Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 20, 2016

Αποτελέσματα Α΄Φθιώτιδας 26-03-2016

Εικόνα
30η αγωνιστική Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Σάββατο 26-03-2016 ΩΡΑ: 16.00
ΚΑΛΑΠΟΔΙ -ΜΑΛΕΣΙΝΑ 0-0
ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 3-1
ΕΝΩΣΗ 2010-ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΑ 1-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΟΣ 4-1
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ 1-4
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 0-3 α.α.
ΡΑΧΕΣ- ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ 3-0
ΣΤΥΛΙΔΑ- ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2-0
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΟ-ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ 78
ΕΝΩΣΗ 2010 72
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 70
ΣΤΥΛΙΔΑ 58
ΚΑΛΑΠΟΔΙ 50
ΑΤΑΛΑΝΤΗ 46
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ 43
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ 43
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 40
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ 39
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 39
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 37
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 36
ΚΗΦΙΣΣΟΣ 33
ΡΑΧΕΣ 29
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ 18
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ 13
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1

Αυτοκτόνησε 70χρονος Στο Δίκαστρο Του Δ.Μακρακώμης…Σοκαρισμένη Η Τοπική Κοινωνία

Εικόνα
Άλλη μια δυσάρεστη είδηση στον Δήμο Μακρακώμης. Αυτοκτόνησε ο  70χρονος  Γ.Α. στο Δίκαστρο, σοκάροντας την τοπική κοινωνία… Πλέον τα περιστατικά αυξάνονται γενικότερα στην χώρα, μόλις στην Κρήτη  είχαμε τρεις αυτοκτονίες σε λίγες μέρες.
Δείτε περισσότερα http://fonografos.net/

Πως θα δεις τα ένσημα σου ηλεκτρονικά στο atlas.gov.gr με κωδικούς taxisnet

Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ μπορούν να δουν τα ένσημα τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του συστήματος ΑΤΛΑΣ «www.atlas.gov.gr» με την χρήση του ΑΜΚΑ τους και τους κωδικούς του taxisnet. Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να βρουν επίσης ηλεκτρονικά το ΑΜΚΑ τους μέσω ειδικής εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ.
Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα ΑΤΛΑΣ φιλοδοξεί σε πρώτη φάση να ενσωματώσει τα ένσημα των ασφαλισμένων για τα έτη από το 1994 και μετά, δηλαδή για την τελευταία 20αετία. Εντός του 2015, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), είχε θέσει ως στόχο να καταφέρει να ενσωματώσει στον «Άτλαντα» και τον χρόνο ασφάλισης πριν από το 1994. Υπολογίζεται ότι έχουν ήδη καταγραφεί για την τελευταία 20αετία πάνω από 22,8 δισ ημέρες ασφάλισης. Όταν το σύστημα «Άτλας» ολοκληρωθεί, θα μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια τις συνολικές ημέρες ασφάλισης του ασφαλισμένου, ακόμα και εάν πρόκειται για περιπτώσεις διαδοχικής ασφάλισης, δηλαδή εμπλέκονται περισσότερα από ένα,…

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Τι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι φορολογούμενοι
Με καθυστέρηση σχεδόν δύο μηνών, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στα επόμενα 24ωρα η υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Το υπουργείο Οικονομικών σχεδίαζε φέτος η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet να ανοίξει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και συγκεκριμένα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Όμως λογάριαζε... χωρίς το ξενοδόχο, αφού για να ξεκινήσει η διαδικασία έπρεπε να ρυθμιστούν νομοθετικές εκκρεμότητες, τις οποίες όμως να εγκρίνουν πρώτα οι δανειστές. Παράλληλα, μέχρι την τελευταία στιγμή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης επιδίωκε να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα πληρωμής του φόρου εισοδήματος που θα προκύψει φέτος από την εκκαθάριση των δηλώσεων θέλοντας να δώσει τη δυνατότατα στους φορολογουμένους να εξοφλήσουν τον φόρο σε 6-7 μηνιαίες δόσεις αντί των τριών διμηνιαίων δόσεων (έως 29 Ιουλίου, 30 Σεπτεμβρίου, 30 Νοεμβρίου) που ισχύει σήμερα. Οι δανειστές δεν συμφώνησαν και έτσι παρά το γεγονός ότι στο υπουργείο Οι…

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΟ ΣΚ 26 & 27/03/2016

Εικόνα
https://edepsf.wordpress.com/
30η αγωνιστική Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Σάββατο 26-03-2016 ΩΡΑ: 16.00
Αγώνας: ΚΑΛΑΠΟΔΙ -ΜΑΛΕΣΙΝΑ
Διαιτητής: ΤΖΟΒΑΡΑΣ
Βοηθοί: ΛΙΤΟΣΕΛΙΤΗΣ-ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ
Αγώνας: ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Διαιτητής: ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ
Βοηθοί: ΔΟΣΚΟΡΗΣ-ΖΙΩΓΑΣ
Αγώνας: ΕΝΩΣΗ 2010-ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΑ
Διαιτητής: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Βοηθοί: ΣΚΑΡΛΑΣ-ΒΛΑΧΟΣ
Αγώνας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΟΣ
Διαιτητής: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Βοηθοί:  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤ-ΚΟΥΤΣΟΒΟΥΛΟΣ
Αγώνας: ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ
Διαιτητής: ΤΣΙΑΒΟΣ
Βοηθοί: ΚΟΜΗΤΗΣ-ΚΑΛΥΒΑΣ
Αγώνας: ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ
Αγώνας: ΡΑΧΕΣ- ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
Διαιτητής: ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Βοηθοί: ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ-ΚΑΚΛΗ
Αγώνας: ΣΤΥΛΙΔΑ- ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διαιτητής: ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ
Βοηθοί: ΖΑΦΕΙΡΗΣ-ΒΑΦΕΙΑΔΗ
Αγώνας: ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΟ-ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
Διαιτητής: ΚΟΥΡΕΜΑΔΑΣ
Βοηθοί: ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΛΙΚΑ
PLAY OFF & PLAY OUT Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Σάββατο 26-03-2016 ΩΡΑ: 16.00
Αγώνας: ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ
Διαιτητής: ΚΟΝΤΟΣ
Αγώνας: ΕΚΚΑΡΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Διαιτητής: ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ
Βοηθοί: ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ-ΠΙΛΑΤΟΣ
Αγώνας: ΔΟΞΑ ΜΟ…

Στερεά Ελλάδα: Ανοίγει ο δρόμος για το Παρατηρητήριο του Ασωπού

Εικόνα
Ανοίγει και τυπικά ο δρόμος για την δημιουργία των Παρατηρητηρίων στον Ασωπό, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση και την αποκατάσταση της περιοχής, με βάση το τρίπτυχο «Επιχειρηματικότητα- Υγεία - Περιβάλλον». Η Περιφέρεια προχωράει βήμα – βήμα στην υλοποίηση των παρεμβάσεων που έχει σχεδιάσει, βάσει των συμπερασμάτων και των αποφάσεων της δημόσιας διαβούλευσης, με στόχο την ουσιαστική αντιμετώπιση και την οριστική επίλυση αυτού του τεράστιου κοινωνικού, περιβαλλοντικού και οικονομικού προβλήματος. Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφησαν δύο προγραμματικές συμβάσεις, τόσο με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», όσο και με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για τη δημιουργία των Παρατηρητηρίων Περιβάλλοντος και Υγείας αντιστοίχως. Μέσα από τη σύμβαση-συνεργασία με το Κέντρο "Δημόκριτος" προβλέπεται η υλοποίηση του σχεδίου της Περιφέρειας για την περιβαλλοντική αποκατάσταση της περιοχής…

Αυτοί είναι οι 10 δήμοι που θα γίνουν τα νέα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων (λίστα)

Εικόνα
Επιπλέον 19 κέντρα φιλοξενίας σε όλη την ελληνική επικράτεια ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να μεταφερθούν σε αυτά πρόσφυγες. Συγκεκριμένα τα έργα έχουν ξεκινήσει ήδη σε 10 δήμους, ενώ φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους», οι περιοχές που έχουν επιλεγεί είναι η Θεσσαλία, η Μακεδονία και η Αττική, ενώ σε εξέλιξη είναι συζητήσεις για τη δημιουργία κέντρου για ασυνόδευτα παιδιά στην Κρήτη.
Αναλυτικά, οι περιοχές στις οποίες έχουν ξεκινήσει τα έργα:
Στα ΤρίκαλαΣτην Αττική και συγκεκριμένα στο Λαύριο, ενώ επεκτείνεται ο Ελαιώνας για να φιλοξενήσει επιπλέον 500 άτομαΣτην Καρδίτσα, σε εγκαταστάσεις παλαιού στρατοπέδουΣτις ΘερμοπύλεςΣτα Οινόφυτα, σε εγκαταστάσεις παλαιού εργοστασίουΣτη ΜαγνησίαΣτην Πέτρα Πιερίας, στους χώρους του πρώην ψυχιατρείουΣτη Λαγκαδίτσα ΧαλκιδικήςΣτην Αλεξάνδρεια, στο στρατόπεδο 727Στη Βόλβη, σε κατασκήνωση στον Σταυρό

Τι αλλάζει από το Σεπτέμβριο στις εγγραφές των μαθητών στα σχολεία

Εικόνα
Δεν θα χρειάζονται πιστοποιητικό γέννησης οι μαθητές που πρέπει να εγγραφούν στα σχολεία από το ερχόμενο σχολικό έτος. Κι αυτό γιατί εδώ και τέσσερις ημέρες ξεκινήσαμε και διαλειτουργεί το υπουργείο Παιδείας με το Εθνικό Δημοτολόγιο. Αυτό πρακτικά σημαίνει, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο», ότι «φέτος δεν θα κυκλοφορήσουν 600.000  έγχαρτα πιστοποιητικά γεννήσεως των παιδιών που πρέπει να εγγραφούν στα σχολεία. Αντιλαμβάνεστε πόσες εργατοώρες θα γλιτώσει το Δημόσιο, πόση γραφειοκρατία και πόση ταλαιπωρία. Αυτό είναι ένα δείγμα όταν λέμε για την Διαλειτουργικότητα Βάσεων Δεδομένων. Φανταστείτε ότι κυκλοφορούν 11 εκατομμύρια έγχαρτα πιστοποιητικά. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έχει γίνει στο Δημόσιο. Πρόκειται για πραγματική μεταρρύθμιση. Θα αποσυνδέσει την σχέση του πολίτη με το Κράτος, με τον δημόσιο  υπάλληλο. Θα είναι όλα πληροφορία, δεν θα είναι έγχαρτα. Κυκλοφορούν 11 εκατομμύρια έγχαρτα πιστοποιητικ…

Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα

Εικόνα
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως σήμερα Σάββατο λόγω του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.
Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μώλου συγχαίρει τους μαθητές της Έκτης Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μώλου

Εικόνα
Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μώλου συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές της Έκτης Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μώλου για την εξαιρετική παρουσία τους στην γιορτή που διοργάνωσαν με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου!!!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 76ΧΡΟΝΟ ΛΑΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

Εικόνα
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ: ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ... 76ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! Στην κορυφή ενός κυπαρισσιού ύψους 30 μέτρων κυματίζει στη Λαμία η ελληνική σημαία. Την έχει τοποθετήσει ένας 76 χρόνος που σκαρφαλώνει στο δέντρο αψηφώντας τον κίνδυνο προκειμένου να τιμήσει το ιερότερο ελληνικό σύμβολο.

Η θέληση του 76 χρόνου κ. Κώστα υπερισχύει του κινδύνου και το σθένος για το ιερότερο σύμβολο της Χώρας τον ανεβάζει στην κορυφή ενός κυπαρισσιού.

Θεωρεί ότι εκεί... πρέπει να βρίσκεται η ελληνική σημαία στο πιο ψηλό σημείο. Να φαντάζει επιβλητική και να θυμίζει σε όλους τον σεβασμό που πρέπει να της αποδίδουμε Ο ηλικιωμένος Λαμιώτης τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς τη βοήθεια κανενός, χωρίς καμία προστασία και με κίνδυνο της ζωής του σκαρφαλώνει από κλωνάρι σε κλωνάρι στο πανύψηλο κυπαρίσσι που ξεπερνά τα 30 μέτρα και υψώνει υπερήφανος την ελληνική σημαία.

Και όπως λέει θα συνεχίσει να το κάνει γιατί όταν την βλέπει να κυματίζει μέ…

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πιλοτική συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο MENTOR

Εικόνα
Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πιλοτική συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο MENTOR – Mentoring teachers in secondary and high schools. Το εγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ με τίτλο MENTOR – Mentoring between teachers in secondary and high schools, που υλοποιείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, διανύει το δεύτερο χρόνο εφαρμογής του, περνώντας στην επόμενη φάση. Το εν λόγω πρόγραμμα, αναδεικνύει την προσπάθεια της Δ.Δ.Ε, να εμπλακεί δυναμικά σε μια καινοτόμο δράση, ανιχνεύοντας και προλαμβάνοντας τις ανάγκες των εκπαιδευτικών. Σε συνέχεια του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2015 στη Λαμία, καλούμε τους Διευθυντές/ ντριες να απαντήσουν ως τις 29 Μαρτίου, αν επιθυμούν την πιλοτική συμμετοχή του σχολείου τους στο πρόγραμμα, υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία. Σας επισυνάπτουμε το συμφωνητικό συνεργασίας το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε να υπογράψετε και να προσκομίσετε στην κ. Παπαγιαννοπούλου, δηλώνοντας παράλληλα και …

Συνελήφθη 39χρονος, μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που έκλεβε χαλκό από μετασχηματιστές σε Βοιωτία και Φθιώτιδα

Εικόνα
Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, διακριβώθηκε η δράση οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη σωρείας κλοπών χαλκού από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας και της Λοκρίδας Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Β’ Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω, ένας 39χρονος υπήκοος Πακιστάν. Δείτε περισσότερα http://lamiastar.gr/

Πως αμείβεται η αργία της 25ης Μαρτίου στον ιδιωτικό τομέα

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για τον τρόπο αμοιβής της αργίας
της 25ης Μαρτίου.Η εορτή της 25ης Μαρτίου, η οποία φέτος (2016) συμπίπτει με ημέρα Παρασκευή, από το νόμο έχει καθοριστεί ως υποχρεωτική αργία.Στις ημέρες υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται η απασχόληση των εργαζομένων και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν Κυριακές και αργίες. Η ΓΣΕΕ επισημαίνει ότι δεν είναι νόμιμος ο συμψηφισμός ημέρας οφειλόμενης ανάπαυσης (ρεπό), με ημέρα υποχρεωτικής αργίας. Ως προς την αμοιβή της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2016: Για τις επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν Στις επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν καταβάλλεται χωρίς κάποια προσαύξηση το σύνηθες ημερομίσθιο σε όσους αμείβονται με ημερομίσθιο, ενώ σε όσους αμείβονται με μισθό καταβάλλεται ο μηνιαίος μισθός τους. Για τις επιχειρήσεις που νόμιμα λειτουργούν Οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν…

Δελτίο τύπου Ε.Π.Σ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Εικόνα
ΠΡΟΣ
1/ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ
2/ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ
ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας στην συνεδρίασή της στις 24/03/2016 αφού έλαβε υπόψη της τα αναφερόμενα στο Φύλλο Αγώνα του
διεξαχθέντος στο γήπεδο της ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ την 23/03/2016 ποδοσφαιρικού αγώνα Α! Κατηγορίας περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ – Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ και ειδικότερα την είσοδο φιλάθλου της ομάδας Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ στο 77΄ στον αγωνιστικό χώρο και την περιγραφόμενη στο Φύλλο Αγώνα βιαιοπραγία αυτού σε βάρος του ποδοσφαιριστή ΝΑΣΤΟΥ Μ της ομάδας Α.Π.Σ. ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ, ομοφώνως αποφασίζει, σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.
1/ Ο εν λόγω αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ με σκορ 3-0 και βαθμούς νίκης 3.
2/Από την ομάδα Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
3/Η ομάδα Α.Ο. ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ θεωρείται αποβληθείσα από το …

Nεες αποκαλυψεις για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Ρ.

Εικόνα
Η «μαύρη τρύπα» στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της συζήτησης στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Λαμίας την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα.
lamiakos-typos.gr

Παραταση της πανελλαδικης αποχης των δικηγορων εως τις 4 Απριλιου

Εικόνα
Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχή των δικηγόρων έως και τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016.
Ακόμη, την ερχόμενη Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016, θα συγκληθεί η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, προκειμένου να εκτιμήσει τις έως τότε εξελίξεις στο ασφαλιστικό.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στη σημερινή συνεδρίασή της επανέλαβε την πάγια θέση του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης και την έναρξη διαλόγου με όλους τους κοινωνικούς φορείς.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με τη δημιουργία επιτροπής για θέματα προσφύγων και μεταναστών, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής επισκέφθηκε την πύλη Ε1 του λιμανιού του…

Ορκίστηκαν σήμερα στο ΚΕΥΠ Λαμίας οι νεοσύλλεκτοι της Β΄ ΕΣΣΟ 2016

Εικόνα
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Αποστολόπουλος Παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι στο ΚΕΥΠ Λαμίας η τελετή ορκωμοσίας των 378 νεοσυλλέκτων οπλιτών της B΄ ΕΣΣΟ 2016, λόγω της αυριανής Εθνικής επετείου.
Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ (για τελευταία φορά, αφού αποχωρεί από το ΚΕΥΠ) Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης, ενώ χαιρετισμό, προς τους ορκισθέντες, απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Υποστράτηγος, Τάσος Τσιάλτας.
Τη σημερινή τελετή στο ΚΕΥΠ τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καρα'ί'σκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Κλειτσάκης, οι πρώην βουλευτές Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Θόδωρος Χειμάρας, εκπρόσωπος του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας, Ταξίαρχος, Μιχάλης Πάππος και ο υποδιευθυντής Δημήτρης…

Πότε θα πληρωθεί η 8η δόση του επιδόματος ενοικίου

Εικόνα
Εκδόθηκε η απόφαση για την έγκριση πίστωσης της 8ης δόσης για το επίδομα ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».
Ειδικότερα εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης € 3.542.336,47 (τριών εκατομμυρίων πεντακοσίων σαράντα δύο χιλιάδων τριακοσίων τριάντα έξι ευρώ και σαράντα επτά λεπτών) ως όγδοη δόση του επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» για 21.198 (είκοσι μία χιλιάδες εκατόν ενενήντα οκτώ) δικαιούχους του προγράμματος (Valeur πίστωσης: 30.03.2016).

Απο φέτος η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη για τα ειδικά μαθήματα της Γ Λυκείου

Εικόνα
Το πρόγραμμα της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης θα λειτουργήσει το σχολικό έτος 2015-2016 για τους μαθητές της Γ τάξης Λυκείου και για τα ειδικά μαθήματα στα οποία  καλούνται να εξεταστούν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Το πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης θα υλοποιηθεί σε σχολικές μονάδες/Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα οποία θα διδάξουν μόνιμοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας και μέχρι συμπλήρωσης του ωραρίου αυτού, ή/και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πλήρους ωραρίου, οι οποίοι δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό ωράριο διδασκαλίας και μέχρι συμπλήρωσης του ωραρίου αυτού. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τις σχολικές μονάδες. Πηγή: e-dimosio.gr

Το Quizdom βοηθάει τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων

Εικόνα
Το Quizdom,, είναι η πρώτη εφαρμογή παγκοσμίως που επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν πιο έξυπνα για τις Πανελλήνιες, κάνοντας το μάθημα παιχνίδι. Συγκεκριμένα, έχει προσθέσει 10.000 καινούριες ερωτήσεις στα νέα group: Έκθεση, Αρχαία, Λατινικά, Ιστορία Προσανατολισμού και Βιολογία Γενικής Παιδείας. Ενδεικτικά, στην Έκθεση, η κατηγορία «Παραγωγή Λόγου» προετοιμάζει το μαθητή για τα βασικά σημεία του ομώνυμου και μείζονος σημασίας θέματος των Πανελληνίων. Στην κατηγορία “Έκφραση”, προλαμβάνει συνήθη εκφραστικά λάθη και στο “Λεξιλόγιο” εξασκεί τους μαθητές σε ασκήσεις των εξετάσεων, όπως εκείνη με τα συνώνυμα-αντώνυμα. Τέλος, η εφαρμογή καταλαβαίνει σε ποιες κατηγορίες ή ερωτήσεις έχει ο μαθήτης ελλείψεις και τις επισημαίνει, μέχρι να καλύψει τα κενά του.
Αυτή η καινοτομία προκύπτει από τη συνεργασία της ομάδας του Quizdom με διακεκριμένους εκπαιδευτικούς και οργανισμούς, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να προετοιμαστούν καλύτερα για εξετάσεις διαφορετικ…

Τι είναι οι τριγωνικές συναλλαγές; Ανάλυση, επεξηγήσεις και παραδείγματα...

Εικόνα
Τριγωνική συναλλαγή είναι μία διαδικασία με την οποία πολυεθνικές επιχειρήσεις και επιχειρηματικές μονάδες προβαίνουν σε αγοραπωλησίες προϊόντων και παροχή υπηρεσιών μεταξύ τους, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μειώσουν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους, μέσω τηςμεταβιβαστικής τιμολόγησης.

Οι τριγωνικές συναλλαγές δεν είναι παράνομες σαν πράξεις (φοροδιαφυγή), αλλά καθίστανται παράνομες όταν χρησιμοποιούνται στις ενδοεταιρικές συναλλαγές με απώτερο σκοπό τηφοροαποφυγή και την απόκρυψη φορολογητέου εισοδήματος. Αυτό συμβάλλει είτε στην πληρωμή ελάχιστου εταιρικού φόρου είτε ακόμα και μηδενικού, ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται θυγατρικές  με έδρα σε φορολογικούς παραδείσους.

Εάν μια εταιρεία έχει θυγατρικές που βρίσκονται σε χώρες με διαφορετικούς φορολογικούς συντελεστές, μπορεί να χειραγωγήσει τις τιμές μεταβίβασης με τρόπο ώστε να καθορίσει τεχνητά το επίπεδο κερδών της κάθε θυγατρικής. Η μητρική εταιρία θέλει να αναγνωρίσει το μεγαλύτερο μέρος του φορολογητέου εισοδήματος στις χώρες όπου ο…

Ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία. Αλήθειες και ψέματα

Του Γιώργου Δαλιάνη

Τα τελευταία χρόνια, πολλά λέγονται για τα πλεονεκτήματα της ίδρυσης εταιρείας στη Βουλγαρία και διαφημιστικές καταχωρήσεις δικηγορικών και λοιπών γραφείων κατακλύζουν το διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας την σύστασή τους. Όλοι μιλούν για πλεονεκτήματα και κανένας δεν αναφέρεται στα πιθανά μειονεκτήματα. Όλοι υπόσχονται, ότι θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας των εταιρειών κι ιδιαίτερα τους φόρους, που αναλογούν από την επαγγελματική τους εγκατάσταση στην Ελληνική επικράτεια.

Πολλές ελληνικές επιχειρήσεις (ιδιαίτερα βιοτεχνικές/βιομηχανικές) κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα, έχουν μεταφέρει το σύνολο των δραστηριοτήτων τους στη γείτονα χώρα κι εκεί απολαμβάνουν μια σειρά πλεονεκτήματα όπως:

• Μειωμένο εργατικό κόστος.  Σήμερα η αμοιβή ενός εργατοτεχνίτη ανέρχεται στα 350 ευρώ.

• Χαμηλές εργοδοτικές  ασφαλιστικές εισφορές.

• Μικρότερο κόστος  αρκετών συντελεστών παραγωγής π.χ. Ηλεκτρική ενέργεια.

• Μικρό λειτουργικό κόστος διοίκησης.

• Μικρότερη γραφειοκρατία στην ίδρυση…

Από σήμερα οι αιτήσεις για την απασχόληση 15.000 ανέργων μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ

Εικόνα
Σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, και ώρα 10:00 π.μ. ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών». Με το πρόγραμμα επιχορηγούνται ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα για την πρόσληψη ανέργων που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Οργανισμού για χρονικό διάστημα άνω των 12 μηνών.
Στο πρόγραμμα δικαιούνται να συμμετάσχουν επιχειρήσεις που κατά το 12μηνο πριν τον μήνα υποβολής της αίτησής τους δεν έχουν προβεί σε μείωση προσωπικού, ενώ οι προσλήψεις ανέργων, μέσω του προγράμματος, πρέπει να αντιπροσωπεύουν καθαρή αύξηση του αριθμού εργαζομένων της επιχείρησης.
Το ύψος της επιχορήγησης ανέρχεται στο 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου, με ανώτατο όριο τα 500 ευρώ. Στο μισθολογικό και μη μισθολογικό κόστος (και στην επιχορήγηση) συμ…

Πρώτες 1.500 απολύσεις τραπεζουπαλλήλων!

Εικόνα
Η Τράπεζας Πειραιώς, ανοίγει το χορό των απολύσεων με την μορφή της εθελούσιας  εξόδου για συνολικά 15000 εργαζόμενους της, έχοντας πια και την σχετική τυπική απόφαση από το Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, με τις τράπεζες, Εθνική,  Eurobank και Alpha Bank, να ακολουθούν τάχιστα… Το πρόγραμμα της Πειραιώς, εστιάζεται σε εργαζόμενους παραγωγικής ηλικίας και δίνει κίνητρα με δύο επιλογές, είτε για αποζημίωση με άμεση αποχώρηση είτε για σταδιακή αποχώρηση μέσω διετούς άδειας μετ’ αποδοχών (sabbatical) και αποχώρησης στη συνέχεια. Δηλαδή αφορά το προσωπικό ηλικίας άνω των 40 ετών, που αποτελεί και την πλειοψηφία του δυναμικού της(το 54%) και διαθέτει και υψηλότερες μισθοδοσίες, από τα περιφερειακά καταστήματα ειδικά Αττικής και Θεσσαλονίκης, που θα βάλουν λουκέτο. Το ύψος της αποζημίωσης καθορίζεται ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας στην τράπεζα, ενώ προβλέπεται, σύμφωνα με πληροφορίες, μπόνους 20% στην αποζημίωση υπαλλήλων που εργάζονται σε περιφερ…

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 27 Μαρτίου

Εικόνα
Μία ώρα μπροστά θα πρέπει να γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μας τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου καθώς τίθεται σε εφαρμογή η θερινή ώρα.
Πιο συγκεκριμένα, στις 3.00 τα ξημερώματα η ώρα θα αλλάξει και θα δείχνει 4.00. Αν και χάνουμε μια ώρα ύπνου, το καλό είναι ότι η μέρα θα μεγαλώσει!
Μην ξεχάσετε λοιπόν να αλλάξετε την ώρα στα ρολόγια σας!!!
Η θερινή ώρα θα κρατήσει ως την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Τότε θα επανέλθει η χειμερινή.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sperchios.com/news/allazei-i-ora-tin-kyriaki-27-martioy/#.Vu8Pe_GIyk0.facebook

Απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού με δράστη έναν 38χρονο

Εικόνα
Απίστευτο περιστατικό στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού με δράστη έναν 38χρονο Λαμιώτη, ιδιοκτήτη καταστήματος και μία οικογένεια.
Χθες το πρωί ο 38χρονος πήγε στον Άγιο Γεώργιο και φωτογράφιζε μία 75χρονη γυναίκα, την ανηψιά της και τον σύζυγο της ανηψιάς της ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.
Όταν τον αντιλήφθηκαν τον ρώτησαν γιατί τους φωτογραφίζει και εκείνος χωρίς άλλη απάντηση κατέβασε το παντελόνι του και έκανε χειρονομίες προς τα γεννητικά του του όργανα. Οι οικογένεια σοκαρίστηκε και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης πήγαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 38χρονo, οποίος μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν πολύ εριστικός.
Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιων του εισαγγελέα Λαμίας. 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sperchios.com/news/apisteyto-peristatiko-ston-agio-georgio-tymfristoy-me-drasti-enan-38chrono/#.VvKQWBsR2iY.facebook

Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρως εξοπλισμένη εγκατάσταση

Εικόνα
Συνελήφθη, χθες   το μεσημέρι σε περιοχή της Ιτέας Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, ένας 32χρονος  , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί,μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν και διενήργησαν έλεγχο στον 32χρονο, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης. Δείτε περισσότερα http://www.ilamia.gr/

Κάρτα σίτισης: Καταβάλλονται σήμερα 17,3 εκατ. ευρώ σε 150 χιλ. δικαιούχους

Εικόνα
Σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 ενεργοποιείται για ένατη φορά η κάρτα αλληλεγγύης όπως ανακοινώνει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το ποσό των 17.341.160,00 ευρώ, θα πιστωθεί σε 147.967 δικαιούχους της κάρτας σίτισης. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και πιστώσεις για τους 2.657 δικαιούχους που δικαιώθηκαν από τις ενστάσεις και σε αυτή την πληρωμή λαμβάνουν ποσό που αντιστοιχεί σε επιδότηση τριών μηνών (7η, 8η & 9η δόση).
Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που γίνεται μέσω της χρήσης αυτής της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.
aftodioikisi.gr

Οι αγώνες το ΣΚ 26 & 27/3/2016 στη Φθιώτιδα

Εικόνα
https://edepsf.wordpress.com/
30η αγωνιστική Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Σάββατο 26-03-2016 ΩΡΑ: 16.00
ΚΑΛΑΠΟΔΙ -ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ 2010-ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΟΣ
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ
ΡΑΧΕΣ- ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
ΣΤΥΛΙΔΑ- ΑΡΗΣ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΟ-ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
PLAY OFF & PLAY OUT Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας
Σάββατο 26-03-2016 ΩΡΑ: 16.00
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ
ΕΚΚΑΡΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ
ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ-ΟΜΒΡΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
PLAY OFF & PLAY OUT Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας
Κυριακή 23-03-2016 ΩΡΑ: 17.00
ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ –ΑΣΤΗΡ ΑΓ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΗΡΑΚΛΗΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΓΗΠ ΕΠΣΦ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΧΙΝΟΥ-ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΗΠ ΡΑΧΩΝ
ΣΚΑΡΦΕΙΑ-ΠΑΝΖΕΛΙΑΚΟΣ ΓΗΠ ΜΩΛΟΥ
ΚΟΜΝΗΝΟΣ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ ΒΡΥΣΗΣ-ΜΑΛΙΑΚΟΣ ΓΗΠ ΡΟΔΙΤΣΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΣΟΥΚΑ
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΡΧΑΝΙ ΓΗΠ ΑΜΟΥΡΙΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΩΡΑ: 16.00

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής στη Φθιώτιδα..Παμμωλιακός-Στυλίδα 3-2

Εικόνα
ΕΠΣΦ/Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ, ΣΤΟ +6 ΠΛΕΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΚώστας Ιωάννου Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 29ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Τετάρτη (23/3) το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακού Λαμίας, να διευρύνει τη διαφορά του από τους δύο διώκτες τους στους έξι βαθμούς αλλά και με τη διακοπή στο ντέρμπι της ουράς ανάμεσα σε Κηφισσό Κάτω Τιθορέας και Ελατειακό να αμαυρώνει το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα στην Κάτω Τιθορέα, το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Κηφισσό και τον Ελατειακό, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού διεκόπη στο 79’ όταν ο παίκτης του Κηφισσού, Νάστος, δέχθηκε επίθεση από οπαδό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ενώ το σκορ ήταν στο 1-3 υπέρ του Ελατειακού και έτσι για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος!
Στα άλλα ματς, ο Ολυμπιακός Λαμίας επικράτησε 3-0 στη Στυλίδα του τοπικού Προμηθέα τη στιγμή που η Ένωση 2010 έχασε στο Καλα…