Χριστουγέννων για το 2014. Επίσης ο ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο παρέχει δώρο στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας
Εικόνα
Πρόγραμμα ERASMUS 2015 για δημόσιους υπαλλήλους Πρόγραμμα ERASMUS 2015 για δημόσιους υπαλλήλους Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει και για το έτος 2015 το «Βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης - Erasmus for Public Administration)) για δημόσιους υπαλλήλους των κρατών - μελών με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων τους και της κατανόησης των ευρωπαϊκών οργάνων και πολιτικών.
Εικόνα
Τι θα πληρώσουμε για τις χωματερές Γράφει ο Κασσιανός Τζέλης
Εφάπαξ πρόστιμο 10 εκατ. ευρώ και 14,5 εκατ. ευρώ ανά εξάμηνο έως ότου κλείσει και η τελευταία χωματερή, είναι τελικά το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει η χώρα μας για το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων της.
Η απόφαση του δικαστηρίου της ΕΕ μοιάζει τελικά ήπια για την χώρα μας. Το εφάπαξ πρόστιμο είναι μικρότερο απο ότι αναμενόταν... 
καθώς η αρχική εισήγηση ήταν 22 εκατ. ευρώ  ενώ δίνεται και εξάμηνη επιπλέον προθεσμία ώστε να κλείσουν οι χωματερές και να πληρωθεί το εξαμηνιαίο πρόστιμο, το οποίο αρχίζει να μετράει απο τον Ιούνιο του 2015. Το πρόστιμο αυτό όμως είναι μεγαλύτερο από την αρχική εισήγηση η οποία προέβλεπε ημερήσιο πρόστιμο 54.450 ευρώ, δηλαδή περίπου 9,5 εκ. ευρώ το εξάμηνο.  Από το πρόστιμο θα αφαιρούνται κάθε εξάμηνο 40.000 ευρώ για κάθε χωματερή που έκλεισε ή αποκαταστάθηκε και 80.000 για κάθε χωματερή που και έκλεισε και αποκαταστάθηκε
Είναι η δεύτερη φορά που η χώρα μας τιμωρείται με πρό…
Εικόνα
Φθιώτιδα: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (6-7/12
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
15 η αγωνιστική Σάββατο 06-12-2014 ΩΡΑ: 15:00

Αγώνας: ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ-ΕΝΩΣΗ 2010
Διαιτητής: ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ
Βοηθοί: ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ-ΖΙΩΓΑΣ
Αγώνας: ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
Διαιτητής: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Βοηθοί: ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ – ΚΑΝΤΖΑΡΗΣ Κ
Αγώνας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί: ΖΑΦΕΙΡΗΣ-ΤΣΙΛΙΚΑ Β
Αγώνας: ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΣΤΥΛΙΔΑ
Διαιτητής: ΚΟΥΡΕΜΑΔΑΣ
Βοηθοί: ΚΑΛΥΒΑΣ Β-ΚΟΝΤΟΣ
Αγώνας: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ-ΚΑΛΑΠΟΔΙ
Διαιτητής: ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ
Βοηθοί: ΔΟΣΚΟΡΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Αγώνας: ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΑ-ΚΗΦΙΣΟΣ
Διαιτητής: ΜΠΛΟΥΝΑΣ
Βοηθοί: ΣΚΑΡΛΑΣ-ΑΥΓΕΡΗΣ
Αγώνας: ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ
Διαιτητής: ΤΖΟΒΑΡΑΣ
Βοηθοί: ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ-ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ
Αγώνας: ΑΡΧΑΝΙ-ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΟ
Διαιτητής: ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
Βοηθοί: ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ-ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Δ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ Ταχ θυρίδα 14235100 Λαμία Τηλ 22310459106932837696 6937378138 http://www.pepla.grhttp://pepla.blogspot.cominfo@pepla.gr

5η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού Εθελοντισμός, στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες
Λαμία, 4/12/2014
Η 5η Δεκεμβρίου είναι η ειδική ημέρα του έτους που ορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για να τιμάται η πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών σε όλο τον κόσμο. Η δύναμη και η φωνή των εθελοντών σε κάθε μέρος του πλανήτη έχει την τιμητική της.
Ο εθελοντισμός αναμφισβήτητα έχει τεράστιο μερίδιο συμμετοχής μέσα στο χρόνο στην αντιμετώπιση πολλών κοινωνικών προβλημάτων και αδιεξόδων. Δυναμώνει τα άτομα, προωθεί την αλληλεγγύη, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, ενισχύει την κοινωνική συνοχή, συνεισφέρει στην εξεύρεση λύσεων σε σημαντικά κοινωνικά θέματα και προστατεύει τα ευάλωτα στρώματα των πληθυσμών από την οικονομική, κοινωνική και πολιτική περιθωριοποίηση. Δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή ανιδιοτελούς…
Εικόνα
Μέχρι 29 Δεκέμβρη η πληρωμή εισφορών στον ΟΓΑΜε απόφαση του Διοικητή του ΟΓΑ Ξενοφώντα Βεργίνη παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέχρι και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου όλοι οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη πληρωμή των οφειλών το
Εικόνα
Η Χορωδία Μώλου στο χορωδοακό φεστιβάλ Επτανησίων Λαμίας
Ο Αντώνης Μπαλής Θα διευθύνει την μικτή χορωδία του Μώλου στο Δημοτικό Θέατρο της Λαμίας στις 7-12-2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 7.μ.μ.,στο χορωδιακό φεστιβάλ Επταννησίων Λαμίας
.Είσοδος ελεύθερη.
Εικόνα
ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες:Ξεκινούν οι παραγγελίες της 16ης διάθεσης, με επιλεγμένα άριστα ελληνικά προϊόντα   Λαμία 4-12-2014
Δελτίο Τύπου
Ξεκινούν οι παραγγελίες της 16ης διάθεσης, με επιλεγμένα άριστα ελληνικά προϊόντα.
Επισημαίνουμε πάλι ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο με παραγγελίες και βάσει αυτών θα υπάρχουν υπολογισμένες οι ποσότητές τους την ημέρα της παραλαβής τους.
Ανανεώνουμε και το κάλεσμα για εθελοντές, οι ανάγκες μεγαλώνουν: σας καλούμε να συμμετέχετε.
Προέλευση & Τιμές Προϊόντων:..
- Τυρί Λαμίας, Φέτα με 6,00 €/κιλό και Γίδινο με 6,20 €/κιλό των Γαλακτοτυροκομικών Ζήσιμου, σε συσκευασίες των 2,50 κιλών περίπου (με αναγραφόμενο ακριβές βάρος) μέσα σε άλμη
- Πατάτες μεσαίες-μεγάλες κιτρινόσαρκες, σε συσκευασίες των 11 κιλών με 4,00 € (0,365 € /κιλό), συγκομιδής Νοεμβρίου -  παραγωγός Αποστολίδου Ελένη από τον Δασόλοφο Φαρσάλων
- Κρεμμύδια ξερά, Λευκά και Κόκκινα, όλα σε συσκευασίες των 4 κιλών με 1,00 € (0,25 €/κιλό),  συγκομιδής Σεπτεμβρίου - …
Εικόνα
Ανοιξε η πύλη για τις αιτήσεις για την πρόσληψη 6.000 ανέργων Ξεκίνησε σήμερα στις 10:00 το πρωί, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη από επιχειρήσεις 6.000 ανέργων ηλικίας από 25 ως 66 ετών
Πρόκειται για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 25- 66 ετών» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Οι προσληφθέντες θα απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά μόνο μια αίτηση υπαγωγής και έως δύο θέσεις απασχόλησης.

Δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση έχουν και οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην α' φάση του παρόντος προγράμματος και οι αιτήσεις τους είναι σε στάδιο αναμονής. Στις περιπτώσεις αυτές, οι προηγούμενες αιτήσεις δεν…