Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Χαμός"στα Καμένα Βούρλα,μετα την επίσκεψη διάσημου επιχειρηματία!!Τι λένε οι φήμες



.

Ο Βαρδινογιάννης με ελικόπτερο στα Καμένα Βούρλα – Πήρε το σκάφος του για ψάρεμα στον Ευβοϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.fonografos.net, σήμερα το πρωί Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ένας από τους πιο γνωστούς   επιχειρηματίες  της Ελλάδας, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης επισκέφτηκε τα Καμένα Βούρλα.
Συγκεκριμένα  κατέφθασε με ελικόπτερο  και από το λιμάνι των Καμένων Βούρλων  πήρε το σκάφος του ώστε να πάει για ψάρεμα στον Ευβοϊκό κόλπο και στην ευρύτερη περιοχή.
Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι όταν ένας τόσο επιφανής επιχειρηματίας επιλέγει τα Καμένα Βούρλα και την γύρω περιοχή τους, προσδίδει ένα κοσμοπολίτικο αέρα στην λουτρόπολη που άλλωστε επί πολλά χρόνια παλιότερα διέθετε..
Το γεγονός δε, ότι έγινε τώρα, μετά τα όσα έχουν συμβεί με το Τουριστικό Καταφύγιο Σκαφών στα Καμένα Βούρλα, ίσως να είναι σημάδι της ανάπτυξης που μπορεί να υπάρξει εάν και εφόσον όλα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί για την αξιοποίηση του λιμανιού. Όπως και να έχει πάντως, τέτοιες επισκέψεις μόνο θετικά επιδρούν στην περιοχή και θα πρέπει σύσσωμη η τοπική κοινωνία, Δήμος, επιχειρηματίες , κάτοικοι να προσπαθήσουν  όλοι μαζί να  στηρίξουν από το ”πόστο” τους  τα Kαμένα Βούρλα, προσφέροντας στους επισκέπτες του ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα.
  www.fonografos.net
 kamena_vourla_fonografos_2015 (11)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)