Ο παραγωγός Δημήτρης Σπανός στη Φθιώτιδα εξάγει 50 τόνους φιστίκι ψίχα στην Ιταλία που παράγει ο ίδιος, αλλά και άλλοι παραγωγοί στην Κεντρική Φθιώτιδα κυρίως. Τάνια Γεωργιοπούλου Από τις σπουδές στο Τορίνο και το βιομηχανικό σχέδιο έως την καλλιέργεια και την πώληση κελυφωτών φιστικιών ίσως, τελικά, η απόσταση να είναι μικρότερη από ό,τι θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Δημήτρης Σπανός, ο άνθρωπος που, ως εξωτερικός συνεργάτης της Intracom, σήμερα καλλιεργεί κελυφωτά φιστίκια στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, αλλά και εξάγει ποσότητες, που αγοράζει από ιδιώτες και συνεταιρισμούς. Συνδετικός κρίκος της δραστηριότητάς του ως σχεδιαστής και ως παραγωγός-εξαγωγέας είναι, φυσικά, η Ιταλία. Οι βασικές εξαγωγές του Δημήτρη Σπανού πραγματοποιούνται στην Ιταλία για την παρασκευή του περίφημου παγωτού φιστίκι . Εδώ και έξι μήνες, μάλιστα, ο παραγωγός προχώρησε και σε σ