Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 30, 2016

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Εικόνα

Δικαιώματα του αγοραστή όταν ο πωλητής εκπληρώνει πλημμελώς την υποχρέωσή του

Εικόνα
Επιστολή με την οποία ενημερώνει τους καταναλωτές σχετικά με τα πραγματικά ελαττώματα σε προϊόντα και πλημμελείς υπηρεσίες, απέστειλε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας.
ΕΠΚΑ-ΣΤΕ Mε αφορμή πολλές καταγγελίες σχετικά με πραγματικά ελαττώματα σε προϊόντα και πλημμελείς υπηρεσίες σε αντίθεση  με τα συμφωνημένα να γνωρίζουμε ότι  ο αγοραστής έχει δικαίωμα να απαιτήσει:
1. Διόρθωση του πράγματος, ή 2. Ατικατάσταση του πράγματος, ή 3. Μείωση του τιμήματος, ή 4. Υπαναχώρηση, και 5. Σωρευτικά με ένα από τα ανωτέρω δικαιώματα, αποζημίωση για την ζημία που δεν καλύπτεται από αυτό, ή 6. Διαζευκτικά με τα ανωτέρω αποζημίωση για την μη εκπλήρωση της σύμβασης Για περισσότερα και αναλυτικότερα στην ιστοσελίδα της ΕΠΚ-ΣτΕ πατήστε εδώ.

Ενημέρωση Για την Ομιλία των Δύο Βρετανών Νευροχειρουργών Στην Βιβλιοθήκη του ΓΝ Λαμίας την Τρίτη 08 Νοεμβρίου

Εικόνα

Οι διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στο ποδόσφαιρο- ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ -ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ το Σαββατο στις 15:00

Εικόνα
Από την ΕΠΣΦ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητών που ορίστηκαν για την 9ηαγωνιστική της Α΄ κατηγορίας, την 8η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας, καθώς και τη 3η αγωνιστική νέων και παίδων στο ποδόσφαιρο για το Σαββατοκύριακο 5-6/11/2016. Αναλυτικά:
 αγωνιστική Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.  Φθιώτιδας Σάββατο   5-11-2016 ΩΡΑ: 15:00 Αγώνας:             ΚΑΛΑΠΟΔΙ –ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Διαιτητής:       ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ Βοηθοί:         ΔΟΣΚΟΡΗΣ – ΚΑΛΥΒΑΣ Αγώνας:              ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ Διαιτητής:       ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα προγράμματα σπουδών

Εικόνα
Στις 14η Νοεμβρίου 2016 και ώρα 00:01 θα ενεργοποιηθεί η φόρμα υποβολής αίτησης για τα ακόλουθα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με έτος εισαγωγής 2017-2018, η οποία θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την 20η Δεκεμβρίου και ώρα 23:59.
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες
Πληροφορική
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών
Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό
Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό
Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
Κοινό ΜΠΣ «Master in Business Administration» (ΜΒΑ) ΕΑΠ-Wroclaw
Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
Διοίκηση Μονάδων Υγείας
Τραπεζική
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων
Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων
Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας
Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές
Διαχείριση Τεχνικών Έργων
Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα
Διαχείριση Αποβλήτων
Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική
Περιβαλλοντική Κατάλυση για Αντιρρύπανση και Παραγωγή Καθαρής Ενέργειας
Μεταπτ…

Στην Ευρωβουλή το «λουκέτο» στα χειρουργεία του ΓΝ Λαμίας

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ Ευρωπαϊκή βοήθεια ζήτησε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής με καταγωγή από τη Λαμία, Νότης Μαριάς, προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Ο κ. Μαριάς έφερε το θέμα με γραπτή ερώτηση στην Ευρωβουλή απευθυνόμενος στην αρμόδια επιτροπή, μνημονεύοντας το άρθρο 168 της ΣΛΕΕ για τη δράση της ΕΕ: «συμπληρώνει τις εθνικές πολιτικές, αποβλέπει στη βελτίωση της δημόσιας υγείας, στην πρόληψη της ανθρώπινης ασθένειας σε όλες τις μορφές της και στην αποτροπή των πηγών κινδύνου για την σωματική και ψυχική υγεία». Ο κ. Μαριάς καταγγέλλοντας για μία ακόμη φορά τα μνημόνια που επέβαλε η τρόικα στη χώρα μας επισήμανε ότι «μείωσαν δραστικά τις δαπάνες υγείας με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία σημαντικών Υπηρεσιών Υγείας». Ειδικότερα όσον αφορά το Γ.Ν. Λαμίας, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής σημειώνει ότι «είναι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας», καθώς «καθημερινά δέχεται περιστατικά που χρήζουν χειρουργικής επέ…

Κ.Υγείας Καμένων Βούρλων

Εικόνα

Το ξενοδοχείο Ράδιον στα Καμένα Βούρλα μέσα από δύο παλιές φωτογραφίες!!!

Εικόνα
To ξενοδοχείο "Ράδιον" στα Καμένα Βούρλα. Χαρακτηριστικό δείγμα αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του '30 σε σχέδια του Γερ. Μολφέση (1904-1981). Σήμερα δυστυχώς στέκει εγκαταλελειμμένο και αφημένο στη τύχη του. 

ΠΗΓΗ

Καμένα Βούρλα - Το υπερσύγχρονο κέντρο υγείας «φάντασμα»-Δεν υπάρχει γιατρός ούτε για δείγμα

Εικόνα
Μπορεί τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις να είναι τελευταίας τεχνολογίας αλλά δεν υπάρχει προσωπικόΜπορεί οι εικόνες που θα δείτε στο video να σας φανούν απίστευτες, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινές. Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα, ένα ολοκαίνουργιο κέντρο υγείας στα Καμένα Βούρλα που έχει κοστίσει εκατομμύρια ευρώ με σύγχρονα μηχανήματα ακόμη και χειρουργεία, παραμένει κλειστό εδώ και δυο χρόνια λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όταν η κάμερα του Star μπήκε στο κέντρο υγείας στα Καμένα Βούρλα, μείναμε κυριολεκτικά άφωνοι από τις άρτιες εγκαταστάσεις, τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, τα χειρουργεία,και τους χώρους ανάνηψης.
Όλα καινούργια, έτοιμα να λειτουργήσουν και να περιθάλψουν τους ασθενείς των γύρω περιοχών.

Μόνο που αυτό όσο και να φαίνεται απίστευτο είναι αδύνατον, καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός ούτε μια νοσοκόμα για δείγμα.
Πάνω από 5,5 εκατομμύρια ευρώ ξοδευτήκαν για την δημιουργία του αστικού κέντρου υγείας ενός μικρού νοσοκομείου 3700 τε…